»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Iets vreemds bij vriendin thuis
Ingezonden:  24 Okt 2012 07:35
Eergisteren is er bij een vriendin van mij iets vreemds gebeurd.
Zij werd 's nachts wakker en deed het licht aan. Toen zag zij een paar druppels bloed op haar bed. Vervolgens is zij uit bed gegaan en ontdekte dat haar hele trap onder de bloedspetters zat. Het zat alleen op de trap en die paar druppels op haar bed aan het voeteneind. Zij heeft mij een foto gestuurd welke ik vanavond zal plaatsen en waar ik een heel vreemd gevoel bij krijg. Telkens als ik naar de foto kijk word ik emotioneel en krijg ik tranen in mijn ogen.
Kan iemand me helpen met dit verhaal, want de vriend van mijn vriendin heeft nu  nachtdienst en zij durft niet meer alleen in huis te slapen?

Alvast bedankt!

Lieve groet,
Arela
Ingezonden:  24 Okt 2012 08:49
Helaas kan ik weinig betekenen, maar kan me voorstellen dat het erg schrikken was.
Misschien dat er bij de foto er wel wat dingen door mogen komen bij mij. En anders bij de anderen.
Ingezonden:  24 Okt 2012 09:20
Ik denk dat het een slechte entiteit is of zelfs een demoon. Ik zou je huis zuiveren  mer wierrook. Maar dr eerst mee proberen te praten. Meschien bedoeld die entiteit het helemaal niet slecht. Probeerd die alleen iets duidelijk te maken.
Mvg Magia
Ingezonden:  24 Okt 2012 10:22
http://imageshack.us/photo/my-images/42/img20 ...
Ingezonden:  24 Okt 2012 10:25
Ik heb de link naar de foto erbij gezet!
Wie kan er iets uit halen?
Ingezonden:  24 Okt 2012 10:27
Hoi arela,

Wow ik schrok van de foto! wat heftig. ik krijg er een beetje de bibbers van, is er niemand in haar directe omgeving die zelfmoord gepleegd heeft?  of iemand die hulp nodig heeft...
Ingezonden:  24 Okt 2012 10:39
.
Ingezonden:  24 Okt 2012 10:51
Voor zover ik weet heeft er niemand in haar omgeving zelfmoord gepleegd.
Ingezonden:  24 Okt 2012 11:06
Heb het nog even nagevraagd en dit is inderdaad niet het geval.
Ik overweeg zelf om zaterdag bij haar te gaan slapen.
Ingezonden:  24 Okt 2012 11:07
Oke, dan weet ik het ook helaas niet Arela. Sorry!!

Roosmarie, Margia zijn veel verder en weten veel.zij kunnen vast je beter helpen na het zien van je foto!

Of witte duif kun je ook om advies vragen.zij is echt erg ervaren in het spirituele/paranormale en kunnen jou en je vriendin ongetwijfeld van goed advies voorzien al dan niet vertellen wat het wel is.


Succes.
Ingezonden:  24 Okt 2012 11:16
Ik snap dat je bij haar wil slapen, is ze erg geschrokken? heeft ze naast dit incident nog andere vreemde dingen meegemaakt?
Ingezonden:  24 Okt 2012 11:26
Ja ze is heel erg geschrokken! We zijn in maart een weekendje weg geweest en toen zij naar boven wilde om te gaan slapen deed ze het licht aan en zag ze een afdruk van een erg grote afdruk van een hand op de muur op een onlogische plek. Hier hebben we toen ook een foto van gemaakt maar deze heb ik niet op mijn telefoon staan.
Ingezonden:  24 Okt 2012 13:08
Wow heeft ze zich niet hard gestoten. Dat ze slaapwandelde. Heeft ze niet ergens wondjes?
Ingezonden:  24 Okt 2012 13:33
Magia, nee dat is het eerste waar ze naar gekeken heeft.
Ingezonden:  24 Okt 2012 14:37
het bloed, kan ook niet van wondjes af komen. dan heb je geen 'spetters' en ook niet zoveel.. Dit komt eerder van bijv als je een slagader heb geraakt.. dan krijg je, 'spuitbloed' en dat maakt dit soort 'spetters'.Om het maar even luguber te zeggen....

Maar die hand afdruk, kun je die foto ook plaatsen, wellicht is het van dezelfde 'persoon' ik denk dat deze hulp wilt al dan niet iets duidelijk wil maken... ziet ze geen schimmen of schaduw?
Ingezonden:  24 Okt 2012 17:54
Arela

weet jij op wat voor een matras zij ligt en of het bed al een gebruikt bed is geweest.

gr medium de Witte Duif
Ingezonden:  24 Okt 2012 18:08
De Witte Duif,

De woning waar zij en haar vriend wonen, daar wonen ze sinds juli dit jaar. Het bed hebben zij meegenomen uit hun vorige woning.

Arela
Ingezonden:  24 Okt 2012 18:49
Kijk ik voel niets bij de foto en het jaagt me ook geen angst aan.
Maar dat bed hebben ze dat toen der tijd nieuw gekocht of was het al een gebruikt bed toen ze in het vorige huis gingen wonen?
Ingezonden:  24 Okt 2012 20:19
Hier de foto van de hand. Deze zagen wij pas de laatste avond..

http://imageshack.us/photo/my-images/268/2926 ...

