»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Reïncarnatie / verschillende reincarnaties
Ingezonden:  30 Dec 2011 21:54
Iedereen wordt geboren met een reden, een levensles of lessen. Niet alleen mensen, maar ook anderen onder ons.
Een simpel voorbeeld zijn de lichtwerkers: kristalkinderen en indigokinderen. Alleen geboren met een ander doel.
Maar is er is meer. Wat hieronder staat is slechts een korte versie en er is nog meer. Opvallend is dat de mensen vaak ook het uiterlijk en of passie hebben wat erbij hoort.
Ik hou het bewust even kort, Maar er is hierover voldoende te vinden.

geïncarneerde elementwezens zien  eruit als hun naamgenoten, dat wil zeggen: als elfjes, kabouters, geïncarneerde dieren en eenhoorns. Behalve de beschermengelen die we allemaal hebben, heeft deze groep elfjes en feeën als beschermgeesten.

Sterrenmensen zijn overal waar behoefte is aan vriendelijkheid. Je kunt sterrenmensen te allen tijde kalm en glimlachend hun onzelfzuchtige daden zien verrichten voor iedereen die ze tegenkomen. Degenen die ze helpen, merken hen nauwelijks op, maar sterrenmensen verlenen ook geen diensten om toegejuicht te worden.

De wijzen: gereïncarneerde tovenaressen, hogepriesteressen, tovenaars, magiërs, sjamanen en heksen De wijzen. van binnenuit. Ze hebben meestal lang, zijdeachtig haar, een ovaal gezicht en ogen die je niet gauw vergeet, met een leven van schaduwen daarachter. Hun blik is doordringend en het heeft geen zin tegen wijzen te veinzen of te liegen, want de waarheid ontgaat hun niet.

Gemengde domeinen en hybriden: mystieke engelen, paladijnen, leprechauns en zeemeermensen.

En dan hebben we ook zo nog de engelmensen en mensengelen.

Soms herkent iemand zich in meerdere omschrijvingen. Dat kan te maken hebben met vorige levens, en de omschakeling naar wie je in dit leven mag zijn.
Ingezonden:  30 Dec 2011 22:13
Zou je al deze verschillende soorten nog dieper willen uitwerken? Ik vind het onwaarschijnlijk interessant.En enorm bedankt voor je Kennis te delen.
Veel Liefs en Liefde,

Klaas
Ingezonden:  31 Dec 2011 00:42
Dat zijn inderdaad de grote groepen, je hebt ook nog vele kleinere. Sommige bekend en andere onbekend, een paar voorbeelden.

Draken, mensen die wijs, sluw, heetgebakerd en veel met vuur hebben. Een andere benaming voor hun is ook wel Pyro's. Qua uiterlijk zien ze er vrij draak achtig uit voor een mens. Ze kunnen naar bekend niet in echte draken veranderen, hoewel verhalen gaan (en dit geloven ze met name zelf) dat als ze genoeg oefenen dit wel kunnen.

Wachters, beschermers die erg op de achtergrond blijven en inspringen waar nodig. Kunnen heel sterk zijn doch dat in eerste instantie niet te zien is. Ze kunnen ook heel goed opgaan in de menigte.

Half demonen, mensen die meer aan zwarte magie doen, genieten van het lijden van anderen en neiging tot kannibalisme is geen uitzondering.

En zo zijn er nog vele meer (empaten, demonenjagers hoedsters en nog vele meer) maar daar heb ik de zin en tijd niet voor om te omschrijven.
Ingezonden:  31 Dec 2011 09:13
Inderdaad er zijn heeeeeel veel groepen.

OVer de groepen waar ik het over had, zijn er naast verschillende fora ook een boek over te vinden van Doreen Virtue (naam ben ik kwijt) Na 1 boek lezen van haar weet je eigenlijk al heel veel en hoef je andere boeken van haar niet te lezen, want veel dingen vindt je er ook in terug (en lees je indirect het zelfde boek dus)
Ingezonden:  31 Dec 2011 11:43
Wat zijn Demonen?


En hoe zou je jezelf kunnen identificeren met een groep?
Ingezonden:  01 Jan 2012 07:35
Demonen zijn slecht, negatief. Willen je niet helpen op een liefdevolle manier, maar je gebruiken, dit kan heel subtiel zijn, maar ook met bedreigingen dat ze je familieleden iets zullen aandoen als jij iets niet voor hun doet.

Vergelijk ze met mensen die constant in de slachtofferrol zitten en er niet uit willen, en energie bij je wegzuigen.

Maar soms zijn het ook spirits die niet weten dat ze overleden zijn, en in hun leven niet helemaal vanuit liefde handelden.
Ingezonden:  01 Jan 2012 17:47
Sluit me aan bij wat roos zei, plus als aanvulling:

Als ik al op in een ander topic schreef zijn demonen niet door en door slecht. Maar het goede in hun in vaak nagenoeg onmogelijk eruit te halen. Vergelijk het goede maar eens met een pingpong bal verstopt onder een laag van een kilometer negativiteit.

