»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Magnetiseren / ik kan pijn weg halen
Ingezonden:  10 Mei 2012 18:53
ik kan pijn weg halen met me handen maar daardoor wordt ik heel erg moe en uitgeput wat kan ik hier tegen doen.
ik kan ook aanwezig heid voelen daardoor ben ik bang en kan ik niet slapen ik lig dan soms de halve nacht wakker, dan maak ik proefwerken heel slecht omdat ik moe ben
wat moet ik doen?????
gr bas
Ingezonden:  10 Mei 2012 21:36
Reageer please ik weet het echt niet meer ik slaap bijna niet!!!
Ingezonden:  10 Mei 2012 21:40
Aanwezigheden voelen kan ik ook en ik lig ook soms halve nachten wakker, erg irritand. Maar je moet het proberen te negeren denk ik. Dat doe ik ook soms en na een tijdje val ik in slaap.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt,
Groeten Iemand
Ingezonden:  16 Mei 2012 10:56
Hi Bas,

Het eerste wat ik zou willen zeggen is dat je misschien niet zo bezig moet willen zijn met het weghalen van pijn .
Wat maakt dat je het doet en bij wie? Bewust of onbewust.
Ik veronderstel dat je nog redelijk jong bent.
Er komt ongetwijfeld een tijd waar in je er voor kan kiezen om pijn weg te halen bij anderen, maar nu nog even niet denk ik.
Ga voordat je gaat slapen  douchen en laat alles van je af stromen.  Zeg tegen  "de aanwezigheid" bedankt dat je er bent en ik laat je weten als ik je nodig hebt en leg een stukje toermalijn of bergkristal onder  je kussen
succes
Chris
Ingezonden:  16 Mei 2012 20:54
Dank je Chris ik ga het proberen
Gr. Bas
Ingezonden:  03 Jan 2013 23:04
Als je pijn wegneemt bij anderen, schud daarna je handen af naar de grond toe en was ze met koud water.
Ingezonden:  31 Jan 2013 22:07
Beste Bas,
Ook ik kan pijn weghalen. Voorheen had ik ook last van moeheid/slapeloosheid, bleek ik mijn eigen energie mee weg te geven. Ik ben een cursus  gaan doen om bewuster met de energie te werken. Ik heb quanten touch gedaan. Dit heeft mij enorm geholpen, er zijn meer mogelijkheden, kijk naar dat wat bij jou past en goed voelt, informeer eens.
Als ik nu behandel, word ik niet meer moe, dat werkt prettiger.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt?
Toi toi, marietje
Ingezonden:  18 Feb 2013 21:34
ook ik kan pijn weghalen dit doe ik alleen liever niet dit omdat ik de pijn van die persoon dan zelf krijg
Ingezonden:  18 Feb 2013 23:40
Hoi Ipfan en Bas,
Dat had ik dus voorheen ook. Je neemt de pijn over, doch dat is niet de bedoeling.
Door te kijken wat bij jou past om je energie goed te laten stromen, bewust te gebruiken, waarbij je ook leert af te schermen, kun je dit voorkomen. Er zijn meerdere mogelijkheden. Voor de een is dit reiki, voor mij was het de quantum touch. Informeer goed wat bij jou past, mij heeft het geholpen.
Ook al ga je er niet mee werken, het is ook belangrijk voor jezelf, je eigen goed in je vel voelen.
Ik gaf zelfs onbewust energie weg, mijn handen en lijf tintelden en ik kreeg het dan ontzettend warm in de buurt van mensen, ik was in no time doodmoe en had dus niet in de gaten dat ik mijn energie weggaf, het is echt prettiger leven als je weet hoe je met je energie om kunt gaan.
Ik hoop dat je je antwoord vind. Volg je gevoel.
Liefs, marietje
Ingezonden:  19 Feb 2013 08:57
Het is in principe heel simpel, haal je de pijn bij iemand weg dan trek je die "energie" naar jezelf. Probeer deze direct naar een inert object te sturen, denk hierbij aan een steen, een leeg blikje of iets anders wat je makkelijk weg kan gooien. De "energie" zal er namelijk weer uit weg ebben en dat kan beter niet in je buurt gebeuren Het wegebben kan je voorkomen maar dat is iets meer geavanceerd.
Ingezonden:  19 Feb 2013 13:41
Hoi psylor,
Als je er de ruimte voor zou hebben om dat wat meer geavanceerd uit te leggen, sta ik daar voor open. Het boeit me. Ik ben graag met energie bezig.
