»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Ik zie steeds meer dingen, help!!!!!
Ingezonden:  17 Sep 2012 01:07
Sinds de dood van mijn zus lijkt het wel of iets in mij open is gegaan. Vroeger als ik in een donker kamer zat zag ik nooit wat bewegen, maar sinds een jaar heb ik er last van. Het is net alsof kinderen aan het hollen zijn. Komen naast mijn bed staan en staan weer bij de computer en voor ik het weet bovenop me. Maar ik zie geen lichamen, maar alleen bewegingen. En met het licht aan zie ik stipjes (net regenstorm) dat op en neer aan het bewegen is. Wat is dat? Energie├źn/entiteiten?

Een vriend van me die heeft een gave, maar die is goed met alleen voelen. Toen ie bij mij was voelde hij in mijn slaapkamer vedriet en verwarring zei ie, maar er was paniek toen hij de salie ging branden, maar het heeft zich wel verzet zei ie. Dat is inmiddels paar dagen geleden, maar ik had het licht uitgedaan en ik keek op en ik zag weer de energieen in de kamer en ik hoorde soort van geschuif over de muren ik schrok me rot en heb keihard zitten schreeuwen hier. Het is nog maar net 5 minuten geleden gebeurd en ben er bang voor. Ik kan mijn leven zo niet meer leiden. Wat kan ik er aan doen?
Ingezonden:  17 Sep 2012 09:14
Wat erg dat je zus is overleden.. dat lijkt mij ook heel erg moeilijk om mee om te gaan ( ik heb het afgelopen jaar twee goede vrienden verloren aan kanker) dus ik begrijp welk pijn dit doet...

M.b.t. de schaduwen in je huis, Wat ik in het begin ook fout deed was er met geweld tegenin te gaan. Ook al lijkt het misschien moeilijk maar probeer rustig te blijven en de situatie te overzien. Mijn ervaring was dat als ik rustig was en probeerde erover na te denken wat of wie ze zijn, dat je dat helpt. je zal net als ik niet direct antwoorden krijgen, maar de ervaringen zullen minder beangstigend worden..
Ingezonden:  17 Sep 2012 11:44
Je zus heeft iets nog niet helemaal afgesloten bij jou, dat is o.a. de reden dat ze zo bij jou aanwezig is. Misschien dat jij wel weet wat dit is. Praat gewoon met haar, hard op, zij zal je horen

Het is niet heel handig om salie te branden of andere dergelijke middelen. Dit doet namelijk niet. Entiteiten gaan hiervan alleen maar vrijwillig weg wanneer ze zo vriendelijk zijn de hint zo op te vatten. Maar het verjaagd hun niet. Het kan ook mogelijk negatieve entiteiten die aanwezig zijn juist uitdagen. Dus vandaag dat het ook niet erg aan te raden is. Dit is bij jou denk ik niet het geval.

Probeer eerst gewoon met haar te praten, zeg bijvoorbeeld dat je er vrede mee hebt dat ze rustig naar het licht kan gaan. Dat jij haar op jou tijd weer zal ontmoeten. (ook al gaat ze naar het licht kan ze jou nog wel altijd blijven zien en als beschermer komen bezoeken)
Ingezonden:  17 Sep 2012 18:47
Het begon eigenlijk met de dood van mijn zus dus. Eerste nacht dat ze overleden was zag ik terwijl ik klaarwakker was een schaduw (maar wel mannenvorm) langs mijn bed lopen. Heb het 10 seconden gevolgd en toen verdween het. Vanaf die dag heb ik vaker die schaduwen op bezoek gehad en ben ook vaak verlamd. Ben enkel keren ook aangevallen en heb hele dag de greep in mijn arm gevoeld en ook een keer bij mijn keel. Het is erg angstaanjagend, want durf ook niet meer in het donker te slapen. Alleen met een klein lichtje nog, maar anders niet.

Ik heb eerlijk gezegd niet geprobeerd te praten met haar, want het leuke is zodra ik aan mijn zus denk komt ze voor in mijn dromen en dan zijn we weer samen en geven we knuffel en dan zegt ze altijd "ik moet weer gaan" Ik geloof niet dat mijn zus mij bang wil gaan maken door een vorm van een schaduw aan te nemen en aangezien ze in mijn droom voorkomt als ik haar vraag of ze langs wil komen lijkt mij bijna niet echt mogelijk dat zij het is die er steeds in de kamer is... Wat denken jullie er van?
Ingezonden:  17 Sep 2012 19:22
knightboy8319

Wie is er nog meer overleden de afgelopen tijd, iemand die jij ook hebt gekend.
Maar doordat je teveel op ging in je zus was je  voor die persoon niet echt op tijd.

Je had in de tijd niet zoveel tijd om ook nog langs die persoon te gaan?

