Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Kan er iemand helpen??
Ingezonden:  01 Aug 2012 19:19
Heei iedereen

Dit is min tweede forum al maar...

...Mijn oma is pas overleden en laatst heeft een vriendin van mij er contact mee gemaakt, maar na twee vragen was mijn oma weg, kan iemand hier contact met mijn oma maken? Want ik mis haar enorm.
Ik kan ook een foto sturen of iets wat jij fijn vind
Geef in ieder geval een reactie...

Gr IkMisJe
Ingezonden:  02 Aug 2012 08:05
Beste IkMisJe,

Het is spijtig dat je oma is overleden.Maar ze is nog niet overleden! Ze is pas overleden als je haar vergeten bent. Dus zolang je haar niet bent vergeten zal je haar niet verliezen.

Hoewel dit soort tovenarij populair is vandaag de dag , attendeer ik je erop dat dit soort praktijken van het boze komen. Je grootmoeder is dood, zie maar als een diepe slaap, en je moet haar niet wekken! Keer je liever naar je moeder of vader, het kind van je grootmoeder en naar jezelf waarin zij voortleeft.

Trap alsjeblieft niet in die onzin van met overleden mensen praten, het is het kwade, en het gaat zich tegen je keren dus wees voorzichtig!

In Christus Jezus,

Mike
Ingezonden:  02 Aug 2012 12:37
Beste IkMisJe,

Als ik Mike's reactie lees heb ik het idee dat hij alleen de negatieve kanten kent. Ja, er zijn bepaalde minder lieve geesten, maar dat wil niet zeggen dat alles kwaad is en dat iedereen die zich ermee bezig houdt, zich richt tot het kwade.

Het is onzin dat het tegen je gaat keren, zolang je maar niet in het wilde weg geesten gaat oproepen (ala glaasje draaien etc.) Daarin ben ik het met mike eens dat het zich dan tegen je gaat keren.

Dat je oma er niet meer in levende lijven is, wil niet zeggen dat ze helemaal verdwenen is. Haar ziel is nu vrij en als je haar mist, kun je haar vragen of ze bij je wilt komen. Je bent volledig vrij om dat te vragen en voor zover ik kan zien heeft ze ook wel rust gevonden. Dat wil zeggen dat wanneer ze bij je is, je een warme energie kan voelen.

Verder betreffende je vriendin, je oma was niet zozeer weg, maar contact maken met geesten kost veel energie. Je vriendin voelde daardoor de energie van je oma wat minder, waardoor het contact weg leek. Je oma is niet ver weg. Ze waakt over jou en is bij je in de buurt. Ik Ze blijft dicht in de buurt nu alles nog zo kort geleden is. Maar zelfs al is ze verder weg, dan nog kun je altijd vragen of ze even langs wil komen.

Verde Mike,
ik weet niet wat je ervaringen zijn, maar ik heb het idee dat ze niet goed zijn. Wat ik verder nog wil zeggen, beoordeel niet alleen op basis van je eigen ervaringen of idee├źn. Iedereen heeft een eigen invalshoek en een eigen waarneming. Dat is ook goed, het helpt ons om het pad naar de waarheid te vinden. En hoewel invalshoeken verschillend kunnen zijn, toch kunnen ze allemaal de waarheid zijn. Wat ik daarmee wil zeggen, dat het op jou overkomt als slecht, wil niet zeggen dat het slecht is in z'n geheel. Waarom die oordelen trekken op basis van een klein stukje wat je van de wereld hebt gezien. Ik ben zelf geen christen en behoor tot geen enkele stroming, en toch weet ik dat alle stromingen waarneming hebben die aansluiten bij de waarheid.

Tuurlijk, je moet voorzichtig zijn met dit soort dingen. Niet overal en nergens geesten oproepen. Maar als je plaats maakt voor de mooie dingen, engelen en geesten die rust hebben gevonden, die over andere waken, dan zul je zien dat er ook heel veel goeds is. Ik respecteer je manier van denken, maar ik vraag je wel na te denken, voordat je andere erin meesleept, dat jouw manier van denken slechts je eigen waarnemingen en ervaringen bevat. Die zijn veel waard, voor jou, en dat is je gegund, maar kijk wel uit wat je rondvertelt wanneer je niet 100% weet of dat zo is. Want op dit moment scheer je alles over 1 kam, en dat is iets wat mij wel raakt. Als je er niets mee te maken wilt hebben, prima, maar laat anderen daar dan vrij in om zelf een keuze te maken. En beoordeel niet alles en iedereen hetzelfde op het geen dat je zelf weet.
Ingezonden:  02 Aug 2012 12:40
Beste IkMisJe,

Het enige waar ik het met Mike mee eens ben is dat je geen antwoorden moet forceren. Willen ze dit namelijk niet beantwoorden dan moet je dit ook respecteren. Zie het ook maar als een signaal van je oma over dat je zonder haar moet leren door gaan.
Ik snap dat je haar mist, maar wees gerust, ze zal je heus niet verlaten en als je naar haar praat krijgt ze het zeker wel te horen.


