Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Film Paranormal Activity
Ingezonden:  21 Jan 2012 01:07
Pas geleden deel 3 gezien.. vond m niet echt denderend, maar vraag me af... kunnen zulke dingen nou echt gebeuren??
Ingezonden:  21 Jan 2012 12:20
Ik heb enkel de eerste gezien, vond hem wel grappig.
Ik heb niet zoveel ervaring met demonen, als ik al zeker ben dat ze bestaat.

Maar misschien weet Psylor hier meer over? Ik ben ook wel nieuwsgierig.
Ingezonden:  22 Jan 2012 09:43
In films wordt het altijd wel overtrokken om mensen te lokken.
(hoewel ik me ondertussen afvraag hoe die film ookal ging)
Ja, er zijn wel situaties bekent dat het heel extreem was. Maar dat is meestal niet het geval.

Het kwaad wordt gevoedt door angst. En dat is iets wat veel mensen onderschatten.
Ingezonden:  24 Jan 2012 11:53
Zoals roos al zei, hoe meer angst je geeft hoe meer macht je een "kwade" entiteit geeft.

Ik vond de film, met name deel 1, erg komisch. Deel 2 werd iets realistischer gezien ze zo don waren te knoeien met een wijii bord. Maar dat iets zo sterk daadwerkelijk gebeurd is zeer onwaarschijnlijk.
Ze zullen eerder bezit nemen over een lichaam, met name een onbeschermde en/of met van een simpele geest. Dit namelijk omdat het enorm veel energie kost iets telekinetisch te doen bewegen ipv het met een lichaam te doen. Dit kan 100 tot 1000 keer zoveel energie schelen.

In de film ging het om een demon, deze werken zelden zo in het zicht omdat er dan een te grote kans is dat ze opgemerkt worden door wachters, beschermengelen en andere dergelijke entiteiten. Alleen de sterkste zijn daar niet bang voor. Dat je die zo tegenkomt is vrij ondenkbaar omdat ze zich zelden bemoeien met mensen. Zei hebben hogere ambities.

Conclusie, het is zeer onwaarschijnlijk dat zo iets globaal gezien tijdens je leven ooit zal gebeuren, maar er is altijd een zeer kleine kans van wel. Dus daag het zeker ook niet uit, dan maak je het metteen een heel stuk realistischer.
Ingezonden:  05 Feb 2012 16:57
psylor vraagje het spelen met bandopnames enzo is toch net zoiets als wijiiboard of de geest oproepen???
niet dat ik dat doe hoor ik weet hoe gevaarlijk het is.
Ingezonden:  05 Feb 2012 19:07
Bandopnames kunnen echt zijn maar dat is zelden het geval. Een bandopname apparaat is namelijk vaak niet genoeg, de persoon die het apparaat bv draagt moet wel de entiteiten aanspreken en de signalen doorzetten naar de bandrecorder. Juist het oproepen of ook wel uitdagen is dus dan ook hergeef wat het zo gevaarlijk maakt. Dit gaat ook op voor oa pendelen, ook dat is in feite ongevaarlijk gelang je maar geen entiteiten uitdaagd te reageren.
Ingezonden:  21 Mrt 2012 23:06
Ik weet niet welke film je hebt gezien.Ik zal je vertellen wat ik heb meegemaakt.Geesten kunnen alles verplaatsen,ze kunnen ieder geluid maken,ze verschijnen als ze dat willen.Onlangs heb ik ondekt dat ze kunnen praten.Ze kunnen verschijnen in hun evenbeeld,of een duistere gedaante.Aldanniet ondersteboven hangende aan het plafond.Maar in het over groote deel staan ze naast jou en je merkt er niets van.
Ingezonden:  22 Mrt 2012 11:56
hmm heb hem nog noet gezien. is het een aanrader?
Ingezonden:  22 Mrt 2012 14:26
hijs leuk als je zonder hersens een film wil kijken maar verder beduidend minder dan de 1ste film.
Ingezonden:  25 Mrt 2012 19:11
Vond de 1e film komisch, de 2e was beter, 3e nog niet de moeite voor genomen
Ingezonden:  01 Aug 2012 18:48
Wat heel bizar was dat op een gegeven moment ik de film 14 minuten en 35 seconden aan het kijken was. en hij stopte en wat ik ook deed absoluut niet verder spelen. in de dvd speler geprobeerd, laptop en telkens stopte die op 14 minuten en 35 seconden miss was de dvd kapot maar ik wilde toch hem maar niet opnieuw downloaden dacht laat maar zitten ook :P
Ingezonden:  21 Aug 2012 09:41
Ik kijk heel eerlijk gezegd dat soort films dus liever niet. Aangezien het op de een of andere manier, in mijn beleving dingen "aantrekt". En daar word ik dan weer angstig van. Ik kijk ze dus niet zo graag. Daarbij vind ik dat ze daarmee mensen onnodig angst aan"praten".
Maar dat is mijn mening....
Ingezonden:  21 Aug 2012 16:05
Deel inderdaad wel je mening dat ze mensen onnodig angst aan praten, doch de media (met name het nieuws) dit in veel grotere maten doet. Denk maar aan krediet crisis of mensen met een onnodig grote angst voor de term chemie (alles is chemisch, elk wezen, elk stuk meubel, alles )
Maar ervaar alleen niet dat het dingen aan trekt, doch ik kan begrijpen dat het voor sommige mensen dit dat wel doet
Ingezonden:  22 Aug 2012 07:16
Das ook puur mijn eigen beleving. En je hebt gelijk, men maakt elkaar overal angstig voor. Angst geeft degene die je angstig maakt meer macht.. Dus de media en hoge heren passen dat maar al te graag toe... De kredietcrisis..tja...angstig is iedereen ervoor en hoe negatiever de berichtgeving, hoe dieper we erin raken....

Zolang ik een dak boven mn koppie heb en wat te eten, ben ik niet bang te krijgen voor de crisis.. Mensen lijken hun eigen intuitie en gezonde verstand kwijt te zijn. K hoor steeds meer mensen die zich bang laten maken.. Maar das een andere discussie hihi.