Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / Heel heel raar verhaal :$ maar ik moet het nu echt kwijd
Ingezonden:  14 Okt 2007 15:31
Heey mensen

Ik ben een 18 jarig meisje en ben er al twee jaar zeker van dat ik paranormaal begaaft ben, me oma is trouwen ook meduim van beroep

Maar het zit dus zo, ik kan dingen voorspellen maar ben vooral helder voelend.

ja hoe moet ik nou eens beginnen, ben beetje bang dat jullie me gek vinden.

Maar het is dus zo dat ik drie hele sterke gevoelens heb 1 alles moet mogelijk zijn 2 ik heb teveel geluk om te sterven, ik geloof dus niet dat ik onstervelijk ben maar ik geloof wel dat ik altijd het geluk heb om van de dood/ongel;uk te ontkomen 3de die is dus het aller vreemste :$ ik heb het gevoel dat er verschillende mensen bezig zijn met iets tussen hemel en aarde en iets heel belangrijks voor alle werelden en dat ik daar hoor bij te zijn :$

ik weet dat het 1ste gevoel niet zo vreemd is want een helderziende had me eens verteld dat alles mogelijk is in zoverre mensen er over nagedacht hebben.

Maar nu komt het:
Ik heb het gevoel dat ik in me vorige leven in een andere wereld ben geboren, het is echt alleen het gevoel ik zioe geen beelden ofzo voor me hoe het daar zal zijn geweest en ook geen namen van mensen of plaatsen.
Ik voel wel dat de emotie's en het gedrag daar anders is geweest wel menselijk maar volgens mij hadden we een andere menier van emotie's en gedachtes.

Nu heb ik het gevoel dat mijn ziel niet menselijk is, ik weet nie waarom maar volgens mij is alleen mijn lichaam menselijk en me gedachtes.

Maar ik heb ook het rare gevoel dat er nu mensen zijn uit me vorig leven, die dus deel maken van die mensen die met iets belangrijks bezig zijn, en dat ze ook weten dat ik besta maar ze waarschijnlijk wachten totdat ik ouder ben of misschien wel een hele andere reden, dat weet ik niet.

Vooral het jaartal 2012 krijg ik kippenvel van, ik heb steeds een gevoel alsof me ooit is verteld dat ik iets moet doen voor of tijdens dat jaartal, maar weet niet wat.

Wat ik dus wil weten is: heeft iemand misschien iets gelezen wat hier op lijkt of een droom/visioen gehad wat hierop lijkt of miss het zelfde gevoel als ik???
schrijf me dan terug.

Ik zit er echt mee dat ik niet weet wat er aan de hand is of waarom ik dit voel, ik weet dat het erg raar klint, ik hou het ok het liefst voor me maar ik heb gemerkt dat ik er in me uppie niet uit kom.

PS ik ben wel meer op aarde dan tussen hemel en aarde volg studie en heb vrienden, dus maak je daarover geen zorgen, want ik weet dat ik eigenlijk tejong ben voor deze dingen.
Ingezonden:  17 Okt 2007 11:05
Hoi,

Ik kan je niet echt verder helpen maar ik denk ook helemaal niet dat je gek bent hoor.
Maar het jaar 2012 komt inderdaad heel veel voor bij verschillende mensen, zou ook wel eens willen weten wie daar meer over weet.

Groetjes Karen
Ingezonden:  17 Okt 2007 11:20
Hallo daar

Allereerst je bent niet gek (en dat weet je zelf ook wel) je bent eerder bang dat anderen je gek vinden.

Heel herkenbaar voor veel mensen denk ik maar goed dat terzijde.

Als je zo sterk het gevoel hebt dat je indrukken uit een vorig leven ervaart kan ik je alleen maar aanraden een keer in regressie te gaan.

Via google zou je eens moeten kijken naar "De KLeyne kring" deze stichting is ooit opgezet door een vrij bekend medium Jan Kleyn (hij is inmiddels ook overleden) maar daar zijn mensen aangesloten die ook per woonplaats staan vermeld en waarbij je dus iemand kunt zoeken die in de buurt woont.

