»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / Wie zou willen weten...
Ingezonden:  20 Mrt 2012 19:32
Hallo,
Ik vroeg me af.. wie op dit forum zou willen weten waneer ze dood gaan. Ik zou er niet aan willen denken om te weten hoelang ik nog leef. Ik vraag me af wat jullie vinden.
Groetjes Bianca
Ingezonden:  21 Mrt 2012 18:53
Ik zou het ook niet graag willen weten, ik zou dan gaan 'aftellen' hoeveel dagen etc in nog te gaan heb, dat zou denk ik verschrikkelijk zijn
Ingezonden:  21 Mrt 2012 22:13
ja... ik ook
Ingezonden:  31 Jul 2012 19:10
Ik denk dat niemand dit wilt weten, om de reden die genoemd is. Je zult waarschijnlijk aan niets anders kunnen denken dan en niet meer kunnen genieten.
Ingezonden:  01 Aug 2012 00:10
Ik heb helaas de vraag op dit forum wel vaak gehad, tezamen met andere vragen over hun toekomst. Maar dit moet je niet willen weten, wat is er nog leuk aan een leven waarvan je alles al weet dat er gaat gebeuren. Tevens zullen velen hier zo depressief van worden dat ze zullen proberen zelfmoord te plegen, wat dan zal falen omdat het nog niet hun voorspelde tijd is en hun lijden alleen maar erger maakt.
Om deze rede weiger ik dan ook om op zulke vragen antwoord te geven
Ingezonden:  02 Aug 2012 20:36
Quote:

Geregistreerd gebruiker
Nu offline  Inzendingen:  457
Deelnemer sinds: Nov 2011 
Ik heb helaas de vraag op dit forum wel vaak gehad, tezamen met andere vragen over hun toekomst. Maar dit moet je niet willen weten, wat is er nog leuk aan een leven waarvan je alles al weet dat er gaat gebeuren. Tevens zullen velen hier zo depressief van worden dat ze zullen proberen zelfmoord te plegen, wat dan zal falen omdat het nog niet hun voorspelde tijd is en hun lijden alleen maar erger maakt.
Om deze rede weiger ik dan ook om op zulke vragen antwoord te geven 
Ingezonden:  10 Aug 2012 16:58
Ok dankje allemaal voor jullie andwoord
Ingezonden:  15 Aug 2012 11:06
Je kunt het niet willen weten maar het toch voorvoelen. Zo is dat bij mij in ieder geval wel. ik weet de leeftijd waarop ik zal sterven. En niet alleen die van mijzelf. Ik zal het nooit zeggen tegen degenen van wie ik het weet. Ik kan het ook niet bij iedereen voelen trouwens. Zelf vind ik het niet erg om te weten, en niet eng. Maar ik begrijp dat veel mensen dat wel eng vinden en er misschien naar gaan leven. Je moet er niet naar gaan vragen bij een helderziende als de wetenschap niet vanuit jezelf komt is mijn mening. Ik had dit ook niet van een ander willen horen.
Ingezonden:  15 Aug 2012 11:15
Guinevere, 
is het dan niet eng om te weten dat je nog zoveel dagen te leven hebt.

Ik zou dan egt een kalender pakken en dagen gaan afruimen

Mvg magia
Ingezonden:  16 Aug 2012 12:37
Nee, ik vind het niet eng. Ik weet het jaar waarin ik zal overgaan maar verder geen precieze datum.
Ingezonden:  16 Aug 2012 16:50
Das wel beter ja,  geen precieze datum.
Ingezonden:  27 Feb 2013 09:01
Ergens beperkt het je lijkt mij maar kan het ook extra inzet geven. Ik denk dat het persoons afhankelijk is. Ik sta er ietwat dubbel in. Ergens vindt ik niet erg om het te weten. Te meer dat je voorbereidingen kunt treffen. Misschien komt dat ook omdat ik geen angst heb voor de dood. Integendeel zelfs. Dat moet ik niet hardop uitspreken omdat mensen dat eng vinden. Men denkt dan dat je het leven niet waardig vindt of makkelijk de stap zet voor zelfmoord. Juist niet. Althans niet bij mij. De gedachte aan het verdriet die nabestaanden hebben wil ik niet op mijn geweten hebben.
Helaas blijkt in de praktijk dat na een overlijden, zaken vaak niet of slecht geregeld zijn, er veel vragen zijn en onzekerheden. Die zou ik heel graag weg halen. De exacte datum vindt ik wat luguber omdat men ook zal trachten deze te ontlopen. Dat kan je kapot maken.
Ik blijk als kind altijd gezegd te hebben dat ik jong sterf, dt kan ik me niet herinneren.
Mijn angst is een lijdensweg. Nog niet eens voor mij zelf maar wel voor mijn omgeving.
Ingezonden:  20 Jul 2014 08:42
ik dachtvanaf kleins af aan, dat ik geen 30 zou worden, heel raar. maar het was zo.. ik ben nu 30, en 10 oktober word ik 31.. shoot me als ik voor die tijd doodga, maar sinds ik kinderen heb, is dat gevoel weg, en snap ik niet waar die overtuiging vandaan kwam. gek he