Het bed hebben ze toendertijd nieuw gekocht De Witte Duif.
Ingezonden:  24 Okt 2012 20:25
Dit is volgens mij gewoon een vette handafdruk die is ontstaan terwijl er een van de bewoners naar beneden liep.
Maar door de lichtinval lijkt het net een onverklaarbare afdruk.Wat de druppels betreft ook daar voel ik niets engs bij, vandaar dat ik je vroeg naar het bed het kan namelijk als het een gebruikt bed geweest was een teken zijn dat het bed gezuiverd moest worden maar nu dat niet het geval is, bemerk ik niets engs en die druppels ja wie weet is er iets gemorst door de bewoners.

Maar misschien dat anderen er wel een verklaring voor hebben ik niet. (tenminste niet bij deze geplaatste foto's)

groet
medium de Witte Duif
Ingezonden:  24 Okt 2012 20:34
De Witte Duif,

Bedankt voor je reacties.
Het gekke aan het verhaal is dat de vriend van mn vriendin niet thuis was en zij's nachts wakker werd en ineens bloed zag op haar bed en vervolgens ook op de trap, maar verder nergens.
Mijn vriendin is hier erg van geschrokken.
Als er verder niemand iets voelt bij de foto van de trap gaan we er maar vanuit dat er ook niks is.

Lieve groet,
Arela
Ingezonden:  24 Okt 2012 20:47
Heeft je vriendin een vrouwelijk huisdier een hond of een kat? Of kan het niet zijn dat haar vriend haar een poets heeft willen bakken of iemand anders die een sleutel heeft.
Ingezonden:  24 Okt 2012 21:19
Ik zat ook even te kijken... even dacht ik aan een kat die een vogel ofdergelijke had meegenomen, dat kan ook een leuk spektakel geven.

Maar om eerlijk te zijn merk ik hier weinig mee. Ik zou het eerder afschuiven op wat er in het verleden gebeurd is misschien (zelfs al voordat het huis er stond). Maar zeker niks richting de huidige bewoner(s).

Behalve dat het wel bijzonder is dat er bloed ligt.
Ingezonden:  24 Okt 2012 21:33
Ze heeft wel twee katten welke beiden zijn geholpen en nooit buiten komen. Ook de katten heeft ze volledig nagekeken op wondjes en bloedsporen en dergelijke, maar heeft niks kunnen vinden.
Dat haar vriend haar voor de gek heeft proberen te houden durf ik voor 100% uit te sluiten, zij ook.
Verder heeft er niemand een sleutel.

Kan ik iets doen zodat zij zich weer rustiger gaat voelen in haar huis, want ze voelt zich totaal niet meer op haar gemak?
Ingezonden:  24 Okt 2012 23:42
Uit puur wetenschappelijk oogpunt kan het bloed zo alleen verspreid zijn door er met een doordrenkte kwast mee boven de trap te zwaaien. Echter valt er dan bijna niet te voorkomen dat er iets op de muur komt. Als het iets anders is dan bloed, zegge rode inkt, is dat wel een raar iets om op zo'n manier te verspreiden terwijl je slaap wandelt. Van een wondje (als gezegd) kan dit onmogelijk komen, het spettert er daar niet genoeg voor plus om zoveel druppels te maken droogt een wond te snel op. Tenzij je bloed niest (wat je echt wel merkt omdat dit zeer zware medische symptomen zijn waarvoor je direct naar het ziekenhuis moet en je totaal niet meer goed bij voel, denk aan zeer acute bloedneus + nies of bloedende longen) kan dit dus onmogelijk van haar of de katten komen.

Als dit door een entiteit (demon/zeer negatieve entiteit) komt had je al veel eerder minder erge dingen moeten merken. Alles voelt constant negatief en zelfs eng aan. Je bent liever uit het huis dan erin en dan hadden je vriendin en haar vriend het huis al niet eens gekocht. Ik durf het niet 100% uit te sluiten maar evenals de rest voel ik niet echt veel bij die foto's en is het dus geen demon.

Wat het wel is zou ik helaas niet zo kunnen zeggen. Vraag eerst eens wat ze droomde, welke sfeer er in het huis hang (constant en/of met vlagen), laat ze onthouden hoe de deuren staan (open/dicht) en hebben ze ook nog andere dingen gemerkt?
Ingezonden:  25 Okt 2012 06:40
misschien was ze bezeten door iets dat het bij haar gedaan werdt waar door ze zomaar misschien zwanger kan zijn - terwijl zij misschien niet van bewust is of dat het komt dat ze sex gehad heeft met een vriend tijdens drinken - kan gebeuren denk ik.als je dronken bent weet je niks je weet alleen dat je lacht en buik pijn krijgt dus kan ook zijn die pijn dat je voelde dat het sex bleekt te zijn - dat is iets wat ik aan voel dan het paranormale.
Ingezonden:  25 Okt 2012 21:57
Sorry sleutelman, maar ik geen van de situaties die jij schetst kan het niet. Tevens was haar vriend niet thuis.
Ingezonden:  25 Okt 2012 23:53
Dank voor je antwoord Psylor.

Ik ga zaterdag naar haar toe en ga zelf even voelen in huis. Ik wil haar nu niet te veel vragen omdat ze dan alleen maar angstiger wordt.
Moet/kan ik iets bijzonders meenemen?

Lieve groet,
Arela
Ingezonden:  26 Okt 2012 13:37
Buiten jezelf en geen angst niets wat ik zo kan zeggen. Verwacht niet iets of niets te vinden, sta er neutraal in, dan kan je het zelf ook niet beïnvloeden.
Let goed op emoties die je waarneemt welke niet van jou zijn.