Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / even wat vragen voor:de witte duif
Ingezonden:  24 Okt 2012 19:57
Quote:

natuurlijk moet je op je zelf vertrouwen en moet je geaard leven.
Kijk ik leef mijn leven als ieder ander mens alleen daarnaast ben ik medium en leg soms (net als zojuist met de foto van Dana) contact met mijn gidsen.Het is niets meer dan het fungeren als doorgeef luik.


hoe heb je het gekregen het contact.was het een lang proces? Ik ben er nu mee bezig en kan zeggen dat ik het een lastig project vind. heb altijd het idee van mediums dat het van die perfecte mensen zijn zonder tegenslagen, omdat ze zo beschermd worden door mensen van boven lijkt me zo bijzonder als je met zn gave geboren wordt, dat je echt iets toevoegt aan de maatschappij.
Ingezonden:  24 Okt 2012 20:08
Ik ben er mee geboren en weet je nuchtermeisje ik ben als mens net zo nuchter als jij.Misschien zelfs nog wel meer als dat jij bent.
Maar daarnaast besef ik ook dat bepaalde dingen in het leven geen verklaring hebben.
En perfect nee dat ben ik zeer zeker niet als mens en wil ik ook niet zijn maar als medium wil ik dat wel en ik kan me bijna niet veroorloven om er naast te zitten ik zie het medium schap als iets wat je uitdraagt.
Soms als ik een consult geef waarbij ik niets door krijg dan zeg ik dat ook eerlijk tegen die mensen.

Maar het medium zijn of het hebben van een gave is niet altijd prettig al denkt men dat vaak wel.Je staat vaak alleen en tevens zie je alle ellende die een mens kan hebben.

Als mens leef ik net zo als alle andere mensen en geloof me jij wilt mijn leven niet op je schouders dragen littekens op de ziel gaan immers niet weg. en die draag ik wel degelijk met me mee.

zo nu vind ik het wel voldoende toegelicht.Ik ben immers hier op dit forum om te proberen mensen te helpen en niet om over me zelf te praten.

Kijk ook hierin heb ik voor mij een keuze gemaakt net zoals een ieder keuzes moet maken.

groetjes
medium de Witte Duif
Ingezonden:  24 Okt 2012 20:17
kijk ook al heb je littekens, je kan er goed mee omgaan,het heeft je sterker gemaakt. dat maak je leven rijker, en ik denk dat een  medium goed maakt, als die oa veel heeft gezien ( negatief en positief) juist de mensen beter en goed kan helpen. ook dat is weer een voorbeeld, als jij het kan kunnen andere mensen het ook..

hahah, kijk en dat vind ik zo leuk, je bent zo bescheiden weet idd genoeg dank je wel voor je openheid! en dankjewel voor het willen delen van jouw gavens, je kan het wel hebben, maar het weten te gebruiken en vooral willen is ook een bedankje waard.

groetjes