... en nu hopen dat ik ook 31 word natuurlijk
Ingezonden:  21 Jul 2014 15:29
lijkt me echt verschrikkelijk om te weten wanneer je dood zou gaan 0_o
Ingezonden:  21 Jul 2014 18:49
Nee, het komt wanneer het komt, alleen een eventuele lijdensweg.. die gun ik niemand.
Ik kan er naar uit kijken, wetend dat iedereen daar staat te wachten op mij, vanuit dit leven, maar ook vanuit mijn zielengroep.
Maar dat wil niet zeggen dat ik dit leven niet wil leven... ik wil alles er proberen uit te halen wat er in mijn macht ligt, en al kan ik 1 iemand helpen in het leven, dan weet ik dat het de moeite waard is...
Ingezonden:  22 Jul 2014 20:43
Helemaal mee eens Roosmarie. Via, via ben ik een half jaar geleden bij iemand geweest die dingen doorkrijgt van 'boven' en ook met kaarten werkt. Een heel integer persoon, die zelf van een uitkering moet rondkomen, maar geen geld vraagt voor een reading, omdat dat voor haar niet goed voelt. Tot 3x toe kreeg ze bevestigd dat ik ouder dan 80 jaar zou worden. Heel duidelijk kwam het in de kaarten en van 'boven' dus vertelde ze het me. Dan is dat toch wel heel fijn om te horen...
Ingezonden:  22 Jul 2014 23:15
hopelijk wel gezond ter been zonder klachten verder, want volgens mij is oud worden echt niet leuk
Ingezonden:  22 Jul 2014 23:22
Heel eerlijk hoef ik ook niet zo supper oud te worden. Kijk dan is iedereen van jou leeftijd al dood.

Trouwens heb het opgezocht. 93% van de mensen wilt niet weten waneer ze doodgaan :p
Ingezonden:  22 Jul 2014 23:28
nee, lijkt me niet echt en gezonde instelling als je dat weet
Ingezonden:  22 Jul 2014 23:29
Ik zou denk helemaal gek worden. En gaan aftellen enz :p
Ingezonden:  23 Jul 2014 07:36
Ik ga lichamelijk en geestelijk gezond oud worden vertelde die vrouw. Ze zou negatieve dingen nooit zeggen. Ik ken een vrouw bij mij op de sportschool van 77 jaar die superfit is en nog helemaal in het leven staat. Dat kan dus ook. Maar ik leef mijn leven en wacht gewoon af, iedereen gaat als het zijn tijd is.
Ingezonden:  23 Jul 2014 12:34
Ja maar dan moet je bv 77 jaar wachten voordat je weet wat er na de dood komt :p
Ingezonden:  23 Jul 2014 12:49
Tja, dat is dan niet anders. Ik heb weinig geduld, de kans is vrij groot dat ik dus lang zal moeten wachten om te weten wat er hierna gaat komen. Ook ik moet leren dat ik geduld moet hebben, op alle fronten. Maar ik geniet iedere dag van het leven en hoop nog lang hier op aarde te mogen blijven. Ondanks dat er ups en downs zijn, zoals bij iedereen.
Ingezonden:  01 Okt 2014 07:09
Ik ben niet bang voor de dood. Als militair maak je nogal wat mee en het is jammer dat de media dit niet belicht. Wanneer ik dood ga wil ik niet weten, wel ben ik ervan overtuigd dat als je aan de beurt bent, je gewoon gaat. Geen dokter of reddingswerker die er iets aan kan doen. Natuurlijk wil ook ik de plotselinge, onaangekondigde, snelle en pijnloze dood maar laten we dit voorlopig uitstellen en genieten van wat de dag ons brengt.
Ingezonden:  03 Jan 2015 19:43
oh nee zou ik niet willen weten.
Ingezonden:  05 Jun 2015 01:58
Nee joh, ik ben veel te druk met leven.
Ingezonden:  11 Jun 2015 23:38
Het komt onverwachts je gaat het wel kunnen vertellen maar je zal niet veel tijd hebben om het duidelijk te  maken. Want je zal naar het ander leven moeten verhuizen. ik weet wel dat ie jou voor altijd graag ziet. Maar zal je vergeten. spijt me