Toch heeft mij de quantum touch hierbij goed geholpen.
Ron, mijn partner die 14 dec. Is overleden, na 18 jaar met een hoge dwarslaesie te hebben geleefd, had 24 uur per dag hevige pijn.
Toen ik in 2007 mijn relatie met hem begon, kun je je voorstellen wat het betekend als je onbewust pijn overneemt. Een cursus was geen overbodige luxe.
Mede doordat ik daar leerde de pijn los te laten of niet over te nemen, kon ik zijn pijn verlichten en soms tijdelijk wegnemen.
De laatste 8 weken van zijn leven was het of hij met hamers werd geslagen, dat was niet meer weg te nemen, we hebben elkaar in liefde los gelaten, hij staat wel aan mijn zijde.
Dat blijft. Ik wil mijn gave zuiver en verantwoord benutten voor diegenen die het nodig hebben, en dan zijn alle lessen welkom, hoe geavanceerd ook.
Dank voor je reactie,
Marietje
Ingezonden:  19 Feb 2013 16:19
Je vraagt nu in principe 2 dingen, hoe jij je met afschermen tegen empathie en hoe je van de "negatieve energie" af kan komen welke je kan ontvangen wanneer je bij iemand pijn weg neemt. Begrijp ik dit goed? Wil je op beide een antwoord hebben?
Ingezonden:  19 Feb 2013 21:40
Hoi psylor,
Mijn vraag is de uitleg over de energie (pijn) die je naar een inert object stuurt en die eruit weg kan ebben, je schrijft, "dat kan beter niet in je buurt gebeuren", en dat je dit kunt voorkomen, maar dat is iets meer geavanceerd.
Dat wekt mijn interesse, want als dat wegebben van die energie (pijn) beter niet in mijn buurt kan gebeuren, is het ook niet goed voor anderen als zij in de buurt zouden zijn, en dan kun je het beter helemaal voorkomen, toch?
Vandaar mijn vraag om de geavanceerde uitleg daarover.
Groetjes, marietje
Ingezonden:  19 Feb 2013 23:09
Het wegebben is puur vervelend omdat je er dan weer gewoon last van hebt. Er zijn meerdere manieren om er permanent vanaf te komen, alleen is een oplossing als het verplaatsen naar een ander levend object (plant, insect, huisdier o.i.d.) nu niet bepaald ethisch verantwoord.
De basis natuurkunde regel geld hiervoor ook, energie gaat nooit verloren. Deze regel laat dus nog 2 opties over. Indammen of vervormen. Het vervormen kan ik helaas niet uitleggen, dit is iets dat je zelf moet ontdekken door het oefenen met energieën en meditatie. Als ik mijn manier zou uitleggen dan maak ik het je alleen maar moeilijker om ervan af te wijken, immers is de manier van elke persoon weer verschillend.
Het indammen kan o.a. in een afgeschermd object, dit kan van een horloge tot een boek tot een kristal zijn. Het ene object heeft alleen een grotere capaciteit dan het andere om energie vast te houden. Denk hierbij aan edelstenen en kristallen. Om echter te voorkomen dat de energie hier weer uit ontsnapt moet je een s.v.m. schild om het object heen creëren. Het liefst 1 die zich ook nog eens op dezelfde energie voedt. Dit voorkomt het wegebben van de energie. Let echter wel goed op dat dergelijke objecten niet te veel van deze "negatieve energie" gaan bevatten. Dit kan namelijk vervelende entiteiten aantrekken, hoe voller de opslag, hoe meer die aantrekt. Je kan dit voor zwakkere negatieve entiteiten wel afschermen, echter zullen de sterkere hier makkelijk doorheen kunnen kijken.
Ingezonden:  20 Feb 2013 00:08
Hoi psylor,
Bedankt voor je informatie,
Ik heb geleerd om deze energie terug te geven aan moeder aarde.
Bij het afgeven aan moeder aarde, zie ik bomen omdat deze zuiverend werken.
Ik heb het idee dat je al aardig wat ervaring hebt, dus vraag ik toch even door.
Als je het vervelend. Vind, geef gerust aan.
Als ik jouw uitleg begrijp, kan deze energie dus ook weer uit de aarde wegebben, zeker zonder schild.