Zo'n sessie bij deze stichting kost je een beetje geld (rond de 60 euro per sessie) maar ik garandeer je dat ja er wat aanhebt,

Wat ik erg prettig vind is dat deze regressie (je gaat dan onder een soort hypnose terug naar je vorige leven(s) erg prettig was omdat je NIET onder hypnose gaat.

Ik heb altijd geredeneerd "wat ik niet zie met mijn eigen ogen, geloof ik niet" en als iemand voorstelde om onder hypnose terug te gaan naar een vorig leven had ik daar geen sereieus gevoel bij omdat je nooit kunt controleren of datgene wat er gezegd wordt ook echt gebeurd.

Bij deze vorm van regressie lig je gewoon relaxed op de bank, je bent wakker en door de manier van vragen stellen wordt je intuitie aangesproken en niet je gezonde verstand.

je geeft dus antwoord zonder na te denken (en dus kan je ook niet twijfelen of iets in jouw ogen wel of niet zo is)

Ik heb er persoonlijk erg veel aan gehad en er is me veel duidelijk geworden dus nogmaals mijn advies is ga eens snuffelen en maak een afspraak.

Verder herken ik ook je gevoel dat je weet dat je eigenlijk wat aan de jonge kant bent want hetgeen er met mij is gebeurd de afgelopen 5 jaar had pas zo rond mijn 35 a 36e moeten starten maar is door een "schok effect"  (zoals het zo mooi werd omschreven) allemaal vervroegd.

Ik verloor mijn vader heel plots ruim 5 jaar geleden en ik realiseerd me vooral dat ik nog heel veel te vragen had aan hem en dat dit nu niet meer kon zeg maar

Ik ben toen zelf gaan wroeten en zoeken en eb van alles en nog wat gelezen en ben gaan kijken of en zo ja wat ik dan voelde toen ik bv een keer in een boek las dat sommige voorvallen toch wel vreemd waren

Ik heb heel lang mijn man 's nachts "beschuldigd"  van het roepen van mijn naam waardoor ik wakker werd en geirriteerd vroeg wat hij wilde midden in de nacht, om vervolgens te constateren dat hij gewoon heel hard lag te snurken en ik hem dus echt wakker moest maken om te vertellen wat er gebeurd was.

het heeft me menig slapeloze nacht gegeven maar toen ik eenmaal begreep dat ik mogelijk helderhorend was ben ik me daar eens in gaan verdiepen

En verdomd raar maar waar ik bleek het niet alleen te zijn (naast helder wetend) maar ook voor een heel groot deel zelf te kunnen sturen.

In ieder geval herken ik je verwarring en kan ik nu zeggen (als ik terugkijk op de afgelopen 5 jaar) dat ik vanaf die regressie een hoop dingen meer ben gaan begrijpen.

Ik hoop dat het je wat heeft geholpen en als je vragn hebt kan je die altijd stellen, voor zover het herkenbaar is kan ik in ieder geval mijn ervaringen delen

rolleke
Ingezonden:  21 Mei 2008 13:32
21-12-2012 is het einde van de wereld, 'Judgement Day'. Ik ben 15 en ben al bijna 4 jaar zeker dat ik paranormaal begaafd ben, meestal haal ik mijn voorspellingen uit mijn dromen,
maar ik denk dat dit de dag is dat God zijn volgelingen meeneemt naar de hemel, en al het kwade uitroeit.

nick
Ingezonden:  22 Mei 2008 10:28
Ivm 2012 kan je genoeg vinden.

Profeten voorspellen zoals nickklein al zegt, het einde van de wereld.

De maya's geloven in een nieuwe wereld ten gevolge van het einde van de cyclus.

Nostradamus beweert dan weer dat het begin ervan dit jaar ongeveer zou starten en dat het hoogtepunt met een 3de en ultieme wereldoorlog tussen christenen en moslims in 2012 zich voordoet.

Dus komt het op één ding neer volgens een samenvatting. Het is niet het einde van de wereld, wel het einde van de wereld zoals wij ze kennen. Wat het inhoud is niet duidelijk, maar het staat vast dat ze voorspellen dat de mensheid zo goed als ten onder zal gaan en dat een nieuwe wereld zich gaat opbouwen.

