»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Meditatie en Yoga / Living In The Heart
Ingezonden:  08 Jan 2012 21:05
Geregistreerd: 30 dec 2011 11:00
Berichten: 209
Ik heb vandaag besloten twee van mijn boeken aan de kant te leggen, één omdat ik het gevoel heb dat er niets instaat dat ik nog niet weet, en het ander omdat ik het boek "Living In The Heart" van Drunvalo Melchizedek gewoon leuker vind.


Drunvalo Mechizedek is een persoon die, door zijn boeken heen, mij heel veel begeleerd heeft, zowel over het spirituele, als scheppingsverhalen, en ook nog heilige geometrie en de relatie tussen heilige geometrie en de wereld, het onstaan van de wereld, kwantumfysica, en daarbovenop heel veel spirituele zaken.

Het boek "Living In The Heart" dus.
Ik ben er nog maar pas in bezig, ben zeker dat ik er vanavond verder in ga, maar wat heeft het nu met meditatie te maken?Bij dit boek zit een meditatie CD, een oefening waarmee je de weg naar je hart makkelijker kan vinden.
Ik raad deze CD aan iedereen aan, er is een leuke introductie, een Male way to the heart, en een Female way to the heart.
Uiteindelijk is het de bedoeling dat je één van de twee kiest, maar het staat je vrij, ongeacht je geslacht (uiteraard), diegene te kiezen die beter bij je past.

Ik zit nog maar 5 minuutjes ver in de oefening, toen moest ik door omstandigheden stoppen, maar het voelde voor mij heel helder, heel liefdevol en heel natuurlijk aan.


Ik hoop dat ik hier iemand mee aansteek, want het is echt geweldig!


Veel liefs aan jullie allemaal, dat jullie allemaal mijn liefde voor jullie voelen!
Ingezonden:  08 Jan 2012 21:17
Goed om te horen dat jij je zo in dat boek Jan vinden Hopelijk blijf je er tothet einde ervan genieten.
Ingezonden:  08 Jan 2012 21:25
Geniet er lekker van!
Ingezonden:  08 Jan 2012 21:27
Bedankt allebei!