Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Blijf ik alleen ?
Ingezonden:  04 Nov 2012 19:14
Hallo dag iedereen, ik ben een alleenstaande vrouw van 48jaar uit België. Ik ben zeer spiritueel, en ga altijd af op m'n gevoel. Maar ik heb reeds verschillende x een medium opgezocht. Maar spijtig genoeg wat zij voorspellen, dat ik iemand ga ontmoeten, komt nooit uit. Dan vraag ik me echt af: ga ik nu echt alleen blijven ? Deze vraag komt werkelijk op me af de laatste tijd, is dit misschien omdat binnenkort de feestdagen er weer gaan aankomen en ik weer alleen zit!? Misschien kan iemand mij helpen, waarvoor reeds m'n dank bij voorbaat.
Ingezonden:  04 Nov 2012 22:57
Natuurlijk ga je iemand ontmoeten, je ontmoet elke keer wanneer je b.v. naar de supermarkt gaat iemand. Vindt dat echt zo'n typische horoscoop zin.

Beste ENBRR, als je daadwerkelijk een mogelijke liefde wilt ontmoeten moet je daar zelf achteraan. Hij staat heus niet in ene met een bos bloemen voor de deur.
Schrijf je eens in op zo'n dating site, vermeld erbij dat je graag met paranormale zaken bezig houdt. (het spirituele kan nogal ruim opgevat worden) Begeef je wat meer in groepen. Als je het belangrijk vindt om iemand te vinden die zich met het "paranormale" bezighoud, ga dan bijvoorbeeld naar beurzen, volg cursussen erin (ook al ken/weet je het al) en zoek andere geïnteresseerde in zaken waar jij je ook mee bezig houdt. Het zal misschien dan wel niet direct beet zijn, maar dat komt heus wel, doch waarschijnlijk pas wanneer je er niet meer naar zoekt (tenzij op een datingsite natuurlijk). Een datingsite is hedendaags ook echt geen taboe meer
Ingezonden:  05 Nov 2012 18:01
Beste, bedankt voor het antwoord.  Ik denk wel dat ik er me van bewust ben dat ik meer "uit m'n kot" moet komen. Heb me ingeschreven in de Wandelclub, doe vrijwilligerswerk als er optredens e.d. zijn, ga 2x / dag wandelen met m'n hond, en ken héél wat mensen.  Maar een relatie, neen dat zit er niet in. Spijtig, ....  Wat moet ik nou echt wel doen .... ??
Ingezonden:  05 Nov 2012 19:24
Enbrr

Je zult nog dit jaar iemand leren kennen bij het vrijwilligers werk wat je doet.
Het is een man waar men nog al eens over praat, die verhalen zijn anders dan de persoon in werkelijkheid is. Daar kom je zelf achter als je hem de kans geeft.

Tussen jullie ontstaat er een connect, maar dan moet je hem wel de kans geven en de verhalen die de ronde doen over hem gewoon negeren.
Oordeel zelf nadat je hem een kans hebt gegeven.

veel plezier.

medium de Witte Duif
Ingezonden:  05 Nov 2012 21:35
Goeden Avond Witte Duif, welbedankt voor uw hulp en voor uw bericht. Nu vraag ik me natuurlijk af wie kan deze persoon zijn, is het misschien al iemand dat ik ken, en 't einde van het jaar is bijna in zicht, ...  Altijd maar vragen, en onzekerheden, ....  Wat zou het fijn zijn om een gelijke aan m'n zijde te hebben, ....  Als je me nog meer kan zeggen, zéér welkom.


Ingezonden:  06 Nov 2012 00:25
Wees in wat de witte duif zegt niet te afwachtend, durf initiatief te tonen en blijf altijd jezelf (en ontspannen). Maak geen contact met het doel van een relatie, maar puur om die persoon te leren kennen hoe die is, als je bij je beste