»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Overige Stromingen / In het donker in een spiegel kijken
Ingezonden:  06 Nov 2011 23:50
Op een nacht werd ik heel erg lastig gevallen door bepaalde energieen in mn huis en kon niet slapen............ wat ik meestal doe ik dan even mn bed uit..maar dat resulteerde niet tot het vinden van rust...Ik kon dus niet slapen maar wakker werd ik ook niet dus....

Nu liep ik door mijn donkere huis heen en stopte op een moment in het pikke donker in de badkamer..... en daar is een grote spiegel...

Zo half slapend stond ik daar even voor maar ik keek dus een seconde of drie in de spiegel maar langer als die drie seconde durfte ik niet omdat ik een hele sterke en vreemde energie uit de spiegel voelde komen : Nu zeiden mn geleide geesten "dat dit een negatieve vorm van voodoo is en dat ik dit beter nooit zou doen dus"

Heeft iemand wel eens wat gelezen of gehoord over dit idee?? 

( de moderne wetenschap zegt dat de afwezigheid van een lichtbron betekent dat je nix kan zien en dus alles wat je ziet een fantasie is... maar dit geloof ik ook nooit helemaal ... voor de wetenschap is alles wat je niet met een camera kan waarnemen een bedrog,,, en dat idee staat me ook tegen )

Gr gr
Ingezonden:  07 Nov 2011 07:28
Ik weet toevallig een verhaal van een bekende van mij waarin de spiegel een slechte spirit bevatte. MEt hulp van aartsengelen is die spirit weggehaald.
Hoeft dus geen voodoo te zijn.
Ingezonden:  23 Mrt 2013 23:08
Hoi edwinemanuelposse,

jaren geleden, ik was een jaar of 15 (spreek over 30 jaar terug) vertelde iemand mij dat je als je maar lang genoeg in de spiegel naar jezelf staarde je toekomstige partner te zien zou krijgen. Ik vond het wel spannend en ging dit uit proberen. Ik zag inderdaad mijn beeld veranderen, maar wat ik daarna zag hoopte ik nooit meer van mijn leven mee te maken. Het beeld veranderde in de duivel. Ik ben mij zo rot geschrokken, dat ik dit ook nóóit meer gedaan heb.
Ik geloof dus dat je door in een spiegel te kijken, negatieve entiteiten naar jezelf toe trekt, dus ik zou zeggen: Doe dit gewoon niet!(zoiets is dan ook gelijk aan glaasje draaien volgens mij)
Ingezonden:  24 Mrt 2013 15:04
Ik heb dit ook weleens gehad als ik dan in de spiegel kijk dan zie je een hele boze geest in mij. echt heeel eng;o
Ingezonden:  25 Mrt 2013 21:10
Interessant dit onderwerp.
De volgende vraag kwam dus op bij mij.

Is dit enkel riskant om te doen in het donker?
Ik kan mij voorstellen dat er diverse beroepen zijn waarbij mensen regelmatig in een spiegel kijken.
Of de dames onder ons die zich opmaken en dan 20 minuten in de spiegel turen.

Hoe zit het daarmee?
Zouden die ook een bepaald risico lopen?
Of praat ik nu onzin?

gr,Patrick
Ingezonden:  25 Mrt 2013 21:12
Je hebt kijken en kijken.
ALs je met opmaken bezig bent, ben je met andere dingen bezig dan als je bewust naar jezelf gaat kijken in het donker.

Echter heb ik geen ervaringen hiermee, terwijl ik in de spiegel van de overloop kan kijken in het donker.
Ingezonden:  25 Mrt 2013 21:27
dus als je bv geconcentreerd in de spiegel naar je pupillen probeert te kijken dan heeft dat een andere invloed als dat je je opmaakt oid.

oke klinkt logisch.
Ingezonden:  02 Nov 2013 15:34
hoi
zou dit dan ook de reden kunnen zijn dat ik het eng vind om naar me zelf te kijken in het donker in een spiegel
Ingezonden:  03 Nov 2013 20:21
Dat komt puur door de angst naar het onbekende lilytiger, vooral als je minder goed in het donker kan zien, dan zie jij jezelf namelijk meer als een zwarte schim. Als roos als zei, jij hebt gewoon kijken en zoekend kijken. Zoekend naar iets vreemds dan kan vooral in het donker je ogen je laten zien waar je onbewust bang voor bent om te zien. Dit betekend niet dat het er is, vaak is het maar een waanbeeld.
Ingezonden:  04 Dec 2013 13:53
In de douche als ik ga afdrogen voel ik me heel onveilig tegenover de spiegel. Alsof er iets achter me staat maar ik het niet zie heb ik al heel erg lang. Nu is er ook tegen me gezegd niet meer voor de spiegel te staan maar gewoon dicht bij de deur daar voelt het veiliger