»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  11 Jul 2011 18:28
Lange tijd heb ik last gehad van mijn buik, dokters konden geen oorzaak vinden en in het ziekenhuis zijn foto's genomen, nog steeds niets. Toen kwam ik iemand tegen op een verjaardag die aan mij merkte dat het niet goed ging en naar mijn huis ging vragen, het bleek dat mijn huis grondig moest worden gecleaned omdat er zwarte enthiteiten in zaten, na dat mijn huis gecleaned was heb ik geen last meer gehad in mijn huis maar wel erbuiten, de vrouw die me geholpen heeft heeft me meegevraagd op een kinderkamp voor paranormale kinderen en ik dacht dat ik niets had. Maar nu ben ik er dus achtergekomen dat ik hooggevoelig ben, en last krijg van mijn buik als er zwarte enthiteiten in de buurt zijn. Ik snap er niet veel van en ben er erg door geinteresseerd...

Is dit paranormaal?
Kan dit worden ontwikkeld?

Later werd er door een ander paranormaal kind gezegd dat ik toevallig altijd op het juiste moment aanwezig ben als ze me nodig heeft, wat ik dus aanvoel.
Voorbeeld:
Ik dacht aan een persoon, maar dan niet normaal denken, maar ineens schoot die persoon in mijn hoofd, toen ik naar die persoon toe ging bleek dat ze een zware droom had en er niet meer uit kon komen uit zichzelf, ik heb haar gewekt en ze was daardoor erg blij, dit lijkt niets, maar dit was in het paranormale weekend, dus er was meer aan de gang...

Nu wil ik dus verder, ik wil mijzelf ontwikkelen, ik ben pas 19 jaar, maar ik vraag me dus sterk af of dit ontwikkeld kan worden, en zo ja? Wat kan er van worden?

Heel veel kinderen konden ook zien, horen, ruiken en voelen. Voelen kan ik dus ook, maar kan ik de rest ook ontwikkelen???

Hoop dat iemand mij antwoorden kan geven, want ik heb echt heel veel vraagtekens!
Ingezonden:  11 Jul 2011 18:38
Iedereen kan het ontwikkelen, alleen is de een er beter in dan de ander, net als rekenen of taal.
Als je gaat forseren gaat het niet lukken, als je er gewoon open voor blijft staan groei je verder. Wat het uiteindelijk kan worden, dat hangt mede af van jou en wat jouw levensweg hierin is.
Ingezonden:  16 Sep 2012 14:10
Je bent nooit te oud om te leren, heeft een lichtwerkster me verteld. Ze is tegelijk ook medium, en ze heeft geprobeerd mij te helpen geesten weer te kunnen zien. Alleen het kan zijn, zoals bij mij, dat het nog niet mag van je gids(en). Zo kon ik vroeger geesten zien en ineens niet meer omdat ik ergens van geschrokken ben. Nu moet ik wachten tot ik 16 ben omdat mijn gids wil dat ik eerst kind kan zijn. Want ik ben nog maar bijna 15.
Je kan proberen contact op te nemen met je gids(en). Het is niet gek als je niet meteen antwoord krijgt. Ik had de eerste keer alleen dat hij op mijn bureau tikte omdat ik wou dat hij wat liet merken.

Bij mij was het ook zo dat als ik me meer met het paranormale bezig hield, al was het alleen maar in mijn hoofd, dat ik meer opving. Daar kan je mee beginnen.