»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  02 Aug 2011 19:23
Hallo allemaal,

Mijn naam is Peter, maar gezien de algemeenheid van mijn naam heb ik mezelf aangemeld als Vogel.

Mijn interesse ligt op het vlak van energiewerk. Energiewerk werkt met de menselijke energie en maakt gebruik van chakra's en de aura. Ik ben opgeleid tot healer en volg op dit moment de 2 jarige beroepsopleiding tot reader, waabij ik nu aan het tweede jaar begin.

De soort van healing waar mee ik werk heeft te maken met het versterken van het zelfhelend vermogen van het (menselijk) lichaam.

Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in reïncarnatie. Ik heb zlef kennis van een aantal voorgaande levens. Dit ben ik via regressietherapie te weten gekomen. Zelf wil ik me gaan specialiseren in het readen op voorgaande levens. Mogelijk in combinatie met een opleiding tot regressietherapeut.

Het woord paranormaal vind ik wel grappig omdat dat eigenlijk sterk aan het verschuiven is. Veel dingen die vroeger als paramormaal werden beschouwd worden steeds normaler. Kijk maar naar het succes van programma's als het zesde zintuig. Daarnaast ben ik van mening dat iedereen de zintuigen heeft om paranormale dingen waar te nemen. We moeten ze alleen ontwikkelen, hetgeen in onze westerse opvoeding en schoolopleidingen helaas niet is inbegrepen.

Groetjes,
Peter.
Ingezonden:  03 Aug 2011 12:19
Welkom Peter,

Je schrijft dat eigenlijk iedereen de zintuigen heeft om paranormale dingen waar te nemen,en dat het niet bij iedereen is ontwikkelt.

Hoe kun je dat dan ontwikkelen?
Of is dit een hele rare vraag?

Groetjes mvo
Ingezonden:  04 Aug 2011 16:55
Beste mvo,

Het ontwikkelen van je zintuigen is een kwestie van ermee oefenen. Dat kan natuurlijk door allerlei opleidingen te volgen. B.v. een opleiding intuïtieve ontwikkeling.
Ingezonden:  04 Aug 2011 20:44
De ene mens zal er alleen beter in zijn dan de ander. Net als met rekenen of taal. En dat is maar goed ook.
Ingezonden:  05 Aug 2011 18:17
hallo iedereen

ik heb me eigenlijk nog niet zo goed voorgesteld, ik ben adrian en ben een vrouw van 38 met 2 lieve prachtige getalenteerde jongens waar ik heel fier op ben.
Ik ben sinds kort heel erg veranderd en ik zie leuke dingen maak mooie nieuwe ervaringen mee die ik niet goed durf delen met mensen om me heen behalve 2 personen, zij zijn wel zeer begaafd en zeggen dat ik alles op me af moet laten komen en ik niet gek ben, wel nieuwsgierig, dat is ook wel zo maar ja...
Ook heb ik een tijdje gehad dat als ik mijn hand dicht bij iemand hield en niet aanraakte stroom afgaf en mijn hand voelt warm zeggen ze. Heb mij laten opereren maar heb nog steeds tintelingen. Vind het niet erg want het voelt zelfs prettig aan.
Maar weet iemand wat de bedoeling hiervan is. OOk zie je op al onze fotos mooie ronde wonderbare bollen soms doorschijnend en soms mooi met mandalavormige cirkels erin.
Zijn het nu orbs en ook zie ik soms buiten kleine glinsterende stipjes die ook wel weer snel verdwijnen.
Kan iemand mij hiermee helpen.
Tevens hoort mijn jongste zoontje vaak stemmen zegt hij en vandaar dat ik nu dit ber plaats.
Hij heeft het sinds kort weer gehoord en hij zegt dat hij het niet zo goed verstaat wat ze zeggen het lijkt alsof meerdere door elkaar praten zegt hij.
Gelukkig schrikt hij er niet van. Ook maakt hij vaak heel mooie tekeningen, voor mij lijkt het op een beschermengel maar ja ik lees wel veel maar heb hier niet echt verstand van..
Ook vind ik dat mijn oudste zoon anders is dan andere, maar weet niet goed waar ik hulp moet zoeken ze zijn allebei zo wijs voor hun leeftijd en soms beangstigd dit mij wel.
Hopelijk kan iemand mij wat hulp bieden,


Groetjes, xxx
Ingezonden:  06 Aug 2011 21:25
Hallo, ik weet nuet of dit de goede plek is.
Maar wil me even voorstellen.
Mijn naam is Gemma.
Ben 48 haar.
En hoop hier het 1 en ander aan informatie te vinden over o.a heldervoelendheid, de kracht van stenen en tja, eigenlijk wel over allerlei andere onderwerpen die hier worden beschreven.
Ingezonden:  07 Aug 2011 10:59
Dag,

Ik wil me even voorstellen.
Mijn naam is Carolien Groot, 43 jaar.
Hoop informatie te vinden en dialoog aan te gaan om mijn leven te verrijken.
Ingezonden:  07 Aug 2011 13:03
hallo gemma en carolien

mijn naam is adrian zelf ben ik ook op zoek naar nog veel antwoorden en wil nog zeer veel mooie gebeurtenissen realiseren. En heb enorme vragen ook over het verleden.
Dingen die gewoon bijna onverklaarbaar zijn.
Maar na tijd komt raad, en als je geduldig wacht heb je hiervan efficient bij baat.
Ik wilde jullie toch even groeten en jullie nog een prettige mooie zondagmiddag wensen. En ook 't zonnetje schijnt dus we kunnen ons een beetje opladen en ontladen.

Groetjes adrian