Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Hoger wezen, wie kan mij helpen verklaren?
Ingezonden:  14 Okt 2012 11:40
Hallo,

Sinds gister avond voelde ik een kracht energie die ik nog nooit ervaren heb rond 23.00. Eerst werd ik bang omdat ik het gevoel niet plaatsen kon.

Ik probeer uit te legen hoe ik me voelde:

Het beste gevoel wat er bij paste is dat ik mij niet meer menselijk voelde, een hoger wezen. Ik weet niet of dit een engel was of een hoger wezen. Ik vond het een mooi gevoel maar ook werd ik er weer bang van. Maar mijn gids zei: je hoef niet bang te zijn. Dit gevoel heb ik ervaren tot vanmorgen 11.15 en toen ging het weg. Dit vind ik eigenlijk we erg jammer.

Kan iemand mij vertellen wat ik hier mee moet doen of wat het percies was? was het inderdaad een hoger wezen of was het engel?

Want de energie/wezen gaf mij geen boodschap door.

En dan nog iets. De laaste tijd zeker van morgen, zie
ik als ik voor me uitstaar zie ik een zwart balletje voor me ogen dansen. Als ik er naar kijk zie ik hem naar benden zweefen. Ik volg het balletje wel en poef soms is hij weg. Ook zie ik een soort haartjes voor me zweefen(weet even niet hoe ik het ander moet uit leggen). Wat zijn dit nou? zijn het intenditeiten? En wat kan ik er mee?


Ik zou echt heel graag willen weten wat dit is.

Liefs,

Anouk
Ingezonden:  14 Okt 2012 18:42
Die haartjes die je ziet zweven zijn niets meer dan stof deeltjes op je oogballen, ze zijn wazig omdat maar 1 oog het ziet. Dit kan ook met orbs maar hoeft niet zo te zijn.

Waarschijnlijk was die entiteit een wachter. Deze (soort van) engelen praten zelden tot niet met mensen. Als je ze aanspreek reageren ze vaak ook vrij geïrriteerd. Hun taak ligt dan ook niet bij de mensen, maar meer op beheren van negatieve entiteiten. Zorgen dat deze geen schade aan richten en gauw weg gaan. Kennelijk was het nodig dat er 1tje de wacht bij je hielt. Dit gebeurd niet zeer vaak, dus heb jij even mooi mee gemaakt
Ingezonden:  15 Okt 2012 09:58
Hallo Psylor,

Als eerste dank je wel voor het antwoord.

Wauw een wachter wat bijzonder dat hij naar mij toe
is gekomen. Ik heb inderdaad de laatse tijd dat als ik ga slapen negatieve geesten naar mij toe komen.

En de wachter is ook de hele nacht bij me gebleven want voelde duidelijk zijn aanwezigheid. En gaf me een fijn en kalm gevoel. Zelf toen ik wakker werd s'morgens voelde ik zijn aanwezigheid. Het gaat nu ook wel beter. Voel meer goede aanwezigheden ook weer gister avond een hele vrolijke aanwezigheid .

weet niet zeker of het een vrouw was of kinderen. Ik heb het laten ervaren en ging er niet op in omdat het goed voelt.

Een vraag aan jou Psylor: ik zou graag met jou als je dit wilt verder praten over paranormale gespreken. Want ik wil me graag verder hierin ontwikkelen. Heb nog een hoop te leren. Zou het fijn vinden als ik er bijvoorbeeld met jou over kan praten. Want mijn partner vind het soms moeilijk om het er over te hebben. Want spirit's voel ik heel vaak en heb ook vaak helderziende dromen en ben een hoog gevoelig persoon.

groetjes,

Anouk
Ingezonden:  15 Okt 2012 10:00
ow ja p.s. inderdaad als ik met het wezen wou praten die wachter werd hij/zij geïrriteerd. Vond het wel jammer toen de wachter weg ging