Spijtig genoeg is het voor ons alleen maar afwachten.

Ivm de 1ste punten, daar kan ik me totaal in vinden.
Het is meer de schrik van wat anderen van je gaan denken, dat je tegenhoudt erover te praten. En ivm het "onsterfelijk" zijn. Dat heb ik ook. Ik heb een goede engelbewaarder en ik weet wie Ik ben al paar keer op randje van erger geweest, maar telkens op laatste ogenblikken komt het goed, zonder ik zelf iets deed. Zo bv. een ongeval dat ik zelf nooit had kunnen vermijden, maar zonder ik het wist ben ik op een plaats beland waar mijn auto normaal nooit zou tussengeraken. Ik en mijn vriendin snappen nog steeds niet hoe of wat. En dit is al meerdere keren gebeurd.
Ingezonden:  22 Mei 2008 15:31
Zou dit de '3de Wereld Oorlog' kunnen worden?
Ik heb even ge-Googled, en ik zag dat er ook word gezegd dat 2012 in verband staat met de planeet Mars.
wat hiermee bedoelt word, zou ik niet weten.

Nick
Ingezonden:  22 Mei 2008 17:46
Nickklein, dat was iets wat ik nog niet wist, maar nu je dat zegt, raad ik aan om eens verder te zoeken dan.

Want wederom klopt het met de profeten.

Wat ik nog weet ivm goden is dat Mars de god is van de oorlog en de vruchtbaarheid. Dus buiten de planeet kan het ook een andere betekenis hebben of gekoppeld zijn.

Dus een nieuwe wereld (vruchtbaarheid) na een ultieme oorlog.

In mijn ogen is het iets teveel toeval.
Ingezonden:  22 Mei 2008 20:56
"Een opmerkelijk accuraat profetisch scenario dat geheel gebaseerd is op bijbelse principes en profetieën wijst volgens bijbeldeskundige Allen Barber eensluidend op het jaar 2017-2018 waarin Jezus Christus zal terugkeren naar de Aarde."

klik hier

zou hetzelfde verhaal van Jezus Chirstus zich opnieuw afspelen?

Zou 2012 geen einde van de wereld zijn, maar het begin van een nieuwe cyclus, een nieuwe fase op Aarde?"Op 21 december 2012 begint een grote nieuwe periode van 26.000 jaar en een kleine periode van 5200 jaar."

"Het einde der tijden betekent niet dat dat de aarde ontploft en in een zwart gat verdwijnt, maar dat een lange periode wordt afgesloten en dat op een hoger niveau aan een volgende periode wordt begonnen. De pest is alleen dat deze transformatie, zoals zo vaak bij een grote vooruitgang, wordt voorafgegaan door een berg ellende. Het is als de noodzakelijke worsteling van de rups die tot vlinder wordt. De bijbel noemt deze turbulente periode bloemrijk 'de barensweeën'. En al even beeldend wordt ons door de bijbel verteld dat hierop volgend een beperkte periode aanbreekt van duizend jaar waarin 'de satan' is geketend; dus 'heel veel' jaren van vrede. Deze hele situatie doet ook denken aan het Jezus-verhaal, waarin Jezus op ellendige wijze sterft, wederopstaat en op een hoger plan komt door ten hemel te varen. 'This large time cycle has been thought since ancient times to represent a complete cycle of human spiritual advance', schrijft John Major Jenkins."

klik hier

Een nieuwe wereld (vruchtbaarheid) na een ultieme oorlog zou kunnen kloppen Peter.


Nick
Ingezonden:  26 Mei 2008 12:22
ik heb ook heel toevallig op het journaal gezien dat er weer een "robot" naar Mars is verstuurd voor onderzoek naar micro-biologisch leven, staat dit allemaal in verband? zouden ze nou wel iets op Mars vinden?
Ingezonden:  26 Jun 2008 22:01
Wat ik zover weet is dat 2012 het jaar is dat er een ommekeer komt voor het spirituele gebeuren. Het taboe zal dan volledig verdwijnen, mediums en paragnosten zullen het druk krijgen omdat de hele wereld in een ommekeer zal komen, wat een hoop verwarring zal geven e.d. Er is mij verteld dat we voor grote zalen zullen staan met mensen die duizenden vragen hebben. Ik moet er niet aan denken dat ik dat zou moeten gaan doen, dat trekt me totaal niet, maar je weet het niet. Ik wil mensen heel graag helpen maar zo hoeft het ook weer niet. Laat mij maar lekker werken zoals ik nu doe, in alle rust, dat bevalt me beter
Ingezonden:  08 Aug 2008 09:55
hallo lieve allemaal

