Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  30 Jun 2012 03:26
Hallo mensen, ik ben Melanie. en ik ben 19 jaar. ik zie al vanaf heel jongs af aan overledenen. zo zie ik mijn oom. en zoekt hij me regelmatig op, omdat hij niet naar het licht kan volgens hem. omdat hij in zit over zijn rederlijk jonge dochtertjes die hij toen heeft achter gelaten. hij was 35 jaar, en liet zijn dochtertjes van 8 en 13 achter. en komt steeds naar mij toe om te vragen hoe het met ze gaat. en hij volgt me echt overal. ik ben intussen sins een half jaar van Overijssel naar Limburg verhuist. en nog komt hij steeds opdagen. ik kan echter niet weten hoe het met zijn dochtertjes gaat. en weet er ook niet veel van af. maar hoe vaak ik hem ook zeg dat ik hem niet kan helpen, en zijn dochtertjes nu in goede handen zijn. hij blijft maar rond hangen. wat moet ik hier mee? groetjes Melanie.
Ingezonden:  30 Jun 2012 12:08
Kan je hem misschien naar het licht begeleiden met hulp?
Ingezonden:  30 Jun 2012 16:32
Ik zou wel willen, maar zoals ik zei luistert hij nergens naar. en al helemaal niet naar anderen. zo is hij altijd al geweest. ik zou het kunnen proberen, maar of het helpt.
Ingezonden:  30 Jun 2012 17:45
Waarom niet eens andersom?
Oom luistert naar niemand , waarom zou jij dan naar oom luisteren?
Uiteindelijk ben jij degene die het contact in stand houdt.
Zeg maar tegen oom dat hij zich afstemt op zijn kinderen dan heeft hij info uit de eerste bron en kan ze dan ook nog begeleiden.
groet
Chris
Ingezonden:  05 Jul 2012 04:30
beste chris,
ook al luister ik niet naar hem,
hij blijft me wel volgen.
het dringt gewoon niet tot hem door.
ik kan van alles doen, maar het helpt gewoon niet.
Hij is te koppig.negeren heeft dus ook niet veel zin.
Ingezonden:  24 Jul 2012 00:46
Wat voel je bij hem want hij is waarschijlijk een erg krachtige geest als hij contact met je kan leggen.
ik kan namelijk alleen kwaadaardige geesten zien en andere kan ik voelen maar ik weet wel manieren om kwaadaardige af te weren.
Ingezonden:  24 Jul 2012 08:25
Beste Charlotte, hij hoeft niet per se erg sterk te zijn, sommige mensen voelen net iets sneller entiteiten. Kan jij ook, maar moet je wel wat meer in oefenen als je daar behoefte aan hebt.

Beste BrokenLady,
Je oom kan wel naar het licht maar hij is bang dat hij dan zijn dochters (en vrouw) niet meer kan zien. Zeg hem dat hij dat wel kan en dat ze (ondanks dat ze hem missen) nu wel zonder hem moeten leren leven. Ik denk dat dat wel zal helpen (Doch hij wel erg koppig is, dus durf het niet zeker te zeggen)