Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  16 Jun 2012 21:26
Hallo

Vroeger in me jeugd heb ik geesten en dingen gezien
van 4/10 jaar ofzo maar wat ik raar vind is vanaf me tiende jaar heb ik niks meer gezien/gevoeld of gehoord
ik ben nu 16 en het lijk weer ineens terug tekomen ik ga weer schimmen zien in me kamer als ik op de computer zit heb ik het gevoel dat iemand me aan kijk en als ik me omdraai is er een soort van flits en dan bam weg . een week geleden ongeveer liep ik om 1 uur ofso in de nacht naar beneden om een broodje temaken maar tijdens het maken krijg ik ineens een soort van dagdroom er lag een papier op tafel en het viel er af en toen ik bij bewus was keek in naar de tafel en viel het . later die avond viel ik in slaap werd ik om 4 uur wakker en zag een vrouw staan maar zag het hoofd niet dat was een soort van schim achtig. maar wat ik nou raar vind toen ik 10 was tot me 16 is er niks gebeurt of gezien en nu weer wel
Ingezonden:  16 Jun 2012 21:41
Is normaal, in het begin sta je open maar wordt je o.a. door opvoeding/school/vriendjes gesloten (het bestaat niet, belachelijk gemaakt etc) in de pubertijd wordt het vaak weer getriggert, omdat je opzoek gaat naar wie je wilt zijn.
Daarnaast zijn veel jongeren gevoeliger, de kristalkinderen genoemd.
Ingezonden:  16 Jun 2012 21:45
bedankt roosmarie

voor deze informatie
Ingezonden:  03 Jul 2012 09:41
Hallo FonzyKwarten

Het is een bijzondere gave die jij bezit en niets om bang voor te zijn het is namelijk iets positiefs. Ik weet niet of je de schim van de vrouw vaker ziet, als wel dan is het misschien goed om te kijken of je een bekend gevoel bij haar krijgt, vraag het gewoon aan haar, ze zal je in gedachten antwoorden.

Groeten Angel