»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Gedroomd over overleden moeder
Ingezonden:  24 Sep 2012 18:07
Mijn moeder is overleden op 29-8-2012 en ik droomde dat ik haar op een bankje zag zitten. Ik schrok, want ze is immers overleden. Ik was met nog een familielid, maar die zag mijn moeder niet. Ik nam plaats naast mijn moeder op het bankje. Ze was gekleed in het paars. Ze zei dat het haar veel gekost heeft om er te zijn maar dat ze af en toe langs komt om te kijken hoe het gaat. Daarna schrok ik wakker. Vervolgens dommelde ik weer in slaap en zag mijn moeder zitten in mijn voortuin met een zonnebril op. Ze zei dat ik nog niet verteld had hoe het gaat. Ik stelde haar een vraag en ze antwoordde kort en herhaalde dat ze wil weten hoe het gaat. Ik zei dat het goed ging.Ze vroeg: O, gaat het goed? En ik antwoordde: Ja, heel goed. Kort daarna werd ik wakker. Toen ik wakker werd was ik hier verbaasd over omdat het helemaal niet goed gaat.
Ingezonden:  25 Sep 2012 23:11
Uit puur psychologisch standpunt kan ik zeggen dat dit komt omdat je de steun van je moeder mist in de tijden die je nu mee maakt.
Paranormaal gezien is het goed mogelijk dat je moeder er echt was, doch dit haar niet zo veel kost, alleen wat energie.
Ingezonden:  26 Sep 2012 09:29
Zou het kunnen dat ze weinig energie heeft? Ze was nogal zwak voor haar overlijden.

De dag van haar overlijden heb ik overigens ook van haar gedroomd. Ze stond voor me en keek me aan. Haar mond bewoog maar ze zei niets. Daarna draaiden haar ogen weg en werd ik schreeuwend wakker. De volgende dag hoorde ik dat ze in de minuten voor haar overlijden haar mond bewoog. Alleen had ze haar ogen toen gesloten.
Ingezonden:  26 Sep 2012 23:16
Dat ze nogal zwak was voor haar overlijden heeft niks te maken met hoe sterk ze zou zijn als geest. De sterkte van de geest voor en na het overlijden is vrij gelijk en dus het meest van belang
Ingezonden:  29 Sep 2012 11:09
Ik zou graag willen weten of mijn moeder haar overlijden heeft zien aankomen. De tweede nacht na haar overlijden hoorde ik een stem die herhaaldelijk zei: 'ze wist het en het is goed zo'. Maar een kennis van ons droomde dat mijn moeder vertelde dat ze niet kon geloven dat ze dood is.
Ingezonden:  29 Sep 2012 18:51
Mijn gevoel sluit aan bij wat jij kreeg te horen.
Ingezonden:  30 Sep 2012 01:08
Idem hier
Ingezonden:  04 Okt 2012 15:51
de meeste mensen die gaan overgaan worden al voorbereid door een ander familielid  dat al is heen gegaan voor ons of in sommige gevallen door engelen. veel liefde en licht disneyfreakje.
Ingezonden:  05 Okt 2012 00:30
Hoewel haar overlijden voor ons onverwacht kwam denk ik idd dat ze bewust of onbeuwst voorbereid is geweest.Ze droomde in de maanden voor haar overlijden over haar overleden moeder. En ook droomde ze dat ze vooraan in een lange stoet liep. De laatste keer dat ik haar levend zag gaf ze mij een zoen en mijn man een omhelzing terwijl ze dat nooit spontaan deed. Mijn man had wel een vreemd voorgevoel.
Ingezonden:  05 Okt 2012 16:45
dus ze wist het en nam spontaan afscheid .