Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / contact met mijn overleden moeder
Ingezonden:  09 Jun 2012 23:12
lieve mensen, wie kan mij helpen.
Toen mijn moeder ongelooflijk plotseling overleed, moest ik haar nog heel veel vertellen. O.a dat ik heel heel veel van haar hield en dat ik spijt had dat ik haar nooit heb begrepen en niet meer aandacht had gegeven. Ik voel me hier heel beroerd door.
Maar toen ze pas was overleden zei iedereen dat ze eerst moest uitrusten, nu is het bijna drie jaar geleden, en ik zou zo graag contact met haar willen hebben, maar ik weet echt niet hoe, ik kan geen dure consulten betalen, en ik denk ook niet dat dat de bedoeling is, al zou ik er alle geld van de wereld voor over hebben om alleen even te weten hoe het met haar zou gaan. Of ze er nog ergens is. Het is net of het verdriet me blijft opvreten, kan niets meer, heb geen energie meer en het gaat steeds meer achteruit met me, wie zou me kunnen helpen??
dag lieve mensen
Ingezonden:  11 Jun 2012 05:42
Praat gewoon tegen haar joh, ze hoort je! vertel alles wat je tegen haar wilt zeggen, wat je dagelijks bezighoudt.
Heb je wel eens gehad dat je opeens spontaan! aan haar moest denken bij een woord, of liedje of bloem? Reken er dan maar op dat ze jou heeft bezocht!

Hierboven is het alleen maar mooi, geen pijn, geen zorgen, geen verdriet. Als je het zou zien, zou je weten dat ze het daar erg mooi heeft.

Ze zal alleen erg verdrietig zijn omdat jij verdriet om haar hebt en haar niet loslaat. Terwijl ze alleen van haar fysieke lichaam afstand heeft gedaan. Maar er is zodra je aan haar denkt.
Ingezonden:  12 Jun 2012 16:10
Ik sluit me aan bij Roosmarie met het praat gewoon eens tegen haar! Mijn vader is afgelopen december overleden en als ik alleen thuis ben loop ik ook hardop te praten tegen 'm. Ik krijg soms antwoorden via een inval, soms hoor ik het hem zeggen, ik zie wel eens een schim of er komt een bepaald liedje op de radio wat allang niet meer populair is.

Van mijn vader wisten we dat hij niet lang meer had te leven door ziekte (Kanker). Door toeval (nouja, toeval bestaat eigenlijk voor mij niet) heb ik toen een boek gelezen van een Loes van Loon (door licht verbonden, als ik me niet vergis). Dit boek heeft mij enorm geholpen met het vrede hebben van zijn overgaan. Neemt niet weg dat ik hem nog erg mis! Misschien heb je er iets aan.

Dat je van je moeder houdt voelt ze echt!

Sterkte.
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:15
roosmarie, mijn moeder heette roosmarie, gek he
dank je wel voor julli antwoord
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:20
Als dingen je opvallen, is het doorgegeven van boven.... Dus misschien heb ik de boodschap voor jou mogen doorgeven....

De naam komt nog steeds weinig voor, toen ik 12 was, waren er 9 personen in Nederland zo geregistreerd, nu ben ik 3x zo oud, dus zullen er wel wat meer zijn....
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:21
hallo, kon ik maar geloven dat het mooi en vredig is  waar ze is. Is het niet gewoon allemaal afgelopen en dood is dood?  sinds haar dood is ze door mijn vader en andere zo respectloos behandeld, en dat vind ik zo erg. Waarom laat ze me toch niets weten dan? Het blijft voor mij zo moeilijk, maar ik hou goede moed, ik blijf toch hopen en uitkijken naar iets van haar.
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:24
Lees anders een het boek : Emed, zijn leven aan gene zijde. Dit is al 1 van de vele verhalen van de mensen die contact hebben met spirits, over hoe het hiernaarmaals is.

Zoek het in het kleine, heb het idee dat ze al wel contact heeft getracht te maken, maar het kwartje niet viel.
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:25
@ roosmarie, ik had de naam verder ook nooit nooit gehoord, ongelooflijk.
Het is overigens een prachtnaam, vind je ook niet?
Vind het zo gek om die naam nu hier te lezen. Vind het ook vreemd dat je nu online toevallig bent. Ik had dit bericht al een tijdje geleden geplaatst, en net zat ik tv te kijken, en moest ik opeens even naar dit forum, ben ongeveer 2 keer per jaar ofzo op dit forum. Vreemd maar wel heel heel leuk.
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:28
@ Roosmarie, dat ga ik doen roosmarie, ik heb nu zo sterk het gevoel, dat dit iets van haar is, wat ik nu zo meemaak op dit forum met jouw.
Ik zal haar maar alles gaan vertellen, mischien kan ze me wel helpen om met alles om te gaan. Binnenkort ga ik op vakantie, en gedurende de vakantie zal ik het boek gaan lezen, ik ga zoeken waar ik het kan kopen.
Vindt het echt geweldig voor je moeite, je kent me niet, en toch neem je de moeite om even tijd voor me te nemen. Zo lieff
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:34
Het is niet een standaard naam

Ze zal je horen, en proberen te laten merken dat ze er is. denk bijvoorbeeld aan een kippenvel gevoel, zomaar, of dat je een liedje hoort van haar.

Ik weet hoe ik omhoog zat, en af en toe zit, dus waarom niet een ander helpen.

Laat je weten hoe je het boek hebt ervaren als je hem uit hebt?
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:40
@ roosmarie, ja dat zal ik zeker doen. Ik heb het net hopelijk gekocht via Marktplaats, hoop dat de verkoper reageert, anders koop ik hem wel via een andere manier.

Ik wil je heel erg bedanken en zal je snel laten horen, hoe het boek was, wens je een fijn weekend toe, lieve groetjes Brigitte
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:43
GRaag gedaan hoor!
jij ook een fijn weekend gewenst!