»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Contact met me moeder,,, ik red het zo niet
Ingezonden:  14 Mei 2012 21:12
Hallo,

is er iemand die mij helpen kan om contact te krijgen met mijn moeder die op 23 maart 2011 is overleden?
Ik heb het zo zwaar met het verlies en het wordt alleen maar erger, ik kan hier niet mee omgaan en moet gewoon iets van haar horen.
Iedere nacht hoop ik dat ik van haar droom maar telkens als ik wakker wordt is ze weer niet in mijn dromen verschenen...
Aub help mij, ik ga hier echt aan onderdoor!
Ingezonden:  14 Mei 2012 21:16
Nic

mag ik je vragen hoe oud je bent.

gr medium de witte duif
Ingezonden:  14 Mei 2012 21:29
ik ben 35 maar was iedere dag bij haar en iedereen zij dat ze tijd nodig had om uit te rusten, maar het is al meer dan een jaar geleden
Ingezonden:  14 Mei 2012 21:44
hoe kan ik weten hoe het met haar gaat? hoe kan ik contact met haar maken? kan iemand me aub helpen?
Ingezonden:  21 Jun 2012 10:33
@nic76
Begrijp je zo goed, heb hetzelfde, mijn moeder is nu bijna al 3 jaar dood. En ik blijf maar verdriet houden, bij mij wordt het alleen maar erger, omdat ik haar zo nodig heb en mis. Heel egoistisch van mezelf, maar het blijft mijn leven beheersen. Voor jouw heel veel sterkte, heel heel veel sterkte
gr. brigitte
Ingezonden:  21 Jun 2012 18:58
Praat tegen hun, weet dat ze het hoort. En ze ziet ook alles alleen niet fysiek meer aanwezig.

Let op kleine dingen. Iedereen verwacht dat als een overledene overgaat en iets van zich laat horen, dat het iets opvallens is, maar het zijn juist de kleine dingen, zoals een liedje, iets wat een ander zegt, maar de woorden van je moeder zijn, als je spontaan aan haar denkt, een tinteling op je schouder, een briesje in huis wat niet zou kunnen. Dit zijn signalen waar je naar moet kijken.
Ingezonden:  21 Jun 2012 20:59
@ Brigitte jij ook heel veel sterkte en het is ergens ook fijn om te horen dat ik niet de enige ben die haar moeder zo moeilijk los kan laten.

@ Roosmarie ik praat elke dag tegen haar wil ook absoluut niet dat ze denkt dat ik haar ook maar even vergeet.
eigenlijk als ik het zo moet bekijken dan hoor ik eigenlijk heel veel van haar alleen zo ik zo graag met haar willen praten in me droom zoals ik dat ook met een goede vriend heb kunnen doen, ik had het ook heel moeilijk met zijn dood.

Ik blijf nog steeds wachten totdat die droom komt en doe zoals me altijd heeft gevraagd om door te gaan met mijn leven en voor mijn kinderen te zorgen.
En misschien is er iemand die contact met haar kan maken want had witte duif gevraagd maar die is volgens mij maar bedrog want in eerste instantie klopte het verhaal niet echt dat ze vertelde en toen zei ze dat ze nog voor me zou proberen en vervolgens hoor ik niks meer van haar.

dus als er een medium is die mij wel kan helpen. AUB laat hier een berichtje achter!!!
Ingezonden:  08 Jul 2012 20:51
mijn moeder is 13 februari onverwachts overleden
en kan het niet over me heen laten gaan omdat ik niks van haar door krijg
wie kan mij helpen
groetjes jolanda
Ingezonden:  05 Aug 2012 21:28
hallo hier met eric.Wat je kan doen is alle dagen een kaars branden naast haar foto.Geesten komen af en toe je eens bezoeken,ze komen kijken of alles goed gaat.Indien je verdriet te groot is zullen ze niet gemakelijk contact zoeken.Om je niet verder te verwaren.Zet er een brief naast met wat je voelt en vraag haar om je te helpen.geesten beslissen zelf of ze contact opnemen.dat beslissen wij niet.Een verlies is altijd zwaar om dragen,daarom wens ik je veel sterkte,eric 
Ingezonden:  15 Aug 2012 08:44
hallo eric,,, bedankt voor je reactie... momenteel gaat het iets beter maar ik laat haar iedere dag weten dat ik van haar hou haar enorm mis. Ik werd ziek doordat ik haar zo mis en heb me omdat ik ook kinderen heb mezelf een beetje bij elkaar moeten rapen en probeer verder te gaan. Qua mediums heb ik het wel een beetje gehad want ze vertellen echt de grootste flauwekul die niet klopt.
Ik heb nu wel van evp gehoord en probeer dat nog en mocht dat niets geven dan hou ik het gewoon bij haar iedere dag te vertellen dat ik van haar hou en haar mis.

@ swannie7 ik heb vaker gehoord dat als jij het er zo moeilijk mee hebt jij jezelf toch afsluit voor de tekens die er wel zijn. En geloof me zodra je een beetje verder kunt zul je opener zijn en zal de overledene contact met jou zoeken omdat hij/zij dan weet dat je er klaar voor bent.
Ik smeekte me moeder altijd om in me dromen te komen zodat ik met haar kon praten en knuffelen maar dat gebeurde niet en een paar dagen geleden droomde ik dat ze er was en me helemaal dood knuffelde.
Dus ik geloof echt heilig erin dat het klopt dat omze emotionele toestand er toe doet en hun dus wachten tot wij er klaar voor zijn.
Ingezonden:  15 Aug 2012 10:57
dank je eric en nick
ik hoop dat jullie gelijk hebben maar zal dan nog even geduld moeten hebben denk ik want het verdriet is nog te groot kan het nog geen plaatsje geven omdat het gewoon niet tot me doordringt dat ik mijn moeder nooit meer zal zien mis haar vreselijk veel en het gemis word steeds erger