Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / overleden dochter
Ingezonden:  15 Jul 2010 18:03
Ik ben op 23 mei mijn lieve dochter kwijtgeraakt bij een motorongeluk. Ze is 25 jaar geworden. Ons leven staat volledig op zijn kop, naturlijk. De pijn gaat nooit meer weg, je kan alleen proberen ermee om te leren gaan. Zou iemand me kunnen helpen er achter te komen of alles goed met haar is, daar aan de andere kant?
Ingezonden:  22 Jul 2010 00:32
Hallo,

Wat naar dat uw dochter is gestorven. Ze was nog jong en het ging allemaal zo plots.

Wat ik bij u merk is een enorme onrust wat versterkt wordt door het feit dat het zo plots was.

Er is geen fatsoenlijk afscheid en u blijft met veel vragen achter.

Het verdriet is nog vers en daardoor raakt u soms gefrustreerd door de vragen die in uw hoofd blijven spoken.

1 ding wat ik u sowieso al wil meegeven wat ik heb geleerd, is dat als iemand komt te overlijden, alleen het lichaam afsterft. Wanneer iemand doodgaat, is het koord tussen lichaam en de ziel verbroken, waardoor de ziel permanent het huidige lichaam verlaat.

Vergeet niet dat de ziel verder leeft, bij u.
Sta open voor de boodschappen die ze doorgeeft.
Misschien merkt u ze niet op door verdriet.

In ieder geval, wil ik uw vragen beantwoorden.
Ik ben regelmatig een tussenstop tussen een overleden persoon en de vraagsteller.

Als u dit wilt, kunt u reageren. Neem de tijd en overhaast niets.

Wees gezegend,

Skye
Ingezonden:  22 Jul 2010 11:18
Ik wil alleen weten of het goed met haar is, en of ze rust heeft, en ik wil dat ze weet dat we allebei enorm veel van haar hielden en blijven houden...

pap
Ingezonden:  22 Jul 2010 11:46
pap, dit weet ze dat jullie heel veel van haar houden , heb je nog geen contact met haar gehad bv het licht dat aan en uit gaat of een lamp dat ineens kapot springt,een wind zucht die je voelt alhoewel er geen wind is of een tik ergens op je lichaam, een liedje dat iemand van jullie graag hoort  of zij  dat heel vaak wordt gespeeld op het moment dat je de radio opzet of net dat je de supermarkt binnen gaat of verlaat dat zijn allemaal tekens van haar.als je ze nog niet hebt opgemerkt let er dan vanaf nu dan maar eens beter op je zal er meer opmerken en geruster bijvoelen nu ze je laat weten dat ze bij jullie is, veel sterkte liefde en licht gewenst disneyfreakje.
Ingezonden:  22 Jul 2010 13:39
Ik heb het engelenorakel gebruikt en om boodschappen van uw dochter gevraagd en de volgende engelen geven deze door:

Serena
Shanti
Fiona
Caressa

Serena:Ik ben de engel van overloed. Je zult het geld dat je nodig hebt ontvangen en het Universum is er verantwoordelijk voor hoe dat gebeurd.

Shanti: Ik ben de engel van vrede. Ik zorg er voor dat je innerlijke rust hebt en dat de weg voor je open ligt.

Je hebt een periode van hevige onrust doorgemaakt en je ziel is uitgeblust. Je hebt innerlijke rust en vrede nodig en ik ben er om je hiermee te helpen. Ik geef je nieuwe mogelijkheden om regelmatig tijd voor jezelf te hebben waarin je je lichaam, ziel en geest kunt ontspannen. Dit geef je ziel innerlijke rust zodat het de geestlijke vrede van je Hogere Zelf kan weerspiegelen. Net als de engelen ben je in staat om in het centrum van de cycloon dieop dit moment om jou heen draait te verblijven. Door je ademhaling en je intenties kun je gecentreerd blijven bij wat er ook in je leven gebeurd. Deze houding op basis van vrede heeft een wonderbaarlijk helend effect. Je uiterlijke leven zal heel spoedig je innerlijke vrede weerspiegelen.

Fiona: Nu je de engelen om hulp hebt gevraagd is het de bedoeling dat je er voor open staat om innerlijke leiding en ondersteuning te ontvangen. Je verdient het om hulp van boven te krijgen.

Caressa: Je bent aan het eind van een bepaalde cyclus in je leven gekomen. Roep de engelen aan om je te helpen en te begeleiden naar de volgende fase. Het geluk lacht je toe.

Je kunt je misschien verdrietig voelen, alsof je hart gebroken is, omdat deze cyclus is afgelopen. Sta jezelf toe te huilen en verdriet te hebben, maar weet dat wij engelen op dit moment bij je zijn. Als je klaar bent zullen wij je rustig laten zien hoe dit einde nieuwe zegeningen in je leven met zich mee brengt. Nu zal het verdriet dat je voelt je misschien nieuwe inzichten voor je onthullen. Het kan je inspireren om een bepaald project dat je hebt uitgesteld af te ronden of om bijvoorbeeld beter voor jezelf te zorgen. Het is heel belangrijk voor je om je gevoelens te uiten gedurende deze overgangstijd. Houd een dagboek bij, praat er met vrienden over, ga in een gespreksgroep of bespreek alles met de engelen. Hoe meer je kunt loslaten, des te vrijer je jezelf zult voelen. Kijk uit voor zelfdestructief gedrag, dat zou kunnen ontstaan uit een misplaatst schuldgevoel. Ik zal je helpen om goed voor jezelf te zorgen tijdens deze overgang als je mij aanroept. Als je een knuffel nodig hebt, vraag het maar aan mij, en je zult voelen dat ik je met mijn vleugels omhels.

Uw dochter wil het volgende tegen u zeggen.

Maak je geen zorgen om geld, maar ook niet over mij. Ik ben veilig waar ik ben en het gaat goed met mij.
Ik wil ook dat het goed gaat met jou en dat je rust vind. Sta open voor hulp, ook voor die van mij. Want ik wil jou ook helpen, ik wil niet dat je verdrietig bent. Ik weet dat je me mist, maar het is tijd om verder te gaan. Je hoeft je niet schuldig te voelen, nergens om. Niet om mijn dood, niet om door te gaan en niet om plezier te maken in het leven. Ik wil dat je het fijn hebt en van het leven geniet.
Ik zal ook langskomen voor een knuffel. Ik houd van je.Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Veel sterkte en wees gezegend,

Skye
Ingezonden:  22 Jul 2010 21:14
Ik zal de engelen om hulp vragen , en wacht op een "teken" en een dikke knuffel van mijn dochter
Ingezonden:  22 Jul 2010 21:17
oke pap doe day dikke knufdisneyfreakje
Ingezonden:  26 Jul 2012 15:00
zoals eerder gezegd is mijn aller-allerliefste dochter op 23 mei 2010 overleden. ik heb tot nu toe nog geen teken van haar mogen krijgen. Nu las ik eerder dat ik haar moet loslaten... Maar hoe doe je zoiets, ik kan haar toch niet zomaar vergeten enz.Mijn vrouw is bij een medium geweest, en die zei dat ze haar rust nog niet had gevonden? Wat moet ik daar nou mee?? Zou iemand (witte duif?) kunnen proberen contact met haar te krijgen om te zien of alles goed is?
Ingezonden:  26 Jul 2012 18:41
Pap

wat hangt er aan je sleutelbos van haar.
Put daar kracht uit.

medium de witte duif