»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  11 Okt 2012 19:23
bijna 4 maanden geleden is me moeder overleden aan deze vreselijke ziekte...... nu wil ik graag weten hoe ik zelf contact met haar kan maken ik wil haar nog zo graag wat dingen vragen want de laatste weken konden we niet meer met haar praten ;( nu wil ik zelf proberen contact met haar krijgen zou dat kunnen?
Ingezonden:  11 Okt 2012 19:38
PRaat gewoon tegen haar, zeg haar wat je nog wil zeggen en gad willen vragen. Als het de bedoeling is dat jullie contact krijgen, merk je het wel. Let op de kleine dingen, dat zijn al tekenen van contact. Vaak komen overledenen nog terug in je dromen, en hier mag je ook om vragen, om vervolgens deze vraag los te laten.
Ze zal waarschijnlijk eerst hierboven even moeten bijkomen van alles, en daarna
Ingezonden:  11 Okt 2012 19:44
laatst had ik een hele enge droom over haar dat ze uit haar kist kwam en helemaal koud was brr k krijg er nog helemaal kippevel van wat betekent zoiets dan ik heb al 2 keer van dit soort dromen gehad mij moeder wilde nog helemaal nietdood de laatste dag voor ze stierf mompelde ze nog wel een paar dingen ik wil zo graag weten wat ik mis haar echt gruwelijk! ps bedankt voor je reactie
Ingezonden:  18 Okt 2012 14:52
Brandy,

Ik begrijp maar al te goed dat je haar mist. Zeker met zo'n slopende ziekte als dat is het geen prettig afscheid nemen, terwijl afscheid nemen en loslaten voor velen al zo moeilijk is. Het is ook nog niet zo lang geleden dus het zit nu nog heel diep bij jou. Daarboven op krijg je nog enge dromen waarin ze op een akelige manier tot leven komt. Al met al heb je het heel zwaar. Niemand neemt jou dat kwalijk, en zij ook niet. Zelf heeft ze het ook niet erg makkelijk. De acceptatie is er nog niet helemaal bij haar. Ik zeg niet helemaal, omdat ze dit wel probeert, zeker voor jou en de nabestaanden. Nee ze wilde niet gaan, zij vond dat haar taak nog niet was gedaan hier en heeft lang gevochten om op aarde te kunnen blijven. De dromen staan dan ook voor haar eigenlijke wil om terug te komen, vooral voor hen die zoveel verdriet hebben, want dat maakt het haar heel moeilijk ook daar gerust te zijn.

Maar weet dat ook deze periode van intense rouw weer over zal gaan, en de orde van de goede dag ook weer terugkomt. Wat ik je voor nu wil meegeven voor de toekomst is durf te genieten en schaam je er niet voor tegenover je moeder. Zij is bij je en veegt glimlachend tranen weg als ze jou eens ziet lachen. Als jij je leven leeft zoals je het graag voor je ziet, doet dit haar meer dan goed. Zij zal sneller op het punt van gehele acceptatie komen. Dan zal ze jou ook helpen dit te doen. Ze verlaat je niet, ze heeft simpelweg geen lichaam meer. Al is dat verre van wat we gewend zijn en fijn vinden.

In de komende dagen, praat tegen haar en uit je verdriet, want jullie kunnen elkaar troosten. Zij zal je met haar zachte energie bij staan en op haar manier dingen duidelijk maken. Je zult het direct herkennen, doordat je moeder een geheel eigen type, persoonlijkheid was en had. Ervaar haar ook in je hart, waar ze ook voor eeuwig zit.

Als je vragen hebt, stel ze gerust.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  19 Okt 2012 08:15
lieve aurelia, bedankt voor je reactie,
ik vind het zo moeilijk om haar los te laten omdat haar ziekte bed echt maar 2 maanden was na de diagnose 2 maanden en toen overleed ze dus het was echt heel snel gegaan allemaal daarom vind ik het zo vreemd he voor haar is het wel beter zo want lang lijden verdient ze niet dat verdient niemand met deze ziekte! maar toch vindi k het nog wel heel vreemd dat ze er zomaar niet mee is ik zou gewoon graag willen weten wat ze aan het doen is en zo maar ik denk dat iedereen dat graag wil die een dierbare verloren heeft.
Ingezonden:  19 Okt 2012 12:22
Brandy,

