»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Chakra's en Aura's / hoe kun je aura"s zien?
Ingezonden:  29 Sep 2010 13:15
Ik zit er tog al een tijdje mee want,hoe kun je auras zien?
Ik zelf ben een gevoelspersoon.ik vetrouw op mijn gevoel
Je gevoel heeft heel erg te maken met je intuituie.
Daardoor kan ik blind weten hoe iemand zich voeld of
Wat die denkt.nu weet ik zelf vanalles over chakras en auras,
Ik heb ook zelf een aura foto laten maken.ik zie soms zelf
Een wit randje of iemand heen als ik maar lang kijk.
Maar ik snap gewoon niet hoe je een aura kunt zien,
Ik kan het wel voelen,maar niet zien..moet je daarvoor de gave
Hebben of zal iedereen het kunnen?

Sorcha.
Ingezonden:  08 Okt 2010 23:01
Dit wit randje is het begin om aura's te kunnen zien. Je begint best met een witte achtergrond omdat dit het beste reflecteert. Als je meer gaat oefenen dan ga je ze ook steeds duidelijker gaan zien en heb je er minder concentratie voor nodig.
Ingezonden:  10 Okt 2010 19:44
Wat Eagle zegt klopt, bij mij is gezegt om een aura te zien:

De persoon moet stil staan, en kijk op de schouder constant, en dan zie je van zelf wits.
Ingezonden:  02 Mrt 2013 00:23
ik zie alleen een blauw/grijs randje om objecten en personen heen. Het wit/doorzichtig veld zie ik enkel wanneer het object/persoon in beweging is. Wat handig is om te weten, is dat het energieveld altijd in beweging is. Mijn persoonlijke ervaring is, dat wanneer je denkt aura te zien, er geen twijfel over mogelijk is. Als je het ziet of voelt, dan weet je het zeker. Als je maar lang genoeg naar iets staart dan ga je vanzelf spoken zien, dat is helaas dan geen aura. Wat voor mij ook een handige tip is geweest om het zien van aura's verder te ontwikkelen, is stoppen met al je aandacht op het zien leggen. Ik hield mij meer bezig met het voelen van de aura en toen ik mijn ogen open deed (lang geleden) zag ik ineens veel gemakkelijker het energieveld. Het leren zien van het energieveld is denk ik iets wat je niet met een paar trucs kunt leren (voelen gaat makkelijker!). Ik heb het vroeger veel geoefend zonder resultaat. Op een dag, jaren later, toen ik twee nachten niet geslapen had, zag ik het ineens en het is nooit meer verdwenen. Ik heb er echter wel veel voor moeten oefenen om het energieveld te voelen en te zien. Soms zat ik wel twintig minuten mijn handen bij elkaar te houden voordat ik iets voelde, nu voel ik het altijd. Kleuren zie ik soms, vroeger alleen als ik doodmoe was, nu zie ik ze steeds vaker, maar meestal zie ik alleen mijn eigen kleur. Soms helder, maar meestal vaag, zo vaag dat ik zie dat het er is, maar niet kan onderscheiden welke kleur het is. Het proces van leren zien en voelen is begonnen toen ik 18 was, ik ben nu 22..
Ingezonden:  02 Mrt 2013 13:01
Als ik mediteer of goed ontspannen ben, vooral als ik mijn lichaam voel tintelen en meer als energielichaam dan fysiek lichaam voel, dan gebeurt het wel eens dat zo'n fel geel(soms wit of zelfs blauw) licht om mijn hand of arm zichtbaar wordt, alhoewel vaak moeilijk zichtbaar zie ik ook wel eens aura's bij andere mensen, soms dun langs het fysiek lichaam heen maar een enkele keer ook vrij breed, dat was keer toen ik op school zat en rustig naar een lerares zat te luisteren, toen zag ik een blauw witte aura om haar heen. Soms zijn aura's net zoals Rintha het zegt soms vaag, maar kunnen soms ook helder zijn.

Om aura's te leren zien, kan je ook mediteren, maar belangrijk is dat je ademhaling goed is en dus met je buik ademhaalt, zodat je lichaam zo diep kan ontspannen dat het meer als energielichaam dan fysiek lichaam aanvoelt, want juist op zulke momenten zie ik het vaakst aura's.

Groeten Paranormaal
Ingezonden:  02 Mrt 2013 13:55
Ik ben er ook al een tijdje mee bezig en soms als me leraren voor het bord staan,( een witbord) zie ik soms een groene dikke rand of blauw maar ik weet niet zeker of dit dan de aura is
Ingezonden:  26 Feb 2014 19:55
Het lijkt mij echt heel leuk om aura's te kunnen zien. Ik wil weten hoe anderen zich voelen. Ik ga echt oefenen op dit
Ingezonden:  22 Okt 2017 13:43
Ik heb het soms in de klas. Dan kijk ik naar iemand en dan zie ik meestal
Wit maar soms niks.
Ingezonden:  29 Okt 2017 19:29
Ik probeer al een tijdje mijn aura te zien. Soms zie ik iets zoals een soort witte schaduw rond mijn hand, maar ik zie het altijd maar in een glimps. Als ik dan met mijn ogen knipper is het weer weg, dus ik kan het beeld niet echt vasthouden. Het is niet zo dat ik voor langere periodes naar mijn hand zit te staren, gewoonlijk probeer ik maar voor een minuutje of zo. Vandaag was ik in de badkamer en dat was een achtergrond van witte tegeltjes. Ik probeerde te aarden en heel rustig te ademen, en toen zag ik plots, voor een kort moment een groen veld rond mijn hand. Was dat mijn aura? En zo ja, waarom was het groen? Ik dacht dat een aura uit meerdere kleuren bestond, of heb ik t mis?
Ingezonden:  12 Jul 2018 01:11
Hi Peeps, ik denk aura's kan zien echter heb ik in het begin een paar keer gezien wat ik kan doen met mijn handen. Toen ik nog op ontdekkings tocht was probeerde ik bij een collegae een healing te geven. Ik deed mijn ogen dicht en zag in mijn 3e oog zijn hele aura rood opkleuren. Ik kon zijn hele lichaam zien en ook donkere vlekken waar iets zat.

Nu ben ik al 3 jaar verder en heb dit niet meer kunnen zien maar dit heeft er wel toe geleid om mijn ziel te helen waardoor ik steeds meer ben gaan zien.  Als ik naar voorwerpen kijk zie ik overal een energie veld erover heen. Bij mensen zie ik een soort tornado boven het hoofd uitkomen en hoe ouder de persoon hoe minder energie deze tornado heeft. Soms zie ik ook engelen of spirits die naar mij toe komen. Ik was er vroeger bang voor maar nu weet ik dat ze mij niets kunnen doen.

Ik heb al zoveel geheelt in mijn leven en van vorige levens en ik geloof er in dat ik ook verlicht ga raken omdat volgens mijn spirtis dit mijn laaste leven hier op aarde is. ben benieuwt wat het nieuwe hoofdstuk zal zijn. Gr. Me.
Ingezonden:  14 Apr 2019 07:13
Ieder is uniek, en de een zal het wel kunnen, de ander misschien soms een de ander weer nooit.
Maar wie ziet, voelt bijvoorbeeld weer niet en wilt dat kunnen.
Je kunt oefenen, maar dan kan het nog zijn dat dit niet jou weg is.