»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  27 Feb 2012 09:44
wie kan mij dit uitleggen of vertellen?
Ingezonden:  27 Feb 2012 09:57
Een lichaam heeft met als stoom door een huis electranetwerk ook electrische stroming door het lijf. Deze "energie" komt van alle kanten en uit alle richtingen en uit elke levend iets.
Maar een definitie van wat is energie, zou in mijn beleving het beste antwoord "levensstroom" of "levenselectriciteit" kunnen zijn, alles wat leeft genereerd namelijk "energie'ofwel "electriciteit"
Ingezonden:  27 Feb 2012 22:52
wat leeft heeft energie oke
maar materiele dingen zeg maar een steen, een auto
dat is toch ook energie?
Ingezonden:  28 Feb 2012 09:24
Nee, dit zijn catalisators van energie.
Tenminste, dit is mijn beleving van bijvoorbeeld steentjes die je op je lijf draagt om te helen, deze steentjes cataliseren/filteren de energie die van buitenaf je lichaam in komen, waardoor je je beter voelt.

Een auto heeft geen eigen energie, ook deze laat de enrgiestromen door die overal vandaan komen.

Maar dit is mijn beeld hiervan, ik hoop dat je wat aan hebt?
Ingezonden:  13 Mrt 2012 10:07
mmm zo als jij het stelt is alleen de mensen energie
Ingezonden:  13 Mrt 2012 14:51
Alles is energie, alleen de vorm wordt door andere dingen bepaald. wij bestaan voor 70% uit water, en water kan al vele vormen aannemen. Kijk maar eens onder een microscoop...
Ingezonden:  13 Mrt 2012 23:07
Alles is energie. Denk maar eens aan een atoom, die wordt door zeer sterke energie bij elkaar gehouden. Evenals de nog kleinere deeltjes waaruit een atoom en kleiner bestaat. De meest kleine echt bekende deeltje is een quark, hieruit zijn elektronen, protonen en neutronen opgebouwd. Dan is er ook nog de Higgs particle waaruit (denken ze) quarks weer zijn opgebouwd. En zo gaat het steeds kleiner tot ze uiteindelijk bij waarschijnlijk pure energie terecht komen.

Nu kan energie ook bewust zijn, bv je geest en andere entiteiten. Maar volgens de theorie hierboven is eigenlijk dus ook weer alles energie.
Ingezonden:  20 Mrt 2012 12:58
dus alles is energie, vorm maakt niet uit dus
maar ook water is en blijft energie dus