Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Reïncarnatie / Nieuwe ervaring
Ingezonden:  22 Dec 2011 09:08   Laatst gewijzigd door: Ger
Hallo medepanelvrienden,

Kort geleden heb ik, met verbazing, een heel nieuwe ervaring opgedaan tijdens dat ik op de tv een programma over Yvonne Keuls (bekende schrijfster)zat te bekijken.

Plotseling zag ik een lichtflits en schoot er de naam Konda door mijn hoofd waar ik echt nog nooit van had gehoord. Ik dacht, wat had dit te betekenen en omdat het inmiddels al laat was geworden heb ik de naam 'Konda' maar ff opgeschreven en dacht bij mezelf om het morgen maar ff op te zoeken in Wiki ofzo.

Dus volgende dag opgezocht en tot mijn verbazing bestond het woord, het schijnt een plaatsje in West Papoea Nieuw Guinea te zijn. Tegelijkertijd toen ik dat las kreeg ik een raar soort visioen dat ik daar rond 1810 geleefd moest hebben als een soort Captain (burgemeester).

Na dit verhaal aan mijn vrienden verteld te hebben, verklaarden dezen mij stuk voor stuk voor gek.

Lieve deelgenoten, wat moet ik daar nu mee?

Graag advies van jullie.
Ingezonden:  22 Dec 2011 10:13
Misschien zijn het fragmenten van je vorige leven?

Ik zou er niet teveel bij stilstaan, het is een trigger dat je je (eventueel) wat meer kan verdiepen in zo'n zaken.
Maar dat leven heeft relatief weinig betrekking tot dit leven, je mag erover nadenken enzo, maar ga niet te diep, niet té ver.
Je leeft nog steeds dit leven, en niet dat leven.


Succes!
Ingezonden:  22 Dec 2011 10:48
Bedankt voor je snelle reactie en jouw support Klaas.
Maar ja, onbewust loop je toch met deze gedachten rond omdat dit toch wel voor een totaal nieuwe ervaring zorgt lijkt het mij moeilijk om jouw advies zomaar ff op te volgen.

Wel ben ik me er zeer van bewust dat ik in het heden leef en daar heb je ook groot gelijk in maar ik kan de gedachten over een vorig leven toch niet loslaten, hoe graag ik dit ook zou willen.

Ik hoop nog van jou te horen Klaas en ik ben vast van plan om een therapeut voor deze kwestie op te zoeken.

Alvast fijne feestdagen,
Ger
Ingezonden:  22 Dec 2011 11:00
Wees voorzichtig met welke therapeut je in zee gaat, ze zijn niet allemaal open-minded.

En ja, dat het moeilijk is om dit los te laten is heel erg verstaanbaar, maar zoals ik het hoor lukt het je wel goed, je bent er mee bezig, waar niks verkeerd mee is, maar je blijft wel met allebei je voetjes op de grond, wat heel goed is.


Ik zou me er eerst een beetje in verdiepen alvorens ik een therapeut zou opzoeken, lees er wat over, dan kan je het vanzelf beter plaatsen en beter begrijpen.

Maar het is zou keuze.Jij ook heel warme feesten toegewenst!
Ingezonden:  22 Dec 2011 22:31
Vraag ik me trouwens af Ger, kan jij de gedachten niet loslaten dat er een vorig leven was, dus geloofde je voorheen niet zo in vorige levens? Of gewoon het feit dat je een blik van je vorige leven gehad heb?