Verder aan Mike, ik ben ook christen maar wat jij zegt ben ik het er niet mee eens. Ten eerste is de dood niet als een slaap, ze zal uiteindelijk door gaan naar de hemel om daar een te worden met God.
Helaas zijn er een hoop fraudeurs die zeggen dat ze met doden kunnen praten. Maar mensen die er niks aan over houden om het voor een ander te doen, doen dit om de ander te helpen naar hun beste kunnen, niet om ze te schaden. Er zijn ook een hoop fraudeurs helaas onder christelijke groeperingen. Voorgangers die haat zaaien in de naam van God, voorgangers die zelfs zeggen dat alle andere christenen naar de hel gaan, voorgangers die eisen dat hun gemeente 10% (of meer) van hun inkomen naar de kerk (en dus naar hem) gaat. Dit betekend niet dat alle christenen zo zijn, slechts een klein gedeelte. Hetzelfde kan gezegd worden over moslims, welke op 1 extra boek na, hetzelfde geschrift als de bijbel erop na houden. De koran schrijft echt niks voor over dat vrouwen minder zijn, homo's en ongelovige dood moeten en andere vormen van haat. Sterker nog, de gehele jihad komt niet in de originele koran voor. Helaas zijn er sommige die dit wel graag zo zien om zo hun frustraties kwijt te kunnen en er zelf beter van te worden.

Ik help mensen anoniem en zonder ervoor geld te vragen met problemen. Vaak juist om kwade geesten weg te jagen in mijn geval. Ben ik dat in naam van het kwade bezig? Nu zeg ik niet dat ik als Jezus ben. Maar als ik zulke talenten heb, dan is het juist een kwaad om deze niet te gebruiken tegen het kwade.


M.v.g.
Psylor


P.s. zou je aub niet in Jezus Christus willen zeggen, dat is alleen aan hem toegelaten. Jezus zei dat je aan goed iets in zijn naam mag vragen, maar niet dat je in zijn naar andere de les mag lezen.
Ingezonden:  02 Aug 2012 15:05
Ik wil hier ook even op reageren. Ik vind het niet gepast dat door jullie geloof ingevingen mening niet zo stellig op het internet gezet kan worden.

Ik geloof namelijk zeer zeker in het contact met overledenen, heb het zelf ook ervaren toen mijn vader 7 jaar geleden plotseling is overleden en die ervaring ervaar ik nog steeds als heel bijzonder.

Ik vind niet dat je kan stellen dat het niet zo is, niet goed is of juist het kwade.

Hoe zouden jullie het ervaren als ik jullie geloof als het kwade en zelfs het werk van de duivel zou beschrijven (mee gemaakt in mijn eigen ervaring)

Niemand kan stellen wat werkelijk de waarheid is, daarom heet het ook het geloof.dan wil ik het wel proberen, maar kan niks beloven
Ingezonden:  02 Aug 2012 16:16
Beste Martien,

Het is niet jullie maar enkelvoud, lees maar goed Ik zeg niet dat het spreken met entiteiten slecht is, of dat "IkMisJe" het nietbij het juiste eind heeft. Tevens staat het bij mij geformuleerd als mening Hetzelfde gaat op voor Nyjama btw


M.v.g.
Psylor
Ingezonden:  10 Aug 2012 21:36
Psylor,
ik geloof wel dat mensen contact kunnen maken met geesten. 
En dat ze er mee kunnen praten voor anderen.
En ik geloof ook wel dat dat niet slecht is, 
maar ik vind niet dat mensen het moeten/mogen doen voor geld.

En Ikmisje,
praat tegen je oma.
En vraag gewoon wat je wilt vragen.
Ze zal terug praten of je een gevoel geven als antwoord.
Om met je oma te praten hoef je niet egt paranormaal te zijn.
Ik geloof dat een geest zelf wel bepaalt wie hem kan horen.

Ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb.

Mvg Magia.