Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  17 Sep 2010 16:34
hallo allemaal,
ik vroeg me af of er ook mensen zijn die misschien weten wat/hoe ik in mijn vorige levens was..
ik ben hier erg benieuwd naar namelijk

groetjes pinkdinosaur
Ingezonden:  17 Sep 2010 21:07
Ik zou dit ook graag willen weten.
Ik heb wel aanwijzingen die zouden kunnen wijzen op vorige levens, en dan bedoel ik onverklaarbare angsten (echt enorme angst bedoel ik dan) voor iets, bepaalde sterke voorkeuren en talenten die ik nu heb. Ik denk zelf dat dat met vorige levens te maken heeft.
Ingezonden:  21 Sep 2010 19:59
mensen hebben geen vorige levens gehad, mensen leven maar een keer. de zogenaamde gids die iedereen heeft, die heeft wel meerdere levens meegemaakt omdat "zij" duizenden jaren kunnen leven.
Ingezonden:  22 Sep 2010 09:17
Ik geloof dat onze ziel meerdere levens heeft gehad en zal hebben omdat we hier zijn om te leren. Zodra we onze lessen geleerd hebben zijn we klaar en mogen we in het Licht blijven, de Bron, het Universum. Wanneer we sterven gaat onze ziel naar dit licht en kiezen we voor het volgende leerproces als we nog niet uitgeleerd zijn. Dan komen we terug hier op aarde maar zijn de herinneringen aan het leven ervoor uitgewist. Iedereen heeft vast wel eens van de term 'oude ziel' gehoord.

Angsten kun je overwinnen. In plaats van je af te vragen of dit uit een vorig leven is, kun je ermee aan de slag gaan. Een les. Onze les is om lief te hebben, bewust te zijn van onszelf en de verbinding met het Universum te (her)vinden.

Nogmaals, dit is wat ik geloof/denk/voel.
Ingezonden:  04 Nov 2010 17:39
Dus dan is iedereen ook eigenlijk een fout.
Onze geheugens zouden voledig gewist moeten worden, athans dat zou gods plan zijn. Maar we weten ( sommige mensen dan ) soms nog iets van vroeger door o.a aanweizingen. Dus god deed/doet zijn werk niet goed. zo zie ik het dan weer.
Ingezonden:  25 Nov 2010 16:09
Hallo,

Ik ben een jongen van 18 en heb sterk het gevoel dat ik mijn vorige leven een krijger was, of in ieder geval een strijder in welke vorm dan ook.

Ook krijg ik in films met slagvelden en oorlogen een bepaalde rilling.. of dat ik het op een bepaalde manier weer her-beleef.. Ik heb dan een verlangen naar de glorie, de moed maar voel ook wel eens de angst

Ik ben er nu al een tijdje mee bezig, maar zijn het mijn eigen verzinsels of komt het echt opborrelen uit een verre hoek van mijn ziel of geest. Daar komt nog bij dat ik op een forum gelezen heb, dat mensen die in hun vorige leven een strijder, krijger etc zijn geweest, in hun volgende leven mensen goed kunnen manipuleren en laat ik dat nou als de beste kunnen..

Ik hoop dat jullie mij iets meer wegwijs kunnen maken?

Alvast bedankt
Ingezonden:  03 Okt 2011 13:01
Reincarnatie is ook een vraag die mij nogal bezig houd. Hoe kan het dat een jong kind opens dingen verteld die, na uitzoeken, nog blijken te kloppen ook? Vaak gebeurt.. Een paar jaar geleden heb ik hierover met iemand gesproken. Zij kwam op mijn pad omdat ze een familielid hielp. Dit werd mij verteld: zielen reizen in groepen en sommige zijn hier vaker geweest dan anderen. Ze komen hier om elkaar te helpen en van elkaar te leren en blijven op elkaar wachten. Sommige zielen buiten de groep komen heel kort, anderen lopen je hele leven met je op.Dit verklaard dat je met sommige mensen opeens een onverklaarbare klik hebt of het gevoel dat je bij iemand hoort en samen met die persoon dingen moet doormaken om te leren en elkaar daarin moet helpen. Het gevoel van de ware partner of echte vriend(in) vinden. Wie ik dan zelf ben geweest..tja..heb er wel dromen over gehad die verklaarden waarom ik voor sommige dingen bang ben.Belangrijker vind ik het om vooral in het hier en nu te leven en  te leren, ingewikkeld zat soms..
Ingezonden:  30 Okt 2011 14:39
Ik ben ook heel benieuwd naar een misschien wel vorig leven..
Ik ben nu 14 jaar, en heb echt een grote liefde voor engeland.. Mijn ouders houden allebei van frankrijk en willen niks met engeland te maken hebben. Dan mijn grootouders die hebben het meer op noorwegen en zweden.. Er is niemand in mijn fam. Die dus ook een grote liefde voor dat land heeft. Ik praat ook altijd engels in mijn dromen en sta dus ook een 9,5 op mijn rapport voor engels, meestal leer ik niet.. Ik lees ook alleen maar angelse boeken. En dat soort dingen, ik zou graag willen weten of dit er iets mee te maken heeft..
Mijn gedachte over meerdere levens is: wij komen hier met een taak op aarde( onze ziel) als wij dat nog niet hebben kunnen afronden voordat oms lichaam dood gaat, gaan we wel ergens naartoe daar boven, maar komen dan in een soort van '' wachtkamer'' om weer op nieuw naar beneden te worden gezonden om onze taak te volbrengen.. En dat als we dat gedaan hebben en we gaan weer dood( klinkt misschien hard maar word niet zo bedoelt ) dat we daarboven( ik noem het zo omdat ik niet weet wat daarzit ) kunnen rusten en uiteindelijk weer met een nieuwe taak naar de aarde worden gestuurd.
Nogmaals dit is zo als ik erover denk.

Xoxo feila
Ingezonden:  30 Okt 2011 15:21
@phyberzz

Soms heb je die zelfde aanwijzingen nodig om iets te leren en dus komt men er achter dat ze meerdere levens gehad hebben.

Ook heeft men gidsen die vele malen langer bestaan hebben dan iemand eigen ziel. die gidsen bepalen wat en waneer je wat doorkrijgt over hun of je eigen leven om een les te leren of een beter begrip te krijgen in een situatie.


Zo weet ik van me zelf dat ik echt wel meerdere levens gehad heb en dat ook die levens m,n huidige levenswijze beinvloeden. ik merk dit dagelijks en heb er ook geen last van. De belangerijkste les die ik in de afgelopen 3 jaar geleerd heb ik toch wel dat ik uiteindelijk voor me zelf leef en niet voor een ander, en om nooit spijt te hebben van me daden ook al zou ik ze nu anders willen kunnen doen.