»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / Dood voorspelling!
Ingezonden:  19 Sep 2010 07:07
Hoi iedereen,
Ik zit nogal in mijn maag met een nogal raar voorval...
Het is niet iets wat mijzelf aangaat, maar een zeer dierbaar familielid!
Zij zat laatst ergens, toen er een oude man naast haar kwam zitten. Die plots uit het niets tegen haar begon te praten en mededeelde dat ze binnen de week komt te overlijden!!! Ook zei hij nog ''Sorry ik voel het!'' Zij schrok natuurlijk erg en is opgestaan en weggelopen!
Nu is mijn vraag wat moet je hier nu mee?
Serieus nemen of naast je neerleggen?
Ingezonden:  19 Sep 2010 10:05
Naast je neerleggen.
Iemand die zoiets zegt heeft een schop onder zijn kont nodig.
Neem het niet serieus!!!
Ingezonden:  19 Sep 2010 10:54
Dit meen je niet?! Wat een !
Ik kan begrijpen dat je vriendin nu echt heel erg bang is!
Ookal zou je zoiets aanvoelen, dit mag je nooit zeggen! Probeer het naast je neer te leggen, want nogmaals een 'echte' paragnost/medium zou je dit nooit mededelen!
He bah!
Ingezonden:  19 Sep 2010 11:26
Dankje Aponi voor het reageren!
Wat ik wel nog ben vergeten te vermelden is.. dat het om een jonge meid gaat! Dus een niet echt voor de hand liggend persoon waar het tegen gezegd werd!
Maar ik hoop inderdaad van harte dat het pure onzin is!!
Ingezonden:  19 Sep 2010 11:29
@Moniek
Inderdaad heel misselijk van zo'n man!
Het is even de week uitzingen en dan hopen dat we allemaal met een gerust hart kunnen adem halen!
Ingezonden:  19 Sep 2010 12:27
Die oude man was de weg kwijt en dat zal door zijn leeftijd geleidelijk aan erger worden. Dit zijn gewoon uitspraken van mensen die de weg kwijt raken.
Heb eerder meelij met die oude man, hij kon er niets aan doen.
Die uitspraak kan je vriendin gewoon naast zich neerleggen.
Ingezonden:  19 Sep 2010 15:43
Het gaat hier niet over mijn vriendin maar over mijn nichtje! Maar dat terzijde! Ik heb zelf iets meegemaakt waardoor wij nu in de familie allemaal zo gestrest reageren.
Ik was destijds samen met mijn broer en een vriendin van hem en een vriendin van mij een gezellig avondje uit!
Toen er halverwege de avond een oudere man mijn vriendin aansprak met de vraag of ''hij een brandverzekering had?!!!'' Die hij was mijn broer!
Mijn vriendin kwam gelijk het rare voorval aan mij vertellen, waarop ik weer die man aansprak.. Met de vraag waarom hij dat wilde weten?
De man bleek zwaar dronken en antwoorde (half schreeuwend) jullie moeten hier weg, anders gaat er iets ergs gebeuren! Waarop ik destijds antwoorde met ''wij gaan nog niet weg, maar wat gaat er dan gebeuren volgens u?'' Hij antwoorde met jullie 2(mijn vriendin en ik) redden het wel, maar hij niet(mijn broer)!!! Dit is een korte samenvatting van het gesprek van destijds! (Alweer 12 jaar geleden inmiddels..)

Een half jaar later is mijn broer omgekomen in een brand in zijn huis! Mijn vriendin en ik hadden dat weekend bij mijn broer gelogeerd en gingen zondag avond naar huis en van zondag om maandagnacht is hij overleden..

Vandaar nu onze angst! Ook weer een oudere man!
Enige verschil is dat die oude man bij mijn broer in meer raadselachtige taal sprak en deze man erg direct was!
Nogmaals bedankt voor jullie reacties en hoop inderdaad dat het om een oude man gaat die de weg kwijt is..
Ingezonden:  19 Sep 2010 16:11
Raar fenomeen uit een gezegde:
dronkaards en kinderen spreken de waarheid.
Maar dat geldt niet voor je nichtje.
Die oude man was niet dronken, maar direct met zijn woord. Daar blijkt al uit dat het anders was dan met je broer destijds.
Er zal angst zijn en voor je nichtje is angst een slechte raadgever. Buig zoveel mogelijk naar je nichtje om. Want aan het verhaal wat jullie in je familie hebben meegemaakt en de koppeling naar je nichtje toe word niemand gerust op.
Dit forum leent zich eigenlijk niet voor juiste oplossingen in deze.
Ingezonden:  19 Sep 2010 16:59
@Peter
Je hebt helemaal gelijk dat we het verhaal van mijn broer niet moeten koppelen naar mijn nichtje!
Maar dat is nu eenmaal wat angst met een mens doet, denk ik!
Voor een oplossing in deze, heb ik deze topic ook nooit geplaatst. Wat gezegd is, is gezegd en daar kan niemand meer wat aan veranderen.
Ik ben zelf (op die ene ervaring na) niet echt bekend met het paranormale. Ik was/ben denk meer opzoek naar geruststelling! Zoals b.v. van Moniek dat als je iets voelt of waarneemt(zoals dat iemand komt te overlijden) als paragnost je het nooit uit mag spreken!
Ingezonden:  20 Sep 2010 16:08
Ik zit dit net met open mond te lezen. Het eerste wat in mij opkwam is dat er wel meer verwarde mensen rondlopen in Nederland. Deze oudere heer was zeker geen paranormaal begaafde. Een medium of paragnost zou zoiets NOOIT zeggen. Dit was "gewoon" een oudere man die dat soort "voorspellingen" de hele dag door bij vele anderen doet.

Geloof me, maak je niet ongerust en druk je nicht op het hart dat dit de woorden waren van iemand die flink in de war is. Vergelijk het maar met van die types die je weleens buiten tegen komt die rondbazuinen dat de wereld spoedig zal vergaan. Ik snap best dat jij en je nicht geschrokken zijn van deze uitspraak omdat het zo direct en persoonlijk was. Maar geloof me........leg het naast je neer.

Goede reden trouwens om deze week eens extra gezellig te maken met je nicht. Ga lekker naar de film, neem een terrasje of ga naar de sauna. Ontspan en geniet van het leven! Dan vlieg deze week zo om
Ingezonden:  20 Sep 2010 17:08
@Blanky
Dankje Blanky voor je gerustellende berichtje
Ingezonden:  21 Sep 2010 13:40
hoi, niet naar luisteren echte mediums mogen nooit zo iets vertellen dus die heeft haar gewoon de stuipen op het lijf gejaagd en is daar nog in gelukt ook ik wens jullie een zeer lang leven toe en  stuur jullie veel liefde en licht toe disneyfreakje
Ingezonden:  22 Sep 2010 10:28
Mijn vriendin is geen medium/paragnost maar zij krijgt wel gevoelens/visioenen door wanneer er iets ergs gaat gebeuren en meestal weet ze ook bij wie. Nog nooit heeft ze dit tegen diegene waar het om ging verteld en altijd kwam het wel uit wat ze voelde/zag. Het lijkt me vreselijk om dit te 'weten' en volgens mij zou ieder 'normaal' mens dit voor zich houden, juist om de grootsheid van dit weten.

Hopelijk kunnen jullie het ondanks het verleden naast jullie neerleggen. Denk positief, denk licht of in een mooie kleur of mooie bloem. Sterkte!