Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Beledigd, vernederd en gestalked door familie....
Ingezonden:  10 Okt 2012 19:54
Goedenavond,

Ongeveer een jaar geleden is er een gigantische ruzie in de familie ontstaan. Dit is veroorzaakt door 1 persoon. De rest van de familie is zich er mee gaan bemoeien en stonden achter het familielid die dit heeft veroorzaakt.
Ik ben uitgescholden, beledigd en vervloekt door mijn eigen zus, mijn moeder heeft een rouwkaart ontvangen waarin ze gecondoleerd werd met het symbolische verlies van haar zoon en dochter, omdat er ook geen contct meer met hun is.

Wat gaat er nu in hun om om wat ze gedaan hebben en hebben ze hier spijt van? Er liepen 7 aangiftes tegen hun en de politie doet niets!

Wat moet ik hiervan verder verwachten over deze door de modder gezakte debielen?

Groetjes Genie
Ingezonden:  11 Okt 2012 12:18
Als je de situatie wilt verbeteren zal je als eerste over de brug moeten komen met verzoeningsverzoeken, al dan niet mensen vergeven.
Meer dan dit wil ik er niet over kwijt, ik ga geen informatie geven die jou in staat stelt het tegen hun te gebruiken of omgekeerd. Ik vermoed dat veel forum leden zich hier ook liever buiten houden, tenzij het om verzoening gaat.
Ingezonden:  27 Okt 2012 17:23
Eens met Psylor. Je vraagt eigenlijk wanneer het vanzelf op zal gaan houden en of hun spijt ervaren, maar weet je dat de kortste route naar het geluk zonder deze strijd bij jezelf ligt?

Kies er gewoon voor om de hele situatie een plaatsje te geven en vanaf vandaag het daarbij te laten. Het kan namelijk lang duren als je gaat zitten wachten tot een ander dit ook doet. Het is wat het is, en zo te lezen is de hele situatie je dit verdriet en de stress niet waard.