Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Het zesde zintuig - plaats delict
Ingezonden:  05 Jun 2012 23:22
Graag had ik van iemand van jullie (met ervaring over de betreffende materie) iets meer info bekomen.

Is het een gave of is het aan te leren?

Hoe kom de paragnost aan zijn info?

Hoe heet de methode die ze gebruiken.

In afwaching op jullie reacties,

groetjes,  Leslie
Ingezonden:  06 Jun 2012 09:27
cold- en hotreading ? dat hele programma schijnt nep te zijn
Ingezonden:  06 Jun 2012 19:24
Iedereen is paranormaal begaafd, en kan dit trainen, mits men dit wil.
Ingezonden:  06 Jun 2012 19:46
das waar maar het zesde zinthuig plaats delict schijnt vooraf gescript te zijn
Ingezonden:  06 Jun 2012 19:48
Geen enkel idee, om eerlijk te zijn. Weet dat een bekende van mij eraan heeft deelgenomen, aan eerdere seizoenen. En dat op tv niet alles wordt uitgezonden, van wat er daadwerkelijk allemaal gezegd wordt. Maar dan zou het nog langer duren.
Ingezonden:  06 Jun 2012 21:05
Gescript is alles wat op tv komt... er zal ongetwijfeld bijv iemand niet goed staan of een scene opnieuw opgenomen moeten worden. naar mijn inziens is t wel echt. alleen al de emotie van de nabestaanden kunnen niet gespeeld zijn.. dan ben je in mijn ogen echt niet goed wijs als je je daarvoor laat lenen
. en de mediuns idemdito.. je gave misbruiken of daar overliegen is echt ergste wat je kunt doen en zal later dan ook keihardv op je bord terug komen. zo denk ik er in elk geval over.
Ingezonden:  06 Jun 2012 21:16   Laatst gewijzigd door: admin
ik kwam deze tegen waarin enkele afleveringen van het programma haarfijn werden geanalyseerd, sindsdien kijk ik er zelf ook wat  sceptischer naar.
niet dat ik niet geloof in mediums zoals peter , petra etc maar het programma zelf schijnt niet te deugen, en dan heb ik het niet over hoe iemand staat bijvoorbeeld
Ingezonden:  06 Jun 2012 21:39
Is dit niet toevallig jouw eigen blog..
Ingezonden:  06 Jun 2012 21:44
Ik heb even een kijkje genomen en vind dat de blog nogal naar overkomen. ik krijg er alles behalve een goed gevoel van. het is sowieso tunnelvissie
Ingezonden:  07 Jun 2012 07:40
mijn blog ? hoezo ? nee , volgen mij is de schrijfster een bekendheid in de spirituele wereld en zelf ook een medium en ja , bepaalde teksten vind ik ook wat schreeuwerig en warrig overkomen allemaal. googelend op haar naam wordt het beeld over haar er ook niet beter op trouwens.

(wat heerst er toch veel haat en nijd onder paragnosten btw )

maar ontopic, wat ik zo jammer vind is dat je na afloop van een uitzending een paar dagen later nooit te horen/zien krijgt dat een zaak is opgelost, niemand die wat doet met wat er in een uitzending gezegt is, het blijft entertainment.
Ingezonden:  07 Jun 2012 09:11
Het leest idd niet heel fijn. en als zij zelf een bekendheid is en medium vind ik het nog vreemder dat ze haar mediumcollegas zo afvalt... is nergens goed voor toch? Want ze spreek zich zelf continu tegen..en t komt heel naar over vind het een beetje dibieus als ik heel eerlijk ben.
Ingezonden:  07 Jun 2012 18:02
was ook niet mijn bedoeling te oordelen over de berouwbaarheid van het programma. Wou eerder een uispraak over mediums als Peter, od dit al dan niet aan te leren was en indien ja, waar kan ik daar meer info over vinden. Bestaan er cursussen over op DVD, of op welke andere manier vind ik hierover meer info

graag jullie bevindingen hierover

dank bij voorbaat,

leslie
Ingezonden:  07 Jun 2012 18:49
In veel steden en dorpen zijn er spirituele avonden en cursussen te vinden. Vaak zie je ze in de supermarkten/ bibliotheken/kranten hangen.

Ook zijn er veel boeken met info/oefeningen te vinden, net wat jou het meeste aanspreekt.
Ingezonden:  07 Jun 2012 19:34
Alvast bedankt voor de snelle reactie

Van spirituele avonden of cursussen heb ik hier nog niets gezien, hier zijn wel enkele meditatie centra, maar dit zijn eerder  centra met peperdure weekends.

Ik woon in Belgisch Limburg en zal eens via google in Nederlands Limburg zoeken

groetjes

Leslie
Ingezonden:  08 Jun 2012 11:15
Je kan ook aan veel zelf oefening doen en met mensen spreken op events als de Elf Fantasy Fair of de Midwinter Fair. Zoek boeken op en oefen. Verwacht niet dat het makkelijk zal gaan.
Het belangrijkste wat je eerst moet bereiken is dat je zelf in balans bent. Verder moet je open staan voor invloeden van buiten af (wat sommige noemen: je zesde zintuig open zetten). Echter ze jezelf niet direct te ver open, leer eerst ook schilden voor jezelf op te zetten. De meest simpele is een licht schild, dus visualiseer een bel van licht om je heen en probeer daar wat energie in te stoppen.
Ingezonden:  14 Sep 2012 22:31
het is een gave dat erf je van je familie en door te gebruiken  kan je dit beter ontwikkelen disneyfreakje.
Ingezonden:  15 Sep 2012 09:50
Beste floppy
hier mijn andwooden

is het een gave of aan te leren?: wat zei doen is fotolezen. Dat kan je trainen mar je moet er wel een heel kein beetje aanleg voor hebben. Maar de meeste mensen hebben dat wel

Hoe komt een paragnost aan zijn info?: Een paragnost kan op veel manieren aan zijn info komen, maar in dit progamma lezen ze foto's daaraan kan je zien wat ed gebeurd of gebeurd is met iemand. Je kruipt even tijdelijk in zn huid.

Hoe heet de metode die ze gebreuken?: dat had ik eigelijk al gezecht. Foto lezen.

hopelijk heb ik je hiermee geholpen.
Mvg Magia