2012 komt steeds dichterbij en steeds meer mensen praten erover.
Maar als je nu eens heel goed om je heen kijkt en mensen hoort praten etc. dan beginnen mij echt dingen op te vallen.Herkennen jullie dat??

Volgens mij echt "afvallers" maar daarnaast mensen die je ziet veranderen van mening van doen etc.
meer geloof opeens in de andere "wereld"etc.
ik heb het boek : De aarde op weg naar de vijfde
dimensie gelezen door: Ute kretschmar

Heel interessant boek, lees niet even tussendoor
misschien degene die het niet kennen een tip
succes ermee
liefs Susanna
Ingezonden:  11 Aug 2008 00:05
Ik vrees dat voor profeties we ze alleen kunnen afwachten tot ze uitkomen. Helaas/gelukkig (vul zelf in) is 2012 niet zo ver weg. Ik ben erg geintereseerd in de maya beshaving en cultuur, en ik weet dat hun 'klok' in 2012 tot een einde komt. Misschien dat dit helpt, maar de aztecten geloofden dat op een dag hun god Quetcaltius(naam niet correct, heel moeilijk) op een dag terug komt en wraak neemt op de god die hem had verjaagd. De noorsen hadden ook een legende die veel op hun lijkt, namelijk Fenrir die odin gaat vermoorden. Maak je geen zorgen dat je je zelf te jong vind, ik ben zelf pas 16.

mark
Ingezonden:  08 Okt 2008 22:33
Ik was zo naar de Musical "Hair" aan het luisteren en denk dat we inderdaad het Aquarius tijdperk ingaan. Vraag me niet waarom, maar echt bang ben ik niet. De Maya kalender eindigt dan, maar onze kalenders eindigen elk jaar. Ik zie geen reden tot paniek. Anderzijds: de Maya's zijn hier al lang niet meer. Als ze niet verdwenen waren, hadden ze misschien een vervolgkalender gemaakt. Eigenlijk heeft hun kalender hun rijk overleefd.
Ingezonden:  12 Okt 2008 14:06
2012..ik wil ff zeggen hebben je jullie niet in de gaten dat de tijden sneller gaan? dagen worden steeds korter. een week lijkt wel een dag..een jaar wel een week alles gaat zo snel.en het is niet overdreven want als je nadenkt hoe snel alles wel niet gaat dan begrijpen jullie me mischien.... ik geloof zekker dat er wat gaat gebeuren en het is niet ver weg. (p.s ik ben niet gek)gr
Ingezonden:  12 Okt 2008 15:57
Ik hoor zooooveel verschillende antwoorden op wat er ons staat te wachten... positief, negatief... Welke kunnen we nu geloven ?
Persoonlijk krijg ik er geen angstaanjagend gevoel bij, eerder beetje onrust

xXx
Ingezonden:  12 Okt 2008 19:14
hallo allemaal

bang?? dat moeten we niet zijn.

Als je nu om je heen kijkt dan zie je duidelijk veranderingen. In alle opzichten. Kijk maar naar de politiek, de economie, de gehele wereld,
of kijk gewoon eens heel goed in de omgeving.

Luister eens heel goed wat mensen je nu eigelijk echt te zeggen hebben!! (geen praatje over het weer of hoe erg iemand verkouden is) Nee!!
Als je goed doordenkt/luisterd dan begrijp je helemaal waar ik nu op doel.

Ga eens heel diep in jezelf kijken, wat zou je het liefst willen, wat is je diepste wens, wat wil je nog bereiken in de toekomst, hoe zijn je dromen?
Wie is er veranderd in je omgeving? Wie mag je graag wie niet? Waarom wel waarom niet?