Als daar dus entiteiten ronddwalen, kunnen zij die energie opnemen en zich daardoor beter manifesteren, of is dit te vergezocht?
Groetjes, marietje.

Ik zal hierdoor niet van mijn weg afwijken, maar kan dingen, zoals het gebruik van een schild wel toevoegen als extra bescherming tegen dit soort energie.
Ik geloof erin dat je kennis kunt delen om te ontwikkelen, maar daarbij is het belangrijk dat je je eigenheid  koestert en je intuïtie volgt.
Ingezonden:  20 Feb 2013 08:12
Negatieve entiteiten kunnen manifesteren op negatieve energieën. Vooral op een grote ophoping ervan. Geef je dus die energie terug aan de natuur dan moet die energie wel weer eerst omgevormd worden naar iets bruikbaars om het onschadelijk te maken. De natuur kan dit wel, maar zal dit net zo pijnlijk ervaren als wanneer je het aan een ander persoon geeft. Het zelf dus omvormen is de meest ideale optie, echter vergt dit wel veel kunde en oefening. Je zou energie omvormen kunnen oefenen door bijvoorbeeld onder de douche de hitte om te vormen in voor jezelf bruikbare energie. Dit is dan extra makkelijk door de overvloed eraan
Ingezonden:  20 Feb 2013 10:17
Ga eerst eens terug naar af. Wat gebeurt er als je "pijn" wegneemt.
Wat veroorzaakt de pijn? In het energieveld is het vaak een blokkade van een normaal gezonde energie stroom die veroorzaakt wordt door ziekte/zeer. ( ter overdenking: bevindt de oorzaak zich al in de aura en manifesteert het zich lichamelijk?)  Als ik werk met energie probeer ik de  energie weer goed te laten stromen door de blokkade te verminderen dan wel op te heffen. Resultaat: de pijn verdwijnt dan wel verminderd. Het lichaam/energieveld van de ander gebruikt zijn zelf genezend vermogen. Een wondje genees je ook zelf. Soms moet er een hechting in of een pleister op maar het lichaam regelt de genezing zelf. De "energiewerker" moet eigenlijk net als een dokter steriel proberen te werken ,handen wassen voor de behandeling, handen wassen erna. Tijdens de behandeling je handen goed afslaan. Ik zet altijd een bakje water met zout in de buurt , dat werkt als afvalbakje voor vuile energie. Het hoe is ook vaak persoonlijk en al doende geleerd. Wat werkt het beste voor jou.
groet
Chris
Ingezonden:  20 Feb 2013 17:32
Hoi psylor,
Apart dat je dat zo uitlegt, douchen is voor mij een ritueel, ik mediteer, stel me dan voor dat het water ook door mijn lichaam spoelt om innerlijk (chakra's) te reinigen. Reinig in gedachten mijn bloed om mijn lichamelijke weerstand te verhogen, vorm visueel een schild om me heen als bescherming voor negatieve energie, dit in de vorm van een pyramide, dan vraag ik de gidsen of zij meehelpen energieën naar het licht te sturen.
Als ik klaar ben, zit ik vol energie. Dit werkt voor mij zeer goed.
Hartelijk dank voor je uitleg.
Groetjes, marietje

Hoi Chris,
Wat jij schrijft herken ik, en zo kan ik met quantum energie ook werken. Het is ook een prettige manier van behandelen. Alleen werk ik intuïtief, en niet volgens het beschrevene.
Mijn handen worden geleid, het gebeurd gewoon, zoals het nodig is.
Wat ik dan echter ook ervaar zijn de emotie's die de lichamelijke pijn veroorzaken na bv. Misbruik.
Ik voel wat gebeurd is, de angst, de boosheid, de machteloosheid, maar ook de dader, en dus de daderenergie. Deze mensen volgen proffesionele therapie, waardoor de lichamelijke pijn door verwerking terugkomt, en zij dus ook bij jou voor een behandeling. zij laten echt wel een dosis negatieve energie bij je achter, onbewust en ongewild en het is voor mijn gevoel dus heel belangrijk deze energie weg te sturen.
De informatie wat betreft de energie die weer wegebt en je er dus weer last van kunt krijgen, is in dit stuk dus heel belangrijk, en maakt me bewuster van de werking van energieën.
Daarom ben ik blij met dit forum, je kunt ervaring uitwisselen, delen, ook met ervaren mensen die je vragen kunnen beantwoorden.
Groetjes, marietje