»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Helderziend/horend ontwikken,hoe?
Ingezonden:  27 Sep 2012 01:06
Af en toe krijg ik een beeld te zien wat ik als symbool door krijg, zoals o.a. een jaar geleden tijden mijm dagelijkse meditatie zag ik mezelf een eens in een moeras lopen, met veel moeite kwam ik eruit en ging daarna een blauw/grijs bootje in met een oude radio ik lag in het bootje en liet me mee varen. 3 weken later kwam het uit. Maar ik wil proberen het zelf voor me te kunnen zien om ook in de toekomst andere te kunnen helpen hoe kan ik dit gaat oefenen? En qua helderhorendheid de zelfde vraag. Alvast bedankt!
Ingezonden:  27 Sep 2012 14:53
Het is zeer moeilijk om iemand te helpen door in de toekomst te kijken. Het beste gaat dit door naar de tijdslijn van een persoon te kijken en zo een punt te vinden waar er iets heftigs voor de persoon in kwestie gebeurd. Je kan dit niet voorkomen, maar je kan wel voor die persoon klaar staan om te troosten, om te feliciteren of om naar huis te brengen met een busje als zijn fiets het bijvoorbeeld begeeft in een regenbui. Ruim afhankelijk van wat het is.
Ingezonden:  29 Sep 2012 08:18
Gewoon blijven mediteren, is al een goede. En het zal niet alleen toekomst zijn wat je ziet hoor. is slechts een stukje.
Doe alles wat je doet met liefde in het leven, is ook belangrijk.