»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Hypnose / wie kan voor mij....
Ingezonden:  02 Jun 2011 14:44
wie kan voor mij zien wat ik in mijn vorige leven ben geweest?ik denk dat het me veel zou helpen alvast  bedankt
Ingezonden:  23 Mrt 2013 08:31
Srry maar alleen dit berichtje kan ik nii lezen, heb je misschien een foto waar de ogen goed te zien zijn van jezelf?
XXX
-Me-
Ingezonden:  23 Mrt 2013 08:53
Tobi, laat je vorig leven los, dat staat los van het nu!
Er zijn heel veel mensen die denken te weten wat je in een vorig leven bent geweest, maar iedereen kan wat verkondigen, er zijn er weinig die daadwerkelijk verkondigen, wat echt is, en wat tevens ook te controleren is. Zolang je niet iemand treft die beide dingen kan aanreiken, geloof het niet.
Ingezonden:  23 Mrt 2013 11:05
Wat Roos zegt inderdaad en al vind je iemand die het kan zeggen moet jij jezelf afvragen waarom je het wilt weten. Het is je vorige leven en die moet je daar laten, niet vervolgen in dit leven, dit is ook de reden waarom je het niet meer weet. Het kennen van je vorige levens kan (vaak als je niet heel stevig in je schoenen staat) je huidige leven en diens lessen heftig verstoren. Stel bijvoorbeeld dat je in je vorige leven een pedofiel en/of kindermoordenaar was, veel mensen zouden dat als ze het eenmaal weten ook dit hele leven meer voortslepen. Dit zijn o.a. de grote gevaren van het te weten komen ervan. Het is allemaal lang niet zo leuk en spannend om te weten te komen.
Ingezonden:  30 Mrt 2013 11:53
Dat klopt wel wat Psylor zegt, maar toch hebben bepaalde mensen toch een "lek" in hun huidige leven.
Bepaalde dingen die zo traumatisch zijn geweest in een vorig leven, sijpelt ongemerkt in dit leven nog verder door, bijvoorbeeld een kind die ongelooflijk bang is voor honden zonder dat daar aanwijsbare reden voor is.

Zo'n jaar of 18 geleden, mijn dochter was 3 of 4 jaar oud, kampte dat meisje zonder aanwijsbare redenen met vreemde angsten. Ze reageerde hysterisch bij het zien van bloed, uitwerpselen, ongedierte, was bang voor water en ook vliegtuig of schietgeluiden dook zij weg achter de bank.
Ik was er toen direct al van overtuigd dat het met een vorig leven te maken had en ik ben naar het "kruidenvrouwtje" (een bijnaam van een indische dame)in een dorp verderop gegaan.
Ik was op de hoogte van het feit, dat zij een expert was op gebied van trauma's
Mijn dochter had ik meegenomen en alleen door mijn dochters voeten vast te houden, kon ze précies vertellen wat er gebeurd was. Mijn dochter was te jong om haar verhaal te begrijpen, die had meer aandacht voor de kruidenposters aan de muur. Die vrouw vertelde mij dat mijn dochter in een vorig leven een Amerikaanse soldaat was die tijdens de Vietnamese oorlog gevangen was genomen. Zij zat gevangen in een bamboe hok welke half in het water hing. Ze werd opgevreten door vleesetende vissen / ongedierte en overal was bloed en uitwerpselen te zien. Zij schijnt in een vorig leven gemarteld te zijn en daardoor getraumatiseerd geworden te zijn.
Het kruidenvrouwtje gaf thee kruiden / druppels mee en adviseerde ons om in therapie te gaan met haar. Helaas was er toendertijd geen alternatieve therapeut die haar van de angsten af kon helpen en moesten we het doen met reguliere therapie die haar moest leren om met haar angsten om te gaan.
Ze is nu 22 en kan gelukkig goed met haar angsten omgaan, maar merk zo af en toe dat het nog weleens opspeelt.
Door deze situatie geloof ik zéker in een vorig leven en inderdaad uit zelfbescherming herrinner je je niets meer uit een vorig leven,...of je moet zo vreselijk sterk in je schoenen staan dat je dit mentaal aan kunt, maar dat is bijna onmogelijk. Nog meer extra ballast uit vorige levens staat in dit leven een verdere ontwikkeling van je zieleleven in de weg.
Ingezonden:  30 Mrt 2013 20:02
Wat een verhaal 10eke, mooi dat ze er in elk geval goed mee om kan gaan nu, droomt ze er ook niet meer van?
Zulke trauma's uit vorige levens laten inderdaad een flinke deuk achter in iemands tijdlijn, het is onbedoeld maar helaas kunnen sommige zulke erge dingen daardoor nog wel herinneren. Ikzelf heb dit ook (een auto ongeluk) gelukkig lang niet zo erg als je dochter en laat het voor mij verder geen sporen na. Ik het het trouwens wel eens met gebeurtenissen in de toekomst, dan voel ik een s.v.m. echo uit de toekomst van een dan sterke emotie. Het is wel eens moeilijk mezelf dan in te houden om te kijken wat er dan gebeurd, als het moment daar is kom ik er toch wel achter. Dit komt ook door kleine deukjes in de tijdslijn, iedereen heeft het, alleen is niet iedereen zich er bewust van.

Dank je voor je verhaal 10eke, ik hoop dat het altijd goed zal gaan voor je dochter