»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  07 Dec 2010 12:13
Hoi,

ik kan sinds enkele maanden aura's zien en voelen. Ik voel dat het steeds sterker groeit. Eerst kon ik alleen een heel wazig rookachtig verschijnsel om mijn vingers zien als ik mijn best deed. Nu zie het ik het altijd. Wanneer ik mijn vingers langzaam naar beneden laat gaan, dan zie ik mijn aura er in terugvallen. Ik heb twee ervaringen gehad waarbij ik alles aura zag. Deze ervaringen waren toen ik heel lang wakker was. Ik zag wanneer ik mijn arm of lichaam bewoog, een complete " geest " terug inmij vallen. Ik voelde alles tintelen. Vooral het voelen was het meest bizarre. Mijn gezicht kriebelde zo erg dat ik er aan wou krabben. Tussen mijn handen voelde ik een magnetisch veld zo groot als een basketbal. Het koste echt moeite om het tegen elkaar aan te drukken. Na die twee ervaringen is de grootte slechts een tennisbal. Verder zal de energie tussen mijn handen. Kleine in en uit elkaar groeiende circeltjes. Zoals de opbouw van je vingerafdruk. Deze zag ik niet zo helder als het aura zelf. Mijn aura was nog kleurloos. het was niet grijs, niet wit, niet zwart. Het is alsof je aan iemand moet beschrijven hoe rook eruit ziet die dit nog nooit heeft gezien.
Verder zag ik rook uit mijn vingertopjes komen. Dit was niet hetzelfde als de aura. Echt letterlijk rook. Heel bizar. Nog bizarrer was het toen ik op internet opzocht wat dit allemaal inhield. Ik zag op filmpjes op youtube exact wat ik gezien had.

Dit heeft mij gefascineerd. Ik voel op het moment slechts een deel van wat ik bij die twee ervaringen gezien en gevoeld heb. Ik heb dit verder in mijn leven nooit mee gemaakt. Ik ben naar een edelstenen zaak geweest en ik voelde precies welke stenen ik nodig had. Alsof mijn hand ernaartoe gezogen werd. Ik heb geen verstand van stenen. Ik pakte een ruwe steen, dit bleek de aventurijn te zijn. Daarnaast pakte ik de heliotroop.
Ik voelde toen ik thuiskwam een schokje van een bergkristal afkomen. Ik voelde mijn handen trillen toen ik de heliotroop en de aventurijn vasthad. Ik was wederom gefascineerd.

Ik hoorde van mijn oma dat mijn overgrootoma een healer is geweest. Zij healde mensen in de oorlog.
Ik heb nu een foto van haar, mijn handen tintelen wanneer ik mijn hand boven haar houd. Wat betekend dit?
Wat moet ik doen om auras beter te voelen en te zien? Ik wil hier zeker mee doorgaan.
Een bekende van mij is paranormaal begaafd. Dit weet ik zeker. Ik liet haar mijn aura voelen, ik probeerde die van haar te voelen. Ze zei dat er veel helende kracht uit mijn vingertoppen komt. Dit zou kunnen. Ik voel mijn vingertopjes de hele tijd tintelen. Het getintel gaat door tot de  helft van mijn hand.
Ingezonden:  07 Dec 2010 12:14
oja, ikvergeet iets. Bij die twee ervaringen zag ik tussen mijn armen en overal in de kamer een soort spinnenweb/stroom draden. Wanneer ik mijn armen naar elkaar toe bewoog, dan zogen deze draden zich aan elkaar vast en werden 1. Dit voelde en zag ik. Heel bizar.
Ingezonden:  19 Jul 2012 19:20
Hoi,

misschien lees je dit nooit meer...maar ik kan niet mijn gehele aura zien..ik denk dat ik dat wel kan maar ik zie dus veel energie in kleuren ook om mij heen....en ik heb dus ook met bepaalde edelstenen dat het helemaal gaat tintelen...Ik voel eigenlijk wat jij ook had en een foto van een overleden persoon (de foto uit zo'n 1920 of iets later) kreeg ik ook tintelingen en warm...
Misschien ben je nu al veel verder ontwikkeld? En zo ja hoe??
Ingezonden:  14 Apr 2014 22:33
Hoi MaryAnne en Rowannn1,

Bij mij vinden soortgelijke dingen plaats die ik bij jullie herken. Contact met stenen. Voel energie in handen en armen stromen. Begin nu ook vaag energie├źn te zien (denk ik). Ben iets aan het opbouwen. Weet alleen niet wat. Hoe is het nu met jullie?