»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Chakra's en Aura's / is het mogelijk dat het terug komt?
Ingezonden:  01 Feb 2011 21:33
Hallo, heb net al geprobeerd om een onderwerp te posten, maar kan het nergens terug vinden. dus even opnieuw proberen. mijn excuses alvast als het er nu 2x staat.
om een lang verhaal kort te maken: ik heb me nooit gerealiseerd dat ik aura's zag, tot ik mijn moeder een keer vroeg of zij ook een witte en soms zelfs gekleurde gloed om mensen heen zag. voor mij was het een beetje vanzelfsprekend en ik dacht dat iedereen het zo zag. ik zag en voelde nog meer dingen en omdat mijn moeder wilde dat ik daar op een goede manier mee om ging stuurde ze me naar een medium. dit medium heeft me van alles verteld over nieuwetijdskinderen, waar ik toe zou behoren. vervolgens heeft ze me afgesloten, met de boodschap dat het te vroeg was, ik op mijn 35 weer en beter en meer zou kunnen zien. dan zou ik er ook mee gaan doen wat ik er mee zou moeten doen. dat gebeurde allemaal toen ik 15 was. nu, 2 jaar later, ben ik 17 en sinds een paar weken begin ik weer steeds vaker aura's te zien. Eerst nog maar heel af en toe en niet duidelijk. Maar nu zie ik ze steeds regelmatiger en de kleuren zie ik ook al steeds beter. is het mogelijk dat alles nu al terug komt ipv pas over ong. 30 jaar? of zijn het alleen de aura's die ik kan zien? laatst kwam ik wel een oudtante tegen die ineens uit het niets tegen me zei: 'jij weet heel veel. En je ziet dingen, dingen die andere mensen niet hoeven te zien. Dat heb je altijd al gehad, maar toen je ouder werd zwakte het af. nu ben je in de puberteit en het wordt weer steeds sterker...' kan iemand me helpen?
Ingezonden:  01 Feb 2011 22:43
mij lukt het ook niet om te posten 3x geprobeerd gister..
Ingezonden:  01 Feb 2011 22:50
ha nu wel

sorry voor de spam.. Ik kan je helaas niets vertellen over het paranormale behalve mijn eigen persoonlijke ervaringen (niet echt indrukwekkend maargoed)
Het verbaasd mij wel dat je zoiets als aura's zien uit kan schakelen. Ik dacht dat het net zoiets was als kleurenblindheid maar dan anders om : )

Sorry maar ik denk verder niet dat ik je hier mee kan verder helpen suc6
Ingezonden:  02 Feb 2011 10:50
Ik had ooit een collega die aura's kon zien. Het schijnt dat als je zelf gevoelig bent, je dit ook kunt leren door veel te oefenen. Wel bijzonder hoor.
Mij is ook door verschillende mensen verteld dat ik veel zie en weet. Ik ben helderwetend en heldervoelend en het ontwikkelt zich meer en meer. Sommige mensen zijn als een open boek voor mij terwijl ze me niets vertellen. Ik neem ook gevoelens over van anderen en dat is niet altijd even fijn.
Verder heb ik soms telepatische dromen, dus dan droom ik iets dat iemand op dat moment echt aan het doen is.
Zag je als kind ook al dingen?
Ingezonden:  02 Feb 2011 16:11
Bedankt voor jullie reacties
@ Naiade: Als kind van ong. twee jaar oud had ik een 'denkbeeldig' vriendinnetje. Maar mijn ouders, en vooral mijn vader geloofde dat ik ├ęcht met iemand zat te praten. Zelf weet ik er niets meer van. Ik kon, zoals jij, ook gevoelens overnemen en als ik in een huis kwam waar het niet helemaal pluis was voelde ik dat gelijk en wilde ik er zo snel mogelijk weg. op mijn eigen slaapkamer is altijd iets of iemand aanwezig geweest die me een heel fijn en beschermend gevoel gaf. op een gegeven moment begon ik mijn overleden opa te zien, en de dingen die hij mij vertelde maakt mijn moeder aan het huilen. dit omdat ik die dingen nooit zelf kon weten en ik precies dezelfde woorden gebruikte als mijn opa. en die aura's dus. ik begon alles langzaamaan te ontwikkelen en toen ben ik dus naar die mevrouw gegaan die me heeft afgesloten. dat is eigenlijk zo'n beetje het verhaal. twee weken geleden realiseerde ik me dat ik weer een aura had gezien. en ze kwamen steeds vaker en ik voel af en toe ook weer die aanwezigheid op mijn kamer. afgelopen zaterdag kwam ik die oudtante tegen die me vertelde dat ik dingen wist en zag...