Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Gevoel of verstand?
Ingezonden:  03 Sep 2012 23:25
Beste

Ergens vind ik het een beetje beschamend om weer een vraag over de liefde te hebben, maar het zit mij dwars.

Hier een korte uitleg:

Ik voelde mij al jaren aangetrokken tot een bepaalde man, deze man kende ik eigenlijk niet, maar tot drie keer kort kunnen spreken, in al die tijd.
Ik heb niets gezegd tegen deze man omdat ik hem te hoog gegrepen vond voor mijzelf.
Maar twee weken geleden toch laten weten dat ik een crush op hem heb, binnen anderhalfe week was hij bij mij thuis, toen ik naast hem wakker werd, besefte ik pas hoe vreemd het was: dat hij precies was wat ik dacht dat hij was, dat alles zo makkelijk ging, we gingen met elkaar om alsof we elkaar al jaren kende.

Nu vraag ik mij dus echt af: mijn gevoel wil ergens zeggen dat dit de ware moet zijn, het is zo vreemd dat ik zo verliefd al was voor ik hem kende en dan uiteinedelijk lijkt alles te kloppen.
Maar mijn verstand zegt, misschien is het wel blinde liefde en is het zoiezo een man om makkelijk op verliefd te worden.

Ik wil niet dat het uitloopt op een gebroken hart en schade aan mijn eigenwaarden, ik kan dat nu niet aan ben ik bang er lopen nog problemen om mij heen, maar liefde is een ziekte =P

Als iemand het de moeite waard vind om er naar te kijken, ben ik diegene erg dankbaar.

Liefz FFOM
Ingezonden:  04 Sep 2012 07:13
Veel mensen vinden het moeilijk om kwetsbaar te zijn wanneer ze in een relatie zitten. Met name door en voor hun partner. Het is dus vrij normaal als jij je zo voelt
Ingezonden:  04 Sep 2012 13:45
Dat klopt psylor, maar er is nu geen relatie =) ik vraag me af of het daar op uitloopt.
Ingezonden:  04 Sep 2012 19:39
Zo heel goed kunnen, maar laat je niet gek maken door je (vorm van) bindingsangst, het kan echt geweldig zijn en grote kans dat als je het laat lopen je jezelf later voor de kop slaat.
Het leven is een avontuur, geniet ervan
Ingezonden:  04 Sep 2012 20:03
Hoi FFOM

Ik herken het ergens wel hoor, ookal ben ik nog jong en heb ik pas 1 keer het gebroken hart mogen meemaken. Daarna was ik ook voorzichtiger. Ik heb begin dit jaar een date gehad wat uitliep op een one-nightstand: hij wilde wel verder, maar ik vraag me nu ook nog of of mijn bindingsangst daar sprak of mijn juiste gevoel

Liefde blijft een moeilijk iets vind ik dan. Maar ik geloof toch dat je naar je eerste ingevingen moet luisteren. Mijn eerste ingeving in de ochtend toen ik naast hem wakker werd was:" nee, toch maar niet" . Wel rot om zoiets dan te moeten vertellen, maar ja.

Liefs Fleur
Ingezonden:  04 Sep 2012 22:40
Liefde is inderdaad risico's nemen maar je moet ook goed naar jezelf kijken of dit de persoon is die je nu echt zoekt. Denk nooit dat je een persoon kan veranderen naar wat je wel wilt, gaat nooit lang goed. Ook als je de ander niet kan vertrouwen of gewoon in het begin geen gevoel voor hebt, heb je geen goede basis voor een relatie.