Demonen kunnen zich vermommen als een goed is, hier valt wel doorheen te prikken. Half demonen, dus andere helft mens, zijn mensen die andere voor eigen gewin gebruiken. Dit doen ze door manipulatie door worden maar ook via andere middelen. Bv door gedachte manipulatie. Ze weten dat dit slecht is en genieten er eerder van dan dat ze er voor terugschrikken. Ook maken ze vaak gebruik van zwartere krachten en nog meer narigheid.
Ingezonden:  01 Jan 2012 21:48
@Psylor, ben wel nieuwsgierig in welke groep jij valt. Heb je deze toevallig genoemd?
Ingezonden:  01 Jan 2012 21:56
En jij dan Roosmarie?
Ingezonden:  01 Jan 2012 21:58
haha, ik wist dat je dit zou vragen

Wat denk jij wat ik ben?
Ingezonden:  01 Jan 2012 22:00
Je kan het me niet kwalijk nemen, voor mij ben jij de meest intrigerende op dit forum.


Ik denk dat je een engel bent die hier is om te leren, te groeien, en te helpen.
Maar ik kan er heel hard naast zitten.
Ingezonden:  01 Jan 2012 23:14
Waarom denk je dat precies?

Ik ben al aardig wat jaartjes bezig met dit vlak, en heel erg veel geleerd, dus het zou ook onder ervaring kunnen vallen....
Ingezonden:  01 Jan 2012 23:27
Hmm, misschien is het dat wat ik voel.

Je voelt gewoon opgestegen, het zou onder ervaring kunnen vallen.
Maar het voelt alsof je redelijk ver staat.
Ingezonden:  01 Jan 2012 23:35
Nou dank je voor het compliment!
Ingezonden:  01 Jan 2012 23:51
Zeg eens Roos, waar denk je dat ik onder val?
Ingezonden:  02 Jan 2012 07:51
Met veel plezier gegeven, maar je hebt de vraag niet beantwoord.
Ingezonden:  02 Jan 2012 10:29
@Psylor, als ik het wist of vermoedde of door de pc kon kijken, zou ik het niet vragen....In ieder geval de kennis van een Wijze, maar ja dat zegt niks, daar ik dit in een vorig leven ook ben geweest...

@ Klaas, ik beantwoord je vraag nog wle moet snel weg.
Ingezonden:  02 Jan 2012 17:58
Lijkt er op maar is het niet. Helaas mag ik niet zeggen wat ik wel ben, anders had ik dat graag gedaan. Maar gelukkig is dat ook niet erg van belang om mensen te helpen op dit forum
Ingezonden:  02 Jan 2012 21:13
Waarom vraag je dan aan mij wat ik er van denk, als jij het niet mag zeggen? Want ook al had ik het misschien wel goed, dan kon je het me nog niet bevestigen.....
De groepen die ik ken zijn open en liefdevol en bovenal eerlijk (geen geheimhouding oid). Ik zou vraagtekens dus gaan zetten als je er niet open over zou mogen praten, tenzij het iets is dat anderen niet mogen weten omdat het misschien niet zo open en eerlijk is?

En wat denk jij bij mij?
Ingezonden:  02 Jan 2012 23:05
Tja ik vroeg me gewoon af wat andere dachten, maar toen ik wou schrijven wat ik ben werd me verteld dat ik het niet mag zeggen door mijn gids.

Onder welke groep jij valt kan ik niet zeggen, want ik kijk meer naar de gaven waar mensen in uitblinken. Bij jou komt met name naar voren dat je graag mensen helpt, veel kennis vergaard van uit boeken, je hebt graag orde om je heen en staat klaar voor vrienden. Jij lijkt meer op een wijze dan op een veel op een halfengel, doch ik kan zien waarom Klaas dat denkt. Echter denk ik niet dat jij een wijze bent, wel was in een vorig leven. Wat jij wel bent kan k zo 1, 2, 3 niet zien.
Ingezonden:  03 Jan 2012 19:33
Zeg het maar Roosmarie.
Ingezonden:  03 Jan 2012 20:28
@ Klaas, ja je zit wel goed, Hoewel ik me in veel dingen kan herkennen hoor, maar dat is ook een stuk vorig levens. Het is iets wat ik nog niet zo lang weet. Ik heb het van de oudste engel op aarde te horen gekregen.

@Psylor, ik heb een verzorgende opleiding gehad, en hou er altijd wel van om mensen te helpen. Ik heb veel gelezen, maar helaas niet zoveel op dit vlak (de eerste 3 jaar en alleen wat toen mijn interesse had). Op een of andere manier is het lezen stil komen te staan.
Ik hou niet zo zeer van orde, er mag zeker wel geleefd worden (het is geen huishouden van Jan Steen hier verder hoor) Maar in de chaos van spullen weet ik precies waar alles staat. Dit heb ik meegenomen vanuit een vorig leven waarin ik in een huisje woonde vol met potjes en pannen met kruiden en planten, en voor vreemden was het een chaos, maar niet voor mij.
Maar om ook eerlijk te zijn, persoonlijk hou ik er niet van als mijn gids me zou zeggen dat ik iets geheim moet houden. Dat klinkt mij verkeerd in de oren.
Ingezonden:  03 Jan 2012 22:33
Ik weet de reden ook wel... maar hetzelfde verhaal daar... ik kan alleen zeggen dat het bekend zal worden wanneer de tijd daar is. Sorry. Maar het is zeker niks kwaadaardigs hoor, anders zou ik oa glaasje draaien meer moeten gaan promoten