»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  26 Feb 2012 19:02
Hai allemaal,

Ik heet Sandy ik ben 33 jaar en heb me aangemeld hier, omdat ik klaar ben om een stukje meer in te lezen over het "meer tussen hemel en aarde" Ik vind dit al mijn hele leven mega intressant, maar ben er vreselijk huiverig voor, kan niet mijn vinger leggen over het waarom.....

Ik ben altijd erg gevoelig geweest voor invloeden van buitenaf, zoals aardstralen, en mijn gevoeligheid wordt omhoog gezwiept als ik met iemand praat die ook erg gevoelige voelsprieten heeft.

Mijn man is heel erg extreem geaard, maar ik zweef ergens tussen het geaarde, en de wind...ik ben blij dat hij zo'n stevige roots heeft waar ik me aan kan vastklampen als ik even te  ver weg drijg te "zweven"

Ik heb 2 kinderen waarvan 1 een licht autisische aandoening heeft (asperger)wat ik met vlagen erg zwaar vind, wat ook invloed heeft op mijn jongste kindje.

Ik voel me vaak erg minderwaardig en "niet goed genoeg" waardoor ik overal erg bovenop zit en daardoor erg overprikkeld raak...ik ben eraan toe om dit te leren loslaten, maar kan dit niet alleen...Dus lijkt me hier aanmelden een goede eerste stap...
Ingezonden:  26 Feb 2012 19:40
Welkom en stel gerust vragen en geef ook gerust antwoorden op anderen. Hopelijk zal het je hier bevallen.
Ingezonden:  27 Feb 2012 10:04
Dank je Psylor, ik zal mijn best doen antwoorden te geven al weet ik niet of dat juiste antwoorden zullen zijn...In ieder geval wel altijd eerlijk.
Ik ben benieuwd of het hier zal bevallen, het is in ieder geval een stapje in een goede richting voor mij.