»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Bijna Dood Ervaringen / Mijn bijna dood ervaring, april 2009
Ingezonden:  19 Jul 2010 09:49
April 2009 heb ik een bijna dood ervaring gehad. Dit door eigen toedoen, maar dat even daargelaten.
Ik nam langzaam afstand van mezelf, ik voelde veel rust maar zag niet veel. Uiteindelijk zag ik mijn leven voorbij flitsen, vooral die dingen waar ik zoveel moeite mee had. De rust was enorm aantrekkelijk. Wat ik verder heb gezien kan ik me niet herinneren. Wel even voor ik terugkeerde, zei mijn vader tegen mij dat het mijn tijd niet was, dat ik nog zoveel had om voor te leven. Ik had teveel kracht die ik goed kon gebruiken voor mijzelf en anderen. Ik moest niet bang zijn om terug te keren.
Daarna heeft het 2/3 dagen geduurd voor ik weer volledig bij bewustzijn was.

Ik voelde veel meer rust dan daarvoor. Ik ben zelf ook erg veranderd. Ik houd nu van dit leven. En ben ook een stuk positiever.
Ingezonden:  20 Okt 2010 13:44
Wat een mooie ervaring florende.En het is net wat je vader zegt,het is je tijd nog niet.Ik ben ervan overtuigd dat je niet eerder gaat voordat het je tijd is.Maar ik ben blij dat je nu wel van het leven durft te genieten.Dieren hebben ook een goede invloed op jou.Je bent het vertrouwen in de mens kwijt geraakt in het verleden,en daarom waren de dieren jou heil en toeverlaat.Geniet van het leven...Ik weet dat het soms moeilijk is in dit leven.Ik heb zelf ook een hoop meegemaakt in mijn 24 jaren,maar ik heb geen andere keus dan doorgaan.Dat zijn leerprocessen.

Dennis
Ingezonden:  08 Jan 2012 22:30
Ik heb in 2009 ook een bijna-dood-ervaring gehad tijdens een ongeval. Daar ben ik weliswaar later achter gekomen. Het leek in mijn optiek gewoon een boze droom. Ik zag mezelf liggen en steeds meer vervagen. Tot ik ineens weer bij zinnen was en probeerde naar adem te happen. Ik had een fietsongeluk gehad tijdens een trainingsrit met als gevolg een ingedeukte borstkas, klaplong, hersenschudding en een gebroken sleutelbeen. Fysiek ben ik er snel weer bovenop, maar psychisch is er wel het nodige aan de hand. Sinds het ongeluk doorgrond ik mensen sneller en beter als voorheen. Het lijkt alsof ik een flinke dosis mensenkennis er bij heb gekregen. Ik ben altijd een nuchter persoon geweest die ver af staat van paranormale zaken en heb er eigenlijk niets mee. Maar wat mij onlangs is overkomen kan ik niet verklaren en daar heb ik grote moeite mee.

Ik had een afspraak met een voor mij tot dan toe onbekend persoon in een voor mij onbekende niet eerder bezochte omgeving. Het was in een flat, ergens op de 11e verdieping. Bij het naderen van de flat bekroop mij al een naar gevoel. In 1e instantie dacht ik aan de hoogtevrees die mij vaker parten speelt. Echter, op de galerij hoorde ik duidelijk in mijn oren mensen gillen, loeiende sirenes, en harde wind. Terwijl er om mij heen gewoon niets aan de hand was. Bij het binnenstappen in de woning vanaf de galerij verdwenen de geluiden plotseling. En ik kon de persoon waar ik zojuist kennis mee maakte ineens als het ware "lezen". Allerlei info stroomde door mijn hoofd. Op weg naar huis weer die onrust op de galerij en bijna hyperventilatie tot ik bij mijn auto was. 's avonds heb ik enorme hoofdpijn gehad. Een 2 weken later heb ik weer een afspraak gemaakt en weer nagenoeg dezelfde ervaring gehad.

Uiteindelijk heb ik kontakt gezocht met de persoon en verteld wat er zo allemaal door mijn hoofd spookte tijdens die afspraken. Toen bleek dat ik zaken wist te melden die ik onmogelijk had kunnen weten. Ook vertelde die persoon zelf over paranormale gaven te bezitten. Ik zal dat overigens over mezelf niet zeggen. Ook bleek dat er eerder dit jaar een zelfdoding was geweest rond de plek van de afspraak. Ik krijg steeds meer "signalen" in mijn hoofd op de vreemdste tijden en plaatsen, Soms met boodschappen doen, op het werk, enz. Ik ervaar dit als zeer belastend en inmiddels zit ik met ernstige burn-outverschijnselen. Voor mijn ongeval heb ik dit nooit gehad. Ik was altijd een zelfbewuste en zekere persoonlijkheid maar ben bang dat ik verworden ben tot een mensenschuwende onzekere persoon. Inmiddels krijg ik ook psychologische bijstand. Heeft iemand eenzelfde ervaring? Ik kan alle evt. hulp gebruiken want ik zit echt niet goed in mijn vel op dit moment.
Ingezonden:  27 Okt 2012 19:40
hu ik was vandaag in de auto zou ik mij nou is eens doodschrikken een ongval bij ons op de baan waar ik bij zat
ik was er  bijna geweest och gelukkige zat er bij een engelenbewaarder reageren op dit antwoord ik will er allles over te  weten komen zen die engelenbewaarder zei mijn oma
groetjes muylaertlars en ong iets die er zat een mens nog een ander auto waar hij aan het wenen was echt waar echt waar
Ingezonden:  28 Okt 2012 08:25
Ik weet dat engelen ons zovaak helpen, ook bij autoongelukken, kunnen ze velen voorkomen, maar helaas niet altijd.
Ingezonden:  29 Okt 2012 20:03
ja maar ik lees een boek over die zo van die dingens
er staat ook wat een hele boel over engelen  iconen en wenend beelden
Ingezonden:  29 Okt 2012 20:04
Ja, en waar probeer jij nou naar toe te gaan? Wil je er meer info over?
Ingezonden:  12 Dec 2012 14:11
hou is ff je tering kop tandarts >:- (
Ingezonden:  12 Dec 2012 16:32
Magia, zou je dat figuur aub willen negeren, anders motiveer je het alleen maar tot nog meer posts
Ingezonden:  12 Dec 2012 17:29
ja ok..
Ingezonden:  13 Dec 2012 10:34
pff.. dat jij daar nou elke dag eraan loopt te sabbelen.
tief gewoon op van dit forum!
Ingezonden:  13 Dec 2012 10:41
Alles is energie, en als je negatieve energie erin stopt, krijg je een reactie, die nog meer negativiteit oproept.
Dus geen aandacht aan geven meer, alleen even het andere topic even wat hoog houden dat straks alle berichten die niet van toepassing zijn worden weggehaald.