Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / zinnen in mijn hoofd
Ingezonden:  30 Jul 2012 08:39
Vroeger reed ik dikwijls naar het graf van mijn grootvader om met hem te praten. Zoals elke mens doet stond ik daar dan aan zijn graf en vroeg ik in gedachte om raad. En soms... heel soms kreeg ik een zin in mijn hoofd. Ik dacht altijd dat ik zelf dat antwoord verzon. Maar deze week was meer en meer. Nog altijd dacht ik , ik verzin dit zelf. De laatste dagen denk ik ook meer aan zowel zilla als mijn grootvader. Gisteren ben ik gaan slapen en vertelde ik in gedachten dat ik zo bang ben voor vandaag. Kreeg ik plots weer zo'n zin in mijn hoofd. "Je moet niet bang zijn. Ik zal bij je zijn. Je zal me voelen." Onzin , mijn verbeelding weer op hol geslagen. Maar zou ik het dan ook verzinnen dat mijn grootmoeder , waar niets mee is, naar hen toe zal gaan voor het einde van dit jaar? Ik ben altijd bang geweest dat mijn grootmoeder zou sterven. Begin te denken dat ik gek ben.
Ingezonden:  30 Jul 2012 10:26
Vertel nooit iemand dat je door hebt gekregen wanneer deze dood zal gaan. Als je al geloofd wordt dan zal het de persoon in kwestie en familie niet veel goeds doen. Wat je beter kan doen is juist haar extra aandacht geven (samen met familie) zonder je beweegredenen te zeggen en te genieten van zo lang ze hier nog is.
Wees ook niet bang, gelang je niet bang bent en er geen angst voor toont kan er weinig gebeuren
Ingezonden:  30 Jul 2012 10:44
Ben ook niet van plan haar dat te vertellen. Feit is dat ook mijn broer dit jaar tegen mij verteld heeft geen goed gevoel te hebben ivm mijn grootmoeder. Eerlijk ik hoop dat ik er mijlenver naast zit.