En wat Roosju zegt helemaal juist!!! Let eens op de tijd, de dagen/weken/maanden en jaren.
Ze vliegen voorbij , zoveel mensen hoor je het zeggen .. weer al bijna sinterklaas/kerst einde van het jaar. ?????????
Er zal een omwenteling plaatsvinden in de mensheid
de wereld,
heel pijnlijk maar er zullen mensen afvallen voor 2012 , zij passen hier niet meer of een aantal zullen ons verlaten omdat ze JUIST GEROEPEN ZIJN
OM AAN DE ANDERE KANT DIT HELE GEBEUREN TE MOGEN BEGELEIDEN.

Er zijn veel boeken te krijgen te lezen over dit onderwerp.
Ieder mag er het zijne van denken,
succes,sterkte

voor iedereen liefde, licht en kracht
Susanna
Ingezonden:  22 Okt 2008 00:57
Wonderbaarlijk hoe zoveel mensen reageren op iemand die in de familie iemand heeft die hij/zij daar mee opvoedt.

Terwijl dat het overgrote deel toch echt zelf aangeeft dat je hiermee geboren wordt.

Hahahahahaaaa terwijl zij zelf de laatste reactie heeft gegeven in 2007!!!!!!!!   Please mensen, kom op.
Ingezonden:  31 Jan 2010 13:24
ik vind je verhaal niet vreemd hoor.
maar ik weet niet hoe ik je moet helpen ofzo, want ik ben zelf ook nog maar 14. en ik zit net op deze site.

zou je mij kunnen helpen?
ik heb eook een probleem :

Het begon allemaal toen ik net kon praten.
Mijn vader kwam me uit bed halen en zette mij in de keukenstoel.
Opeens zei ik: ik hoef geen sinaasappelsap.
Mijn vader was dus van plan dat te maken, en ik voelde dat.
Het was zondag, dus je kan je bedenken dat we weggingen.
Mijn vader zou mijn jas aan doen en we zouden naar vrienden toe, alleen had mijn vader mij dat nog niet verteld, omdat hij wist dat ik daar geen zin in had.
Toen zei ik dus: Gaan we naar ... en ...?

dat was de laatste keer in 10 jaar dat ik iets 'paranormaals' gevoeld heb.

toen ik in groep 8 zat, had ik veel last van deja vu's.
het was heel iritant, elke dag had ik er wel een paar.
Toen ik het m'n vader vertelde, vertelde hij mij het verhaal toen ik 2 jaar was. (hierboven dus.)
Ik schrok er enorm van.

Het was weer even gestopt toen ik in de 2e klas vreemde dingen in m'n kamer voelde.
Ik voelde dat er iemand aanwezig was, ik was heel erg bang, en durfde het licht niet uit te doen, als ik het licht dan alsnog uit deed, moest ik van mezelf meteen slapen.

ik wist niet of het een positief gevoel was, - alsof er iemand over je waakt-, of een negatief gevoel -een kwade geest ofzo-.

(we wonen in een best oud huis.)

ik ben nu inmiddels 14 en zit in de 3e klas, maar zou het kunnen dat ik iets paranormaals in me heb?
zoja, zou ik het kunnen ontwikkelen?

en me kunnen afschermen van bijv. kwade geesten?
Ingezonden:  31 Jan 2010 18:30
2012 is een nieuw begin voor de natuur en de mensen,dieren die er op leven ; daarom dat er nu zoveel natuurrampen ,overstromingen enz.... bezig zijn versta je de natuur is zich aan het vernieuwen net zoals onze huid zich vernieuwd.patricia.
Ingezonden:  23 Apr 2010 22:00
En kijk eens naar de beerput die er in de katholieke kerk is opengegaan met al die gevallen van misbruik.
Er staat heel wat op zijn kop in de wereld. En toch heb ik het gevoel dat dat goed is.
Ingezonden:  27 Apr 2010 19:39
Ik bedoel dus dat ik denk dat het goed is dat die beerput is opengegaan he? Niet dat die vreselijke dingen gebeurd zijn.
Ingezonden:  27 Apr 2010 21:21
De 'rommel' moet eerst opgeruimt worden voordat het weer mooi kan worden.
Ingezonden:  28 Apr 2010 08:28   Laatst gewijzigd door: aaa
De mensheid zal altijd moeten blijven opruimen omdat er altijd rommel zal blijven. Dus of het "weer mooi kan worden" is nog maar zeer de vraag. Ligt er natuurlijk nog wel aan wat de definitie van mooi is. Daarbij komt ook nog dat mooi een relatief begrip is. Ik vind het leven al mooi genoeg. Maar het zou fijn zijn als dat ook voor iedereen zou gelden.
Ingezonden:  28 Apr 2010 15:36
Er is ook als nieuws geplaats dat groote voorspellingen allemaal niet kloppen.

