Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / paranormaal ruikend ???
Ingezonden:  06 Mrt 2012 10:38
Hallo allen,
kan iemand mij helpen Ik denk dat ik geuren kan waarnemen van mensen die er niet meer zijn ik loop er al een tijdje mee en dacht laat ik dit is op het forum zetten misschien dat er iemand is die dit kan verklaren of ook heeft ik heb nu al dagen een papier brandlucht in mn neus als ik op mijn bank ga zitten dit komt in vlagen voorbij en ook waar ik werk heb ik de aanwezigheid van een overleden man van de vrouw waar ik werk geroken dit en nog meer onverklaarbare dingen.
Ingezonden:  06 Mrt 2012 11:55
Dit noem je helderruikend. Een kennis van mij heft dit ook, zijn opa rookte altijd en is nu niet meer, maar als hij bv in een weiland staat waar niemand rookt of ergens anders waar niet geroken wordt ruikt hij de sigaretten van zijn opa. Als je hier last van hebt en ervoor wilt afsluiten, moet je er geen aandacht aan besteden. Als dit niet werkt weet ik helaas ook niet wat je moet doen, afsluiten is voor mij ook heel nieuw en heb er nog niet veel ervaring mee. Ik hoop dat iemand anders je hier daar dan wel mee kan helpen.

Veel succes ermee, he? <3 Pg
Ingezonden:  06 Mrt 2012 19:04
Dit is inderdaad helderruikend. Dit hoeft trouwens niet alleen van overleden personen te zijn hoor!
JE kan vragen wat diegene wil. Vaak weten ze dat jij hun wel waarneemt, en willen ze graag een boodschap doorgeven aan hun nabestaanden.
Ingezonden:  06 Mrt 2012 19:24
Hetzelfde kan trouwens ook voor proeven, voelen (denk aan water voelen) en proeven
Ingezonden:  08 Mrt 2012 22:15
Me moeder is ook helderruikend.
Ze werkt als verpleegkundige op een ziekenhuis.
En ze ruikt als iemand gaat overlijden.
O en hier zijn een paar soorten van helderruikendheid

1. het ruiken van ziektes
2. het ruiken of iemand een tekort van een stof in zn lichaam heeft.
3. ruiken of iemand gaat overlijden.
4. ruiken of iemand waarmee je een persoonlijke band dood is.

tja.. sommige mensen hebben nou eemaal een sterke neus :-P

Groetjes Bianca
Ingezonden:  08 Mrt 2012 22:57
Bedankt voor jullie reacties,
ik kan kijken of ik er iets mee wil of kan voor nu kan ik het nog allemaal niet plaatsen of de geur nu van binnen is of van iemand vooral de specefieke papierbrand lucht kan ik niet plaatsen die ik de laatste dagen op een plek binnen kreeg
Ingezonden:  01 Jun 2015 11:04
Ik ruik steeds peteroleum en kattenpies echt geen pretje wat kan dat betekenen al maanden is het aan de gang en niet zomaar een paar minuten nee kan uren aan houden er gaat geen dag voorbij of het is er.hoe kom ik er vanf is best erg vervelend
Ingezonden:  03 Jun 2015 08:44
Kattenplas kan ook in de buurt zitten, en door een echte kat worden gedaan, dus hier zou ik op onderzoek gaan, en je neus achterna gaan om dit echt uit te sluiten. Ik ruik dit zelf ook regelmatig, met dank aan een buurtkat.

