»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Hoe doen jullie dat toch?
Ingezonden:  25 Sep 2012 13:55
Als ik zo op dit forum kijk en de reacties lees van (o.a.) Psylor, De Witte duif en Disneyfreak zit ik soms toch wel vol bewondering en verbazing te lezen. Ik vind het heel knap hoe jullie op basis van vrij weinig tot eigenlijk bijna niets toch heel veel kunnen vertellen over een persoon. Voor anderen kan ik niet spreken maar voor mij voelt een (internet)forum vooral veilig omdat het anoniem is. Zoals in eerdere posts is wel te lezen dat ik de afgelopen jaren ook tegen nogal wat problemen ben aangelopen waarbij vooral mijn geloof zwaar op de proef is gesteld. En natuurlijk ben ik ook wel benieuwd naar de vraag of het allemaal wel goed gaat komen met mij. Maar het idee dat men zoveel over me te weten kan komen is ergens toch wel eng (niet direct beangstigend maar eerder vreemd).
Ingezonden:  25 Sep 2012 20:11
Hoi,

even kort door de bocht, het is een gave, die je met de tijd ontwikkeld. overigens heb je het of je hebt het niet. maargoed dit is nogal kort door de bocht.

En even op jou gericht, met jou gaat het goed komen, mits je, je problemen op lost en verleden los kan laten en er niet steeds naar reflecteerd.. anders kan je niet door gaan..laat het los en er zullen nieuwe dingen op je pad komen, het komt wel goed met jou, niet zo onzeker zijn. voor nu laat het echt los, verwerk het goed!

Liefs
Ingezonden:  25 Sep 2012 23:00
@tobi, iedereen heeft het, bij sommige gaat het alleen makkelijker omdat ze er een talent voor hebben. Alles kan je leren

@De_Dude
Grenzen liggen daar waar jij ze trekt. Andere "lezen" wordt door vele gelukkig alleen gedaan mits daar toestemming voor gegeven is. Je kan je er tevens ook voor afsluiten, doch dit wel vrij lastig is als je niet echt veel ervaring op het gebied van sturing hebt. Ik help hier (en lees mensen mits nodig) samen met mijn vriendin, Nyjama op dit forum maar posten met name via Psylor
Ingezonden:  26 Sep 2012 08:13
Dag Tobi,
Er zijn veel dingen in mijn leven gebeurd die van grote impact zijn geweest op de persoon die ik geworden ben. Overal heb ik wel wat van geleerd en naar mijn weten heb ik het allemaal ook wel kunnen plaatsen. Ik geloof zelf ook wel dat het allemaal helemaal goed komt met me maar de constante stroom van negatieve berichten om mijn persoon maken me toch wel wat onzeker.

Dag Psylor,
Grappig om te weten, ik heb inderdaad de naam Nyjama vaker gezien op dit forum en ergens gelezen dat het je vriendin is maar ik wist niet dat jullie gebruik maakten van hetzelfde account :-D.

Een van de redenen dat ik me verbaas over het 'lezen' is dat het me al 3x overkomen is dat ik op straat liep en er iemand naar me toe kwam en me dingen vertelde waarvan ik dacht dat alleen ik ze wist. Nu bleek steeds achteraf dat het ze vooral om geld ging maar als een wildvreemde persoonlijke dingen over je kan vertellen zet dat je wel aan het denken. En toen ik op het forum zag dat het ook 'op afstand' kan werd mijn verbazing alleen maar groter. Zou het kunnen zijn dat ik hier op de één of andere manier gevoelig voor ben? Is het nodig hier wat aan te doen?
Ingezonden:  26 Sep 2012 23:13
het zou kunnen dat je gedachten niet erg afgesloten zijn, kan je wat aan doen maar als je hier niet mee zit dan hoeft het niet.
Het afsluiten is eigenlijk niets meer dan een muur of schild om je hersenen/gedachten heen plaatsen