Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Angstig voor 9 september
Ingezonden:  07 Sep 2012 01:22
Beste

Ik ben een beetje angstig voor aanstaande zondag,
Een vriend van mij vertelde vandaag dat er op een bepaalde website nu een klok staat wat met de iluminatie verwand is, deze klok loopt af op 9 september.

Op woensdag heb ik een droom gehad, deze droom eindigen zo: Ik kwam savonds bij het huis van mijn ouders, er sliepen veel mensen in hun huis. Ik kwam op de bovenverdieping en daar stond mijn zusje met een aantal mensen om haar heen. Mijn zusje is een duister type en zij en de mensen om haar heen waren zwart gekleed. Mijn zusje bleek de duivel te zijn en de mensen om haar heen leken haar te aanbidden. Een soort van duistere sexte idee.
Ze vertelde dat ze puur voor vermaak een man op het kerkhof had doodgestrapt met haar sexteleden.
Ik ging naar de kamer van mijn ouders, ik trof ze dood aan in bed, mijn zusje lachten om de eronie dat mijn grootste angst was uitgekomen, ze had mijn ouders vermoord. Ik wilde vanalles tegen haar zeggen, maar met haar psygische krachten liet ze mij zwijgen. Ik kneep met een hand haar keel dicht en ze grijnste breed terwijl ze zal sterven.
Midden op haar keel waar mijn duim zat, was wit licht gezien.

Ik werd wakker en probeerde de droom vanaf het begin te herinneren. Vervolgens ging de bel en ik herinnerde mij weer: ik zou met mijn moeder meegaan naar mijn zusje die nu vrijwillig is opgenomen.
Mijn zusje heeft een maand geleden een psychose gekregen en heeft het er steeds over dat ze satan is en over dooms day.
Ik probeerde mij zosnel mogelijk om te kleden het eerste wat ik pakten was een groen vest toen ik mijzelf het zag aantrekken, trok ik het gelijk weer uit omdat ik hetzelfde vest droeg in mijn droom.

Op dinsdag belde ik een medium met de vraag over de liefde. Dit is een goed medium hij zij dingen die hij niet kon weten over mij, bv dat ik werk heb gedaan met make-up.
Hij begon niet mijn vraag te beantwoorden over de liefde, maar hij kreeg eerst iets anders door:
Hij zag me tussen een stel mensen staan en ik hoorden daar wel bij, maar de mensen zouden niet naar mij luisteren. hij zij dat ik buiten de mens leek te staan met de vraag erop of ik een paranormale gave had en of ik daar ook in werkten: ik zij nee.
zijn antwoord was dat ik dat wel moest doen, van mijn onderbuik gevoel werken en dan zou de liefde in mijn leven terug komen.

En nu komt het: 9 september is de verjaardag van mijn zusje, vanaf zaterdag tot zondag blijft ze dan ook bij mijn ouders slapen. mijn zusje is ook nog niet helemaal uit haar psychose nu ze had het woensdag er nog steeds over dat ze geloofde dat ze satan is.

Het baard mij zorgen, al weet ik dat er een hoop dingen zijn die het zouden tegenspreken, maar de toevalligheden van dit alles maakt mij ansgtig.
Ingezonden:  07 Sep 2012 07:14
Ik zeg niet dat er niets zal gebeuren maar het einde van de wereld lijkt mij niet.
Je droom lijkt mij ook sterk een verwerking van wat je hebt meegemaakt. Dat je "paranormale" krachten hebt zou wel heel goed kunnen. Probeer, oefen en help mensen ermee.
Ingezonden:  07 Sep 2012 10:27
Wat is die site met die klok? Ik wil het wel eens zien
nieuwschierigheid
Ingezonden:  12 Sep 2012 19:53
Er is helemaal niks gebeurd, hahaha wat vind ik mezelf nu stom.
Ingezonden:  12 Sep 2012 20:37
Tja iedereen kan vermoedes hebben. Is niet erg. Blij dat er niks gebeurd is toch?