Niemand zegt dat je haar nu al moet loslaten. We spreken hier ook niet over een vage kennis, maar over je moeder. Die jou gedragen heeft en zo goed mogelijk heeft opgevoed. Dat verdriet zit diep in je hart en heeft tijd nodig te helen. Gun het die tijd. Je hoeft niet te haasten met rouwen of loslaten. Het rouwen kent vele fases die men doorloopt als iemand van wie ze heel veel houden komt te overlijden. Al deze fases hebben een gemiddelde tijd, maar bij de een duurt het gewoon wat langer als bij de ander, of beginnen zelfs aan een andere volgorde met deze fases. Maar dit is je moeder, die je met liefde heeft groot gebracht en er voor je is geweest. Dat verdriet blijft er nog lang zitten, maar ik weet dat je het op den duur ook kan accepteren en loslaten, ook al blijf je dat stukje in je leven missen. Desondanks dat zal ze er nog altijd zijn. Haar fysieke lijdensweg is voorbij, en dat is inderdaad beter zo. Nu verwerkt zij ook de emoties. Als de intense emoties bij jullie wat gezakt zijn (na deze heftige periode, want het is nog heel vers) zal zij ook wat geruster zijn. Zij wil alleen maar ook het beste voor jullie.

Doe het op jouw manier en jouw tijd. Doe het op de manier waarop jij je er goed bij voelt en goed is voor jou. Vergeten doe je haar nooit, dat is ook niet nodig. Jullie blijven bij elkaar, alleen op een andere manier dan je had gehoopt en je gewend bent. Alle begin is moeilijk, dat snap ik. Je komt er wel, dat geloof ik zeker. Heel veel sterkte nogmaals en als je vragen hebt, schroom niet ze te stellen.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  19 Okt 2012 12:42
Het enige wat ik wel graag zou willen is kontact met haar maken ik heb al geprobeert tegen haar te praten maar ik krijg niks terug geen teken of zo is het nog te vroeg om kontact te kunnen maken? Hoe kan ik het anders proberen?
Ingezonden:  19 Okt 2012 12:48
Brandy,

Probeer eens tegen haar te praten, en let dan op wat je van binnen voelt. Je moeder is heel sterk, maar misschien nog niet zo om materie te verplaatsen voor een teken. Dit is ook niet altijd hoe ze (willen) werken. Praat gewoon tegen haar, zeg wat er op je hart ligt, en let dan op de subtiele dingen waarmee ze kenbaar maakt dat ze er nog is. Voel je echt helemaal niets, probeer het dan gewoon later nog eens en probeer het in de tussentijd een klein beetje rust te geven. De emoties zitten dan nog als een blokkade teveel in de weg om echt iets te horen/zien/ervaren. En anders kun je altijd naar iemand toegaan die met gene zijde kan communiceren. Besef wel dat ze slechts als doorgeefluik fungeren. Je zult dus misschien niet alleen of helemaal niet horen wat je wilt horen.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  19 Okt 2012 13:28
Beste aurelia , ik zal het eens proberen maar misschien rare vraag maar hoe kan dat kan iedereen dat misschien heb ik daar geen gave voor en hoor ik dan haar stem en hoe weet ik dat zij dat is misschien moet ik anders een keer naar een medium gaan die daar meer verstand vaan heeft want misschien ben ik een beetje bang voor wat ik zie of hoor op dat moment
Ingezonden:  19 Okt 2012 13:38
Brandy,

Dat is geen gekke vraag hoor en het is juist goed dat je deze stelt voordat je iets probeert waar je niet zeker van bent. Zoals jij met anderen zou praten, zo kan je ook tegen haar praten. Alleen net zo als gidsen elk anders kunnen communiceren, doen overgeganen dit ook. Let vooral op wat je van binnen voelt, dit kan je als bevestiging zien bijvoorbeeld van je vraag/vragen. Niet iedereen zal ze zo duidelijk horen als wij elkaar ook in het dagelijks leven zouden verstaan. Niet omdat ze het niet kunnen, maar dus simpelweg omdat de overgegane een andere manier van communicatie heeft. Bijvoorbeeld met schrift, telepathie etc.