1 er van was van de maya's.
Hun kalender zou een fout bevatten.
:
Rekenfout in maya kalender
www.armageddon2012.nl
3Stem nu!  Wetenschappers hebben onderzocht dat er in de maya kalender een fout zit. Het zou volgens het onderzoek niet eindigen in 2012, maar in 2208!
Ingezonden:  28 Apr 2010 22:23
Oh das mooi, dan spaar ik tenminste niet voor niets voor mijn pensioen!
Ingezonden:  06 Jun 2010 15:36
FFOM,

Relateer me aan dingen die jij zegt of verteld.
Gelijkenis is zo dat het bijna eng is

Kun je misschien reageren op dit bericht? Ik vind het gewoon raar.

Liefs Moni77
Ingezonden:  06 Jun 2010 18:40
Ik heb ook het idee dat er op emotioneel gebied momenteel een heleboel speelt. Kijk eens hoevel mensen er het afgelopen halfjaar al geen massamoord hebben gepleegd. Geweer gepakt en er op losgeschoten, op scholen, gewoon als taxischauffeur, jonge mannen zomaar nergens om.  Kijk eens hoeveel familiedrama's er niet geweest zijn. Ik kan mij er niet van losmaken dat er emotioneel van alles afspeelt momenteel. Veel meer dan normaal!
Ingezonden:  09 Jun 2010 12:50
ffom, je bent waarschijnlijk een nieuwetijdskind en in 2012 als de wereld word vernieuwd gaan wij nieuwetijdskinderen zoals ooit beloofd terug naar de ster je moet maar eens opzoeken ergens op het internet over nieuwetijdskinderen.
Ingezonden:  22 Jul 2010 09:38
IN 2012 komt er geen einde aan de wereld maar het einde aan de wereld zoals wij hem kennen en zoals deze niet goed meer is.
Mensen overal te wereld gaan steeds meer openstaan voor Universele krachten, mediteren, spiritualiteit en komen meer in contact met hun innerlijke stem, zelfbewustworden. Hierdoor gaan we anders leven en anders met elkaar om. Je ziet het nu al overal gebeuren. Mensen vinden het steeds minder raar om naar een magnetiseur te gaan als ze pijn hebben. Mensen gaan naar een medium/paragnost om zaken op te helderen. We geloven steeds meer in ons vermogen tot meer enm dat is ook maar goed. We gebruiken maar 10% van onze hersenen en ons vermogen terwijl we tot ontzetten veel in staat zijn alleen moeten we nog ontwikkelen en onze talenten meer gaan gebruiken. De ene is goed in handopleggingen zoals ikzelf... IK kan pijn weghalen en positieve energie laten stromen in mensen. Er zijn mensen die met kaarten situaties kunnne bepalen en herkennen. Er zijn mensen die entiteiten om zich heen hebben waar ze boodschappen van krijgen. Iedereen heeft iets maar nog niet iedereen weet dit en staat hier voor open. Vanaf 2012 zal dit anders worden en daardoor zal de wereld ook rustiger en vrediger worden.
Ingezonden:  23 Jul 2010 15:35
je hebt volgens mij wel gelijk .
als je naar vroeger kijkt (toen waren er ook paranormaal begaafden) werden ze vaak gezien als duivel /heks  .
nu is het heel anders nog niet iedetreen weet dat het bestaat en geloofd er ook in.

2012 voorspelt de een het einde en de andere weer iets anders


@ yael95 je bent niet de enige die 14 is


groetjes anyone