Als je het verder ruikt, aangeven dat je diegene waarneemt, en bedankt dat die er is, maar dat je verder weinig kan/wilt doen, en diegene naar iemand anders toe moet gaan om de boodschap door te geven.
Ingezonden:  03 Jun 2015 11:49
Nou er ligt echt geen kattenpis hier het is een vleug en dan verdwijnt het weer  er zijn twee geuren hier die komen en gaan peteroleum die erg veel aanwezig is bijna elek dag wel eenmpaar keer in de hoek waar ik alleen zit.en zo ook de kattenpis.maar de kattenpis is jiet elke dag datnis maar af en toe.ook als ik in bed zit voel ik af en toemiemand in kijn rug prikken dit kan echter niet omdat hetnhoofdeinde tegen de muur staat en ik alleen in huis was.zeer vreemd dus.dat er iets is inmkijn huis weetnik al jaren ennditnis niet in het eerste huis maar het vierde waar ik in woon dus het gaat met mij mee zelfs op vakantie heb ik er last van. In zweden zaten we in een oude boerderij enndaar hadnik het extreem erg.angsten en dingen zien en de trap bewoog zelfs als ik erop liep en mijn man liep voorop en voelde niets.ikmrook daar buiten ookmsteeds een brandmlucht.toen we in de buurd navraag deden bleek er vroeger ooit erge brand te zijn geweest in en om die boerderij de dieren waren verbrand .en in de boerderij waren er altijd erge ruizies geweest en de oma was er overleden.sinds die tijd ruik ik dus geuren .maar watmdeze geuren zijn kom ik niet achter.
Ingezonden:  03 Jun 2015 15:47
Welke emotie koppel je aan die geuren, of aan wie doen zij je denken. Bijvoorbeeld iets uit je jeugd?
Ingezonden:  03 Jun 2015 15:52
Peterolieum zou misschien met mijn oma te maken kunnen hebben die kookte daarop maar ook mijn tante waar ik naar heet .die kattenpis van een overleden kat van me maar dat zijn er twee die dat deden verder heb ik echt geen idee en wat het moet betekenen?
Ingezonden:  04 Jun 2015 23:15
Dat zou het zomaar kunnen zijn, maar gezien ik toch nog wat twijfel bij je denk te zien is de kan klein dat ze het ook zijn. Anders had je ook de bijpassende emoties waargenomen. Al met al kan je vragen of de entiteiten die het doe je met rust willen laten.
Ingezonden:  05 Jun 2015 08:23
je zou ook iemand kunnen zoeken die je kan helpen met het doorgeven van de boodschappen van hun, en waarna jullie elkaar kunnen loslaten.
Ingezonden:  05 Jun 2015 14:52
Ik heb al gezocht maar ik krijg overal te oren we kunnen je niet helpen dus ze innen mijn geld enik word niets wijzer.
Ingezonden:  05 Jun 2015 16:30
er zijn voldoende die dit wel kunnen, maar misschien handiger om dit van te voren te vragen.
Ingezonden:  05 Jun 2015 16:47
Voordat ik een vraag mag stellen moest ik geld storten  en was best prijzig dus ben hoop kwijt en weet nog niks....
Ingezonden:  05 Jun 2015 16:49
voordat je een afspraak maakte, gevraagd of ze met overledenen konden praten?
Ingezonden:  05 Jun 2015 16:51
Nee ik koest eerst geld storten voor ze wat deden.
Ingezonden:  06 Jun 2015 08:58
Hoe zocht je  dan?  Heb je vrienden/kennissen die daar waren geweest?
Ingezonden:  06 Jun 2015 09:57
Hnee die geloven er niet in via internet
Ingezonden:  08 Jun 2015 06:56
Hmm, dat zijn dan echt oplichters... ik ken er slechts 1 die wel goed was en werkte onder de naam witte duif. Ik weet alleen niet of zij dit nog steeds doet.
Ingezonden:  08 Jun 2015 07:56
Ja en hoe kom ik in contact?
Ingezonden:  08 Jun 2015 08:05
ze had het toen over een lange pauze, zeker omdat er toen hier berichten gigantisch werden aangepast en vriendjespolitiek was.
Maar als je zoekt op medium de witte duif, zal je haar vast kunnen vinden.
Ingezonden:  08 Jun 2015 08:34
Ok dank je ...