Als je niet zeker bent van je zaak, dan kun je inderdaad naar een medium toegaan. Ik zelf communiceer vaak met gene zijde, maar ik kan natuurlijk ook alleen maar enkel doorkrijgen wat ze mij vertellen. Door overmacht moest ik dit wel in een praktijk doen, maar er zijn ook nog veel mensen die dit af en toe naast hun normale job doen.

Wel weet ik dat er nog veel dingen niet gezegd zijn geweest tussen jullie. Ik weet dat je nog veel zeggen wilt en vragen, andersom ook. Dus ik wens je veel liefde en sterkte op je pad en weet dat je bij me terecht kan met je vragen. Er staat al een link van mij hier op het forum meen ik. Als je behoefte voelt om te kijken voel je vrij. Niets moet, alles mag.

Je kunt jezelf al heel goed helpen voel ik, en als je behoefte voelt aan meer steun en hulp daarbij zijn er veel mensen die jou dat kunnen bieden. Ga op je gevoel af wie je daarin vertrouwt he, want dit gaat tenslotte ook om jezelf.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  19 Okt 2012 13:54
Beste aurelia, praat je dan hard op of in je zelf of maakt dat niet uit maar ik ben juist bang ik ik zou het heel graag zelf doen maar ik ben bang dat er vreemde dingen gebeuren ik vond altijd dat je de dode met rust moest laten maar omdat je weet niet wat er geubeuren kan beetje angst denk ik zijn gewoon sinmpele dingetjes wat ik wil weten zoals hoe xe zich voelde en of ze vond dat we alles goed gedaan hadden ik wil het graag zelf vragen maar vanwege de angst voor weet niet wat durf ki het zelf niet door te zetten.xxxx
Ingezonden:  19 Okt 2012 14:15
Brandy,

Als ik communiceer met overgeganen laat ik ze doorkomen en hun verhaal doen hoe zij dat willen, dit is elke keer dus weer anders. Als jij contact zoekt met je moeder, doe dit dan vooral op die manier waarop jij je prettig voelt. Dus als je het fijner vind om het hardop te doen, dan kun je het beste hardop praten. Maar voel je je fijner als je het in jezelf zegt, dan doe je dat. Er zijn geen regels aan verbonden eigenlijk, en ook geen formule voor succes. Het enige wat jij kan bijdragen voor de rest is een goede intentie, maar die voel ik zeker bij jou.

Ik begrijp ook heel goed dat je altijd hebt gedacht dat het beter was de doden met rust te laten. Het betuigd ook wel van een groot respect, maar ook wat je hebt naar je moeder toe. Feit blijft, dat zij voortleeft, alleen niet meer met een aards lichaam. Alleen die is dus dood gegaan, zij leeft nog. Ik begrijp je angst heel goed. Het is allemaal nog nieuw, onbekend, maar aan de andere kant zit je nog met veel vragen.

Heb er vertrouwen in dat je ze krijgt. Jij beslist zelf of je daarvoor naar iemand toegaat ja of te nee. Misschien kan diegene je ook meteen wat meer op je gemak stellen hiermee. Tegenwoordig kunnen veel readings ook over het internet gedaan worden, dus misschien minder drempel voor jou. Of je vraagt het haar rechtstreeks als je wilt. Kom je er dan niet uit kan het altijd nog.

Even een dikke virtuele knuffel van mij.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  19 Okt 2012 14:31
Beste aurelia, kun jij ook readings doen via internet? En zo ja wat vraag jij er voor om dat te doen, ik vind jou heel leuk hoe je me dingen uitlegt en dat ik niet bang hoef te zijn dus dat is nu me vraag of jij dat kan via internet? Ik ben aan het werk nu dus duurt beetje vooer ik anwoort kan geven, hoe ben je er eigenlijk achter gekomen dat je dit kan zo met overledenen kan praten?
Ingezonden:  19 Okt 2012 14:42
Beste Brandy,

Ja ik geef ook readings over het internet. De readings die op mijn site staan worden dan in een documentje opgestuurd nadat ik deze heb gedaan. Maar er kan ook gekozen worden voor een e-mail, msn of skype consult. Dat is dan allemaal nog via internet en zo kunnen mensen ook kiezen waar ze zich prettig bij voelen en op hun gemak.