Dat zou een reden kunnen zijn van de aanwezigheid van de schaduw. Iemand waarvan je niet goed afscheid hebt kunnen nemen.

medium de Witte Duif
Ingezonden:  24 Dec 2012 22:43
@medium de Witte Duif,

Het is een tijdje geleden dat ik online ben gegaan op deze website. Dacht dat het beste was om helemaal volledig afstand van te nemen en het lijkt er op te werken.

Op advies van een kennis heb ik een keer overdag gesproken en verteld dat ze verder moet gaan. We kunnen er verder niks meer mee doen en we moeten het hiermee doen. We zullen ooit weer allemaal samen zijn en tot die tijd moet ze even geduld hebben.

Maar om eerlijk te zijn geloof ik niet dat het mijn zus geweest is. Als ik aan mijn zus denk komt ze voor in mijn dromen namelijk en dan knuffelen we altijd en ze zegt ook altijd aan het eind dat ze weer weg moet.

Mijn zus zou me nooit bang willen maken en zeker niet als een schaduw.

Het ging met mij ook niet zo heel goed afgelopen jaar. Was eel dingen kwijtgeraakt, maar heb nu weer een relatie en een vaste inkomen. veel kopzorgen zijn weer weg. Ik durfde niet eens meer in het donker alleen te slapen. Nu in ene voel ik me zo sterk dat het me niet meer boeit wat er in de kamer allemaal aan het lopen is of wat dan ook. Ik voel me weer sterk zoals ik toen ook was. Kan me geheel voor afsluiten.

Ik ben echter wel paar maanden geleden erg bang geweest en op die avond was een oude kennis langs gekomen. Toen hij weg was ging ik terug naar mijn slaapkamer en deed de deur dicht en ik kon zweren dat ik geloop in mijn kamer hoorde en ook zelfs eeen stem, maar het was niet erg duidelijk. Moest me zo concentreren en was duidelijk wat in mijn woonkamer.  Gelukkig heeft die kennis ook wat ervaring mee en die zei "jij bent sterker dan die geest in je huis, want jij hebt de levenskracht en je bent aards! Ga nu naar de woonkamer met beide benen stevig op de vloer en loop door de woonkamer en ga duwen met je handen (energie) en ja hoor ik begon soort van zwarte in mijn handen te voelen dat in ene verlicht werd. Ik stond bij mijn vloerlamp zo'n 50cm vandaan en ik kon op zo'n afstand de stroom voelen van de lamp en toen wist ik dat mijn energie krachtig is en dat het echt is en werd nog zelfverzekerder. Ik ging naar mijn slaapkamer daarna en deed voor het eerst in lange tijd mijn computer uit en mijn huis was weer volledig stil! Ik hd die nacht voor het eerst weer eens geslapen in mijn eentje met het licht uit.

En nu als ik in bed lig kan het me niet eens meer boeien eigenlijk. Ik weet dat het er is en bestaat, maar ik hoef er niks van meer af te weten. Heb zelfs geen slaapverlammingen meer .
Ingezonden:  24 Dec 2012 22:52
Ben ook vergeten dat ik 3 maanden geleden verlamd ben geweest (net voordat alles weer beter begon te gaan). Ik sliep in de woonkamer, want durfde niet echt nog in de slaapkamer te slapen. Werd in ene wakker en wat zie ik??? energie boven me en die ging net als een regen/sneeuwstorm richting het raam en zie in ene een Afrikaans man bij de vensterbank staan. Op de moment ben ik verlamd en ik wil met alle macht opstaan om hem te verjagen en zie alleen mijn handen bewegen en ik zit te kreunen en die Afrikaanse man kijkt naar mij van "wat moet je" en die ging erg nieuwsgierig naar mijn tv meubel toe om te kijken wat het was. Van mij trok ie zich niks aan eigenlijk. Het was zeker een soort reiziger of zo. Uiteindelijk kon ik wel volledig opstaan en toen was het ook afgelopen. Was een rare gekke ervaring voor mij. Voor het eerst dat ik een echte figuur zag na zo'n energiestroom. En het was 10x groter dan wat ik normaal kon zien. Apart niet?
Ingezonden:  25 Dec 2012 08:41
@Knightboy9319
Niets is apart, maar wel fijn dat het nu weer beter gaat dan voor maaanden terug.
Vergeet niet wat je kennis je geleerd heeft en gebruik dat mocht er zich ooit weet zo'n situatie voordoen.
Ingezonden:  27 Dec 2012 22:59
Wat me ook opgevallen is de afgelopen maanden dat als ik soms op straat loop en naar de grond staar en dan in ene naar boven kijk zie ik verandering in de lucht. Het is donker als ik kijk, maar heel vlug wordt het weer licht/blauw zoals het hoort. Kan het ook zijn dat ik ook meer dimensies zie? Maar het gebeurt niet altijd. Ene keer merk ik het en zodra ik rechtaan kijk is het niet zichtbaar.