»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Beurzen / Kleinschalige Paranormale Samenkomst
Ingezonden:  29 Mei 2012 18:05
Heeft u ook interesse in het Paranormale Samen zijn, maar wilt u uw meest intieme vragen ook prive houden? Wij bieden dan voor u de uitkomst.

Wij organiseren een bijeenkomst, waarbij u de keuze heeft uit 3 mogelijkheden:

A. U volgt lezingen over diverse onderwerpen. Tevens kunt u bij binnenkomst een dagkaart trekken, waarbij u een uitgebreide uitleg krijgt. Heeft u zich van te voren aangemeld, ontvangt u een uitgebreide horoscoop cadeau. De kosten voor deze bijeenkomst bedraagt EUR 20,00.

B. Als A, maar dan uitgebreid met een kaartlegging door een iemand die zijn sporen heeft verdient. U kunt natuurlijk aangeven of een en ander over een specifiek onderwerp moet gaan, of dat u een algemene legging wilt. Deze kaartlegging vindt plaats op een rustige en intieme plaats, zodat uw privacy gewaarborgd is. De kosten hiervoor bedragen EURO 30,00.

C. A en B gecombineerd en uitgebreid met een reading van een ervaren medium. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat uw privacy gewaarborgd is. De kosten hiervan bedragen EURO 40,00.

Voor nadere informatie verzoeken wij u ons een e mail te sturen. Uw vragen zullen wij zo uitgebreid mogelijk beantwoorden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om na een gemaakte afspraak uw vraag per chat te stellen.

Graag horen wij van u.

Met vriendelijke groeten,
Judith