»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  20 Apr 2012 18:42
Ik zoek meer info over draken, in een breed opzicht.
Is er nog verschil tussen bijvoorbeeld draken in visioenen en draken die in wolken verschijnen?
Ingezonden:  20 Apr 2012 19:23
Hallo Roosmarie

Draken in visioenen hebben meestal een missie, draken die in wolken verschijnen hebben meestal op dat moment geen opdracht of missie , ze zijn dus meestal niet gelinkt aan iemand en of een taak.

Daar en tegen die in een visioen verschijnen die hebben meestal al een weg die uitgestippeld is voor ze, je zult ze dan ook vaak niet kunnen onder breken in hun doen en laten.

gr de witte duif
Ingezonden:  21 Apr 2012 13:54
Maar ik begreep ook dat ze zich niet altijd laten zien, alleen aan mensen die hun mogen zien, klopt dat?
Ingezonden:  21 Apr 2012 14:03
Roosmarie.

Dat ze zich niet altijd laten zien (lees meestal) heeft te maken in welke dementie men zich op dat moment bevind, en het is net als bij je krachtdier de een ziet deze bij 6 jaar en de andere ziet zijn of haar krachtdier pas met 60 en sommige zien hun krachtdier nooit.

Maar met bepaalde draken is het idd zo dat men die pas ziet als het de juiste persoon is die die draak zoekt.
Want meestal als je een draak ziet zit er een hele boodschap achter en is het niet zo een twee drie te verklaren.
Er is veel geduld voor nodig om het gebeuren omtrent het gebeuren dat je de draak mag zien verhelderd krijgt en ook dan is het voor een ieder anders.

Niemand op het aardse zou de boodschap die voor jou bestemt is , in de vorm van de draak,  jouw uit kunnen leggen.Alleen voor de gene waarvoor het bestemd is kan iets met de boodschap die hem of haar aangereikt wordt.

gr de witte duif
Ingezonden:  21 Apr 2012 18:06
Om het nog even gemakkelijker te maken. Sommige mensen zien een sterke link tussen Chinese dierenjaren. In dit geval kan dus de draak een persoon betekenen, let wel, vaak gaat dit gepaard met de Chinese elementen.
Ingezonden:  24 Apr 2012 20:42
Bedankt voor de hulp, volgens mij ben ik er achter wat de draak in dit geval betekent.
Ingezonden:  24 Nov 2015 15:03
Hihihihi fijn roos kan ik jou wat leren.
Draken zijn symbolisch de Leraren van de mensheid. Ze bestaan nu enkel nog in etherische vorm, hun bestaan heeft geen nut meer. Ja je kunt ze oproepen, en nee ik leer je niet hoe je dat moet doen. Het is verboden en er staat een heel zware karmische straf op als je het wel doet. Hoewel ik bij toeval ooit een gouden draak heb mogen aanschouwen, en het was het mooiste dat ik ooit heb gezien. Bestudeer de eigenschappen van de draak, die maken je tot een nobel mens.
Ingezonden:  27 Nov 2015 18:21
(Psst, dit topic is meer dan 3 jaar oud )

Verder, draken zijn verre van verboden om op te roepen, alleen zal dat niet makkelijk gaan omdat de meeste nu gereïncarneerd zijn als mens. Veel verschil valt er verder niet meer te zien tussen gewone mensen. Ze zijn te herkennen aan dat het oude zielen zijn en vaak diepe wijsheid lijken te dragen, hier hebben ze overigens niet altijd meer (volledig) beschikking tot.

Als krachtdier zijn draken altijd nog aanwezig, dit komt omdat dit een ander soort entiteiten zijn welke elke vorm die ze willen aan kunnen nemen. Dit is namelijk slechts relatief.
Ingezonden:  30 Nov 2015 10:55
Wat is er veel gebeurd in drie jaar tijd!

Ondertussen zijn er heel veel soorten draken op mijn pad gekomen. Op het moment werk ik er ook met een. En die roep ik ook op, wat mag van iemand van boven. Een van de eerste draken die ik mocht zien was een kristallen draak.
Maar terugkijkend op mijn leven, was er rond mijn 14e ook een draak in mijn leven.
Iedere draak is weer anders, je hebt dat ze jou of anderen kunnen healen, helpen met dingen in omgeving, en op rijden. Heerlijk die tochten!

leuk om weer even terug te mogen kijken in dit stukje van mijzelf.
Ingezonden:  08 Jan 2016 14:56
Ik ben ondertussen al verschillende draken tegengekomen. Een ervan is een volledig witte draak, het heeft even geduurd voor we met elkaar konden praten, hij lek eerst nogal vijandig maar dat had met mijn eigen ingesteldheid te maken.

