Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  01 Jun 2012 08:30
ik weet niet waar ik dit moet neerzetten, maar ik heb hulp nodig met een probleem.

ik weet niet wat mijn man kan op het paranomale gebied ( weet hij zelf ook niet ) maar hij voelt mij veilloos aan. dat klinkt als ideaal maar dat is het niet. we zijn in een situatie terecht gekomen die hoogst ongemakkelijk is.

even in hele grote lijnen:
ik ben verliefd geworden op een ander. ik doe hier niks mee en probeer dat ook af te sluiten. hij weet dit.
ik schrijf van mij af etc om dit te doen.

nu is het zo dat elke keer als ik wat geschreven heb dat mijn man dat voelt. ook als ik naar de kroeg toe ga, weet hij of dat die persoon er is. het is vervelend omdat we hierdoor er mee bezig blijven terwijl ik dit wil afsluiten.
als hij dit niet leert negeren gaat het fout want hij ziet nu dingen constant die er niet zijn.

hoe gaan we hiermee om, hoe kunnen we dit leren negeren ? maar wel dat we naar de rest van onze voor gevoelens gewoon kunnen luisteren ?

groetjes sylvia
Ingezonden:  01 Jun 2012 09:54
Leren loslaten is heel lastig.
Maar iedere keer dat hij eraan denkt, moet hij die gedachte omzetten naar iets positiefs.

Daarnaast moet hij ook even bewustworden van dat hij op dat moment met iets anders bezig is, zoals werk. OP zijn werk is hij niet in gesprek met jou, dus moet hij zich richten op datgene wat hij aan het doen is.
Pas als jullie het erover hebben, mag hij erover denken, verder loslaten.

Is niet iets wat je direct onder de knie hebt, maar oefening baart kunst.
Ingezonden:  21 Aug 2012 09:56
Hmm, het klinkt mij in de oren als een sterk ontwikkelde intuitie. Je hoeft niet altijd alles letterlijk te vertellen, iemand die je goed kent, voelt veranderingen in je gedrag feilloos aan. Ik weet niet of dat direct te maken heeft met een gave. Ik denk dat iedereen dat kan trouwens.

Als jij verliefd bent op een ander, maar je doet er niets mee, wil dat niet zeggen dat je je niet anders gedraagt (hoeft niet heel duidelijk te zijn). En als jij diegene in de kroeg bent tegengekomen, zul je je vast ook anders gedragen dan normaal, net als dat je het van je af hebt geschreven.

Bedenk dat er ook best eens een portie achterdocht bij kan komen kijken. Dit zet je intuitie ook al op scherp.

Ik vind het niet vreemd dat je man dit goed aanvoelt. Het is een teken dat hij je door en door kent. En ik snap dat het ongemakkelijk is hoor, maar ja verliefd worden op een ander is al een moeilijke situatie.

Dingen zien die er niet zijn is niet echt een speciale gave, dat is meer achterdochtigheid. En ik snap dat best, als je geliefde verliefd is op een ander, ongeacht of diegene er wat mee doet. Dit moet hij niet negeren, dit moeten jullie vooral uitspreken.

En het loslaten kan misschien ook pas als er goed over gesproken is. En hij weer vertrouwen in jou heeft. Want het komt op mij over alsof het vertrouwen weg is.