Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  31 Aug 2011 15:29
Beste allen,

Ik ben nieuwe hier op dit forum. Ik heb al twee vragen gesteld maar ik wou mij toch even voorstellen.

Ik gebruik als naam: ozymandrias, dat is een vergriekste vorm van Oesermaatra-Setepenra, een van de namen van Ramses II, een farao van het Oude Egypte. Mijn naam is Koen, ik woon in Purmerend, en ik ben 27 jaar oud.

Zelf ben ik helemaal gek van het oude Egypte, computers, programmeren van websites en van grenswetenschap. In mijn dagelijkse leven ben ik actief als helpdeskmedewerker. Ik heb al de telefoon / per email mensen die vragen hebben over een computer programma voor tandartsen / orthodontisten en mondhygi├źnisten.

Ik heb weinig tot geen ervaring met het paranormale. Ik heb wel een gevoel dat er een andere wereld is naar het dood. Allen zeker weten doe ik natuurlijk niet. Enkele voorbeelden:

Mijn moeder "voelt" dat mijn broer gaat bellen naar huis toe. Dit was in een tijd dat er nog geen nummer herkenning bestond (of dat bestond wel maar we hadden het niet)

Van een collega van mijn werk heb ik gehoord dat zij haar overleden opa zag in een kamer of een kast en dat zij daarmee liep naar haar oma en die zei: "dat is normaal".

Na wat zoeken op deze forum zag ik ook dat iemand gedroomd had dat hij vloog en met zijn handen aan het peddelen was. Ik dacht bij mijzelf, dat kan ik mij ook nog herinneren. Dus dat prikkelt.
Ingezonden:  16 Sep 2011 13:54
Wat leuk, goed dat je openstaat voor de gekke dingen die je niet in levende lijve (hoe toepasselijk :S) kunt vangen en waarvan je maar moet hopen dat ze waar zijn.....
Ingezonden:  18 Sep 2011 15:14
Ik probeer het. Het lukt mij niet altijd. Nu ik er zo over nadenk heb ik dit wel vaker tegen iemand gezegd. Bijvoorbeeld tegen mijn tante Ans (die geen tante is). Zij had een boekje over dromen.

Ik herinner mij ook dat ik van een kennis blaadjes over paranormale dingen heb geleend. Waar de familieleden van mij en de kennis, dit maar wat raar vonden.

Het niet lukken zal ik zeggen: eerst zien dan geloven, maar ik weet dat ik daar tegenwoordig mee moet oppassen.