Ik vraag er niet veel geld voor (werk sinds Juli met een eigen praktijk) want ik wil dat het voor iedereen bereikbaar en betaalbaar blijft. Is dus een kleine vergoeding voor de dienst, net zoals iedereen zijn geld moet verdienen om alles te kunnen betalen. Ik draag ook netjes alle btw af (omzet en inkomsten belasting).

Geeft niet dat je aan het werk bent. Ik lees de reacties vanzelf wel, ik heb geduld. Bovendien werk en studeer ik thuis dus is het wel makkelijk te combineren.

Dat ik met overgeganen kon praten wist ik al als klein meisje. Mijn opa die ik nooit heb gekend was bij mij en toen mijn oma overging, zijn vrouw, had ik regelmatig contact met haar. Zo is dat eigenlijk ontstaan. Sindsdien heb ik met steeds meer familieleden contact gekregen. Toen ik 16 werd en dit werk voor anderen ben gaan doen, oefende ik dit ook voor anderen en legde geregeld contact met overleden huisdieren of partners, ouders, ook overleden kinderen. Het is soms vrij heftig geweest maar ook erg leerzaam.

Veel contacten staan me nog echt bij en heb ook altijd veel positieve en ontroerende reacties mogen krijgen. Al met al ben ik gewoon blij dat ik ze dat heb mogen aanreiken, natuurlijk via mijn gids en de dierbare zelf. Ik ben alleen maar een doorgeefluikje die open en dicht gaat, maar het is wel mooi dat ik dat zo mag doen.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  19 Okt 2012 14:58
Beste aurelia, hoeveel is een kleine vergoeding? Maar hoe zit het dn met betalen en zo? En ik wil echt heel graag een reading ik wil wete hoe het net haar is en zo gewoon kleine dingetjes maar ik heb geen msn en ook geen skype ik heb alleen dit en facebook ghehe maar hoe weet je dan of het om me moeder gaat? Xxx
Ingezonden:  19 Okt 2012 15:05
Beste Brandy,

Op mijn site heb ik 4 methoden om te betalen. Via IDeal, paypal, overboeking of mistercash. Voor mensen die van een uitkering leven, in de bijstand zitten of echt niet veel te besteden hebben werk in met aangepast tarief. Je hoeft geen msn of skype te hebben hoor, dit was slechts een voorbeeld. Na de reading gedaan te hebben stuur ik het altijd naar de mensen op. Ze kunnen dan zelf beslissen of ze wel of geen reactie geven. Je kunt weten of het om je moeder gaat door bijvoorbeeld haar taalgebruik in de reading of de manier hoe ze spreekt, dat is meestal al herkenbaar. De feeling/connectie met de gegeven boodschap is ook belangrijk. Dat je voelt dat het goed zit en dat het van haar is. Belangrijker nog is dat ze vaak details geven zodat je weet dat zij het is en niet bijvoorbeeld een ander familielid. Zoals dingen die jullie samen deden, iets wat er recent gebeurd is of kenmerken en karaktertrekken die echt bij haar pastte. Dat zijn enkele voorbeelden wat er in een reading kan komen waardoor je haar herkent.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  19 Okt 2012 15:13
Beste aurelia, zoals ik als zei ik ben aan het werk nu maar dit weekeind kom ik met de comp online en dan ga ik zeker je site bekijken waaer kan ik je link vinden ? Morge heb ik wel tijd om daar te kijken savonds en dan laat ik je het verder weten want vnaaag moet ik lang werken. Duas als je me je pagina kan geven kijk ik morgen daarop. Alvast bedankt! Xxxx
Ingezonden:  19 Okt 2012 15:22
Beste Brandy,

Dat is goed hoor, neem je tijd. Ik weet niet hoe het tegenwoordig hier zit met het plaatsen van linken of e-mail adressen, of dat al is toegestaan. Maar nuchtermeisje heeft in dit topic mijn link al neergezet: http://www.paranormaalforum.nl/article3496.htm
(laatste antwoord)

Werk ze nog en we horen van elkaar.

In liefde en licht,

Aurelia
Ingezonden:  19 Okt 2012 15:37
Oke heel erg bedankt en ik ga morgen meteen kijken.xxx