Erna ben ik nog een andere draak tegengekomen, een veel duisterdere draak die enkel vernietiging zaaide, ik heb met hem gepraat maar hij luisterde niet, op een gegeven moment kwam ik langs en was hij bezig met de volledig witte draak die ik had leren kennen en me al vele geholpen had leeg te zuigen tot er geen enrgie meer over was, ik heb toen een zwaard in deze duistere draak zijn rug moeten steken of de andere draak was eraan. Achteraf heb ik me wel bedacht dat dit niet de ideale oplossing was.

Later ben ik nog een driekoppige draka tegengekomen die de eerste keer ik hem zag me volledig uit elkaar gescheurd en gespiesd heeft. Maar na een hele poos worstelen met veel vragen heeft deze zich precies bevestigd tussen mijn ribben en kan ik hem vragen me te helpen wanneer nodig en hebben we ondertussen een sterkere band opgebouwd

Laatst kwam ik ook in aanraking met 3 of 4 draken in een cirkel die me leken te berechten. Ik heb 3 zaken moeten doen. Een draak die enkel op het destructieve pad was proberen overtuigen zonder enig kwaad te doen. Een draak genezen die gewond was en in nood was. Maar het 3e ben ik vergeten ondertussen. De 3 draken zeiden dat ze mijn vonnis moesten beraadslagen en me iets gingen laten weten. Ondertussen nog niks van vernomen

Ben ernaast nogal met draken in aanraking gekomen. Hetgeen me al is opgevallen is dat velen aggresief lijken of imponerend lijken, sommigen doen zelfs eerder kwaadaardige dingen maar eens je ze tot rust kan brengen lijken de meeste wel bijna vredelievende lammetjes

Nuja dat is ook maar wat ik er ondertussen van denk meegemaakt te hebben natuurlijk. Kan ook een andere soort fenomeen zijn dan wat jij bedoelt
Ingezonden:  08 Jan 2016 16:19
Draken zijn vanuit zichzelf liefdevol. Maar door het verleden zijn er helaas menig draak gevangen genomen, en zijn ze ingezet voor het negatieve.
Eenmaal hiervan verlost zij ze je enorm dankbaar, dat ze weer vanuit liefde mogen handelen.
Ingezonden:  17 Jan 2016 13:54
Mooie ervaring Flakes
Ingezonden:  23 Jan 2016 13:46
Draken??? Dit is een grapje zeker.

Draken zijn toch sprookjes figuren? Net als elfjes en kabouters.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Draak_%28fabeld ...
Ingezonden:  23 Jan 2016 14:52
Ook als iets niet te zien is wil het niet zeggen dat het niet bestaat.


Vind het trouwens wel een grappige opmerking gezien dat je wel in aliens lijkt te geloven, gezien jouw berichten hierover.
Ingezonden:  24 Jan 2016 13:52
Het is natuurlijk niet zo dat ik die draken gewon tegenkwam tijdens een wandeling in het park en ze even kwamen aanvliegen met een hoop ooggetuigen als gevolg. Ben deze eerder tegengekomen als ik met de ogen toe mijn hoofd rustig en leeg maakte.

Denk dat het meer te maken heeft met energie dan met effectieve fysische verschijnselen
Ingezonden:  07 Feb 2016 06:00
Zie je die draken met lichaamsuittreding?
Ingezonden:  07 Feb 2016 10:36
Ik hoef er niet voor uit te treden, maar het is voor iedereen anders.
Ingezonden:  07 Feb 2016 10:58
Ik heb wel ufo 's gezien en heb er ook een keer eentje opgeroepen doormiddel van telepathie. Werkt dat met draken ook zo? Kan ik buiten gewoon een draak oproepen?

Zijn draken lagere of hogere dimensionale wezens dan wij?
Ingezonden:  07 Feb 2016 11:30
Ik kom ze eerder tegen als ik mijn ogen sluit en in een andere wereld rondloop, soms vraag ik ze te komen, soms komen ze vanzelf, er is er eentje die me een tijdlang stond op te wachten vanaf ik hier 'toekwam' Maar da's mijn persoonlijke ervaring hiermee, kan niet zeggen dat dit het fenomeen is waar andere mee te maken hebben
Ingezonden:  08 Feb 2016 09:05
Draken zijn al vele eeuwen ouder dan wij.
Hoger en lager zijn meer menselijke aspecten die wij eraan proberen te geven om ze te begrijpen, maar ze zijn hoger.

Draken kan je (in mijn optie) niet oproepen, die komen als jij er klaar voor bent en als het de bedoeling is dat je met ze werkt, want niet iedereen werkt met draken. vaak heb je in je jongere jaren er al een binding mee gehad. Maar soms lijkt het alsof je ze zelf kan oproepen, maar is het omdat het de tijd is om ermee bezig te gaan.

Ze zijn overal. Op aarde en andere plekken, van elementendraken, kristaldraken, tot alle kleuren van de regenboog draken.
Ingezonden:  20 Feb 2016 10:30
Zou er dan toch iets van waarde zitten in de oude draken mythes?
Ingezonden:  20 Feb 2016 11:21
yup