Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Voorouders onnatuurlijke dood overleden
Ingezonden:  22 Okt 2012 13:40
Mijn voorouders ( opa's en oma's en mijn ouders) allemaal aan onnatuurlijke doodsoorzaak overleden: oorlog (ok logisch), vermoord tijdens overval, verdronken enz. Ik vind mezelf best nuchter, maar toch zet het mij aan het denken: is dit een lot? Kan het toeval zijn dat 6 mensen allemaal niet eigen dood sterven? Heeft iemand een tip voor mij?
Ingezonden:  22 Okt 2012 13:43
Volgens mij zou dit best het lot kunnen zijn, maar het kan denk ik ook gewoon toeval zijn. ik weet niet echt veel hiervan.... ik hoop dat je nog echt goede antwoorden krijgt! succes
Ingezonden:  22 Okt 2012 13:45
ps. op dit forum zijn er echt nog wel mensen die er meer van af weten
Ingezonden:  22 Okt 2012 22:47
Dit is het lot, maar dat zou het ook zijn geweest als 2 ervan een natuurlijke dood gestorven zouden zijn. Het lot kan je gewoon niet op sommige punten ontlopen. Dit hoeft niet te betekenen dat de rest van je familie eenzelfde lot zal volgen. Kan uit de informatie die je geeft ook niet zeggen dat het iets paranormaals is.
Ingezonden:  23 Okt 2012 09:55
Hoe weet je wie het lot treft en wie niet ? Wat is mijn lot? Hoe kan ik dat te weten komen ?
Ingezonden:  23 Okt 2012 10:16
Dat weet je niet, niemand eigenlijk, soms een stukje, maar niet alles.
Je kan je de weg namelijk veranderen door de keuzes die je zelf maakt.
Ingezonden:  23 Okt 2012 12:06
Dat kan ik grote lijnen inderdaad Roos, maar een aantal punten staan vast.

Het lot mooi visualiseren als een stuk touw welke is vastgemaakt aan een zeker aantal spijkers. Tussen de spijkers kan het touw zeer ruim bewegen maar de spijkers zijn een aantal al bepaalde punten. De weg naar deze punten bepaal je zelf maar dat die punten (dus het lot) zal gaan plaats vinden ligt vast. Hoeveel van deze vasten punten en wanneer deze voorkomen verschilt van persoon tot persoon, maar ieder heeft er zeker 2, het begin en het eind.
Als je weet hoe het eind eruit zien kan je het dan voorkomen. Nee want dan beland je in een paradox, iemand anders kan dat wel voor je, maar zou je willen dat een ander mens jou lot bepaald? Tevens zal het zeer moeilijk gaan, de spijkers zitter er diep in, dus succes is verre van verzekerd. Denk ook niet dat iemand dat graag op zijn geweten heeft.
Ingezonden:  23 Okt 2012 17:42
Klopt Psylor. Zelf geloof ik dat de positieve dingen vaststaan, maar de weg er naar toe heeft vele wegen kort en lang, er naar toe.