»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  09 Okt 2012 14:08
Hooi,

Ik heb even een vraagje.. Toen ik laats in de klas zat keek ik geconcetreerd naar mijn meester.. Tot mijn verbazing zag ik iets boven zijn hoofd een soort van witte/doorzichtige lijn.. Ik dacht nouja ik zal wel niet goed wakker zijn.. Ik ben hier en daar toch maar wat gaan zoeken op google en daar zag ik dat het ook aura kon zijn.. Ik heb het geporbeerd op mijn eigen hand & dan ook mijn hand bewegen om zeker te zijn dat het niet door het staren komt maar ik zie het echt gewoon.. En ik zie het steeds vaker en beter.. Laats bij me broer ging het een soort van gloeien? Ik weeet het niet precies.. Wie kan mij helpen?

Alvast bedankt ! Melissa.
Ingezonden:  09 Okt 2012 14:26
Aura's zijn meestal een reflectie van de karakter van de persoon en hoe die zich voelt. Welke kleur wat betekend weet jij alleen, welke emotie ervaar je namelijk bij welke kleur?
Ingezonden:  09 Okt 2012 14:32
Nou.. Ik heb het verder nog niet echt geprobeerd.. Kleuren zijn het nog niet echt.. Maar het enigste wat ik nu zie is echt een witte lijn en 1x straalde het en werd het een beetje geel.. Verder nog niets.. Maar nu ik er steeds meer op let en mee bezig ben word ik ook erg moe en krijg ik hoofdpijn?
Ingezonden:  09 Okt 2012 16:00
Dat komt omdat het veel concentratie en energie kost in het begin, zal je later geen last meer van hebben. Je hersenen zijn een spier die je moet oefenen
Ingezonden:  10 Okt 2012 17:45
Okee, en is dat gene dan dat ik zie aura? Of nabeeld?
Ingezonden:  10 Okt 2012 19:02
Aura
Ingezonden:  22 Okt 2012 15:33
Melissa,

Het zien van een witte lijn, hetzij een beetje doorzichtig, is vaak het begin van het zien van aura's. Als ik me niet vergis kan je nu al zien waar bij iemand de aura ook eindigt (dus hoe groot zijn of haar energieveld is vanaf het energetische lichaam).

Denk er nog niet te veel bij na als je het ziet. Het denken verstoord vaak het proces van het waarnemen. Als je het ziet, ervaar het dan gewoon en laat het stromen, dan zul je vanzelf zien dat je waarnemingen helderder zullen worden. De kleuren komen meestal dan vanzelf. Maar kleuren kun je niet alleen zien. Je kunt ze, als jouw gave hier ook ligt of dit oefenen, ook voelen, horen, ruiken en proeven.

De kleuren die je om mensen heen ziet, aldus de aura, is een momentopname van wat deze persoon dan voelt of denkt. Daarnaast zijn er een of meerdere basiskleuren. Je zult vanzelf aanvoelen/weten welke kleuren dit zijn. Het is goed dit bij jezelf te oefenen zodat je vertrouwt raakt met de kleuren en wat ze voor jou betekenen. Dit is namelijk voor iedereen weer net even wat anders. Daarmee kun je dan aan de slag met anderen, moest je dit willen en de ander ook. Dan kun je gemakkelijker de kleuren duiden de je bij de ander ziet, of op een andere manier waarneemt.

In liefde en licht,

Aurelia