Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  26 Aug 2012 16:45
Hey,
Kan iemand deze foto van deze pony lezen. Zij is 2en half jaar geleden 26 Oktober gestorven. Ik heb dit alles meegemaakt van begin tot het einde en ik wil weten hoe het nu met haar gaat. De echte reden waarom ze gestorven is weet ik niet en zal ik waarschijnlijk ook nooit weten. Maar er zijn 2 mogelijkheden dat zij gewoon niet meer aankon of de pijnstiller in de verkeerde ader gespoten en direct naar de hersenen gegaan en dan in schock geraakt.

http://www.mijnalbum.nl/Foto-3IVYWFYZ.jpg
Ingezonden:  26 Aug 2012 17:15
Sousey

Ze maakt het nu goed, maar wat de pijnstiller betreft wil ik je zeggen dat die wel goed gezet is.
Zoals je weet kreeg ze al vaker een pijnstiller daar het al niet meer wilde helpen, men gaf haar al met kortere tussen pozen een pijnstiller.

Je moet niet vergeten dat dit paardje de laatste tijden teveel uitval van haar lichaam had dat het onmogelijk was om er weer boven op te komen.
Haar eten wat al aangepast was omdat ze het droge niet meer verdraagde en haar oog wat dreigde uit te vallen en dan het vocht achter haar longen waren reden dat ze op was.

Terug komend hoe het nu met haar gaat goed en weet je waar ze nu is heeft ze geen pijn en rend ze er vrolijk op los.Ben er van bewust dat ze je nu nog steeds van haar welkomst kopjes in je rug geeft met name als je voor over staat kan ze je even met haar neus aanraken.
Dit was een herkenning tussen jullie.

gr medium De Witte Duif
Ingezonden:  26 Aug 2012 17:23
hey, dank je witte duif. Ik heb hoor een paar jaar verzorgd, maar de laatste jaren had ik geen tijd meer voor haar door school en mijn eigen pony. Maar toch nam ik nog even de tijd om haar te aaien in de stal.
Mvg sousey
Ingezonden:  28 Aug 2012 16:40
misschien was het geen paard om er op te trainen
hoe gek het ook mag klinken sommige paarden heb je gewoon die vrijheid willen.
ik denk dat dat de reden is dat ze zo last had en ging sterven - niks met spuitjes te maken denk ik het was een zwakke begaafde paard geweest.
dat voel ik meer aan.

te veel hinnik achtige geluiden gehoord of iets ?
misschien was dat de reden.