Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / tweelingziel
Ingezonden:  17 Jul 2012 12:28
bestaat de tweelingziel ik denk van wel als je kijkt leest de bijbel dan heeft adam met eva weet je dat er maar een rib uit jou lichaam verweider baar is om zo weer aan te groeien wie weet meer
Ingezonden:  17 Jul 2012 20:16
ja, daarnaast heb je ook zielsverwanten, vaak zijn dit mensen waar je direct een klik mee hebt, zonder ze ervoor te kennen.
Ingezonden:  18 Jul 2012 12:19
De beroemde tweelingziel.
Een splitsing van de de energie die je was in het begin der tijden. Een spitsing was noodzakelijk om te kunnen groeien . De tweeling zielen horen bij elkaar als man en vrouw. Soms kom je elkaar wel eens tegen in een leven en soms niet.
Als de mens weer geevolueerd is naar zijn volmaakte energievorm , dan komen de zielen weer samen.
En zoals Roosmarie al schreef over de zielsverwanten: dat zijn mensen die waar je uit oogpunt van karma ( wat niets anders is dan een leerproces, dus nooit negatief) in een leven mee te maken krijgt.
Ingezonden:  20 Okt 2012 16:40
Vraagje.. Kan je dit ook met meerdere personen hebben?
Ingezonden:  20 Okt 2012 17:59
Hi Ashley,
Het heet niet voor niets : tweelingziel
De oorspronkelijke ziel is gesplitst in 2en en niet meer stukjes.
met groet,
Chris
Ingezonden:  20 Okt 2012 19:18
Je kan wel meer dan 1 zielsverwand hebben.. Ben ik persoonlijk achter gekomen :S
Ingezonden:  22 Okt 2012 12:11   Laatst gewijzigd door: Psylor
Inderdaad Magia, je kan meerdere zielsverwanten (iets betere term) hebben
Met tweelingziel suggereer je dat je zeker weet dat er maar 2 zijn. Ik ben nog niemand tegen gekomen die dit 100% zeker kan zeggen.
Ingezonden:  22 Okt 2012 12:34
Een ziel kan zich inderdaad in meerdere delen opsplitsen met als doel om lessen sneller te leren. Het kan dus heel goed dat je een deel van je eigen ziel tegenkomt. De splitsing kan plaats vinden in 2 deeltjes, maar ook in meerdere. Zo ken ik mensen die veel van deze deeltjes hebben ontmoet, maar ook enkele nog achter de sluier hebben zitten. Dit hebben ze natuurlijk ook aan een test onderworpen om er zeker van te zijn. Ik zelf kan hier wel in meegaan, omdat je inderdaad anders zou kunnen denken dat het een zielsverwant is die je ontmoet en waar het gewoon waanzinnig mee klikt.

Echter, tweelingzielen hoeven niet pers├ę een leven bij en naast elkaar te hebben als man en vrouw, laat staan ook standaard als levens en liefdes partners. Veel tweelingzielen kiezen daarvoor omdat zo'n relatie toch heel intiem is en ze op zielsniveau het gevoel hebben nog dichter bij elkaar te staan. Maar niet altijd vind een samensmelting als deze plaats, omdat de tweelingzielen er soms voor kiezen de lessen apart te leren. Natuurlijk kan dit als een man en als een vrouw, maar je ziet vaak genoeg mensen die gewoon een vriend of vriendin hebben als tweelingziel. Het is niet aan strenge regels onderworpen. De ziel is vrij en kiest altijd de beste manier uit om de lessen te leren. Als dit dus beide als vrouw, of beide als man is kan dat dus ook.

Moet daar wel bij zeggen dat de ziel zowel vrouwelijk als mannelijk is, maar tegelijkertijd ook helemaal niets. Op de aarde kennen wij deze dualiteit. In feite is alles 1 groot geheel.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  22 Okt 2012 17:58
Bedankt allemaal ! xxx
Ingezonden:  22 Okt 2012 23:33
Quote:
Moet daar wel bij zeggen dat de ziel zowel vrouwelijk als mannelijk is, maar tegelijkertijd ook helemaal niets. Op de aarde kennen wij deze dualiteit. In feite is alles 1 groot geheel.

Dan nog maar te zwijgen over dimensies/planeten waar meer dan 2 geslachten voor komen.

Als je een entiteit ziet in mannelijke vorm is deze niet mannelijk maar onzijdig. Echter neemt het die vorm aan omdat die vorm het beste is om zijn doel te behalen in contact met jou. Denk zo ook maar aan overleden familie leden.
Ingezonden:  22 Okt 2012 23:44
Precies Psylor, dat is mooi verwoord. Er is inderdaad zoveel meer dan we hier met het blote oog waarnemen. Het is slechts een tijdelijke vorm/omhulsel die op dat moment het beste past bij de gekozen lessen. Weet zeker dat er in het komende jaar nog veel meer dingen over bekend gemaakt over gaan worden.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  23 Okt 2012 16:06
Ik heb geprobeerd me iets voor te stellen bij wat Psylor vertelde: 'meer dan twee geslachten'.. Maar dat lukt niet echt.

Wat is dan bijvoorbeeld het derde geslacht..?
Begrijp mijn vraag niet verkeerd, ben heel leergierig.

x
Ingezonden:  23 Okt 2012 17:10
Onzijdig...
Ingezonden:  23 Okt 2012 17:16
Onzijdig? Dus een man en een vrouw, maar voor zover ik weet bestaan die al (klinkt apart maar ik heb een vriend(in) die, om het grof te zeggen, beide is.
Ingezonden:  23 Okt 2012 17:27
Ja, dat klopt. en nu even geslachtsdelen wegdenken... kom je er weer wat dichterbij...
Ingezonden:  23 Okt 2012 17:33
I get it..
Dank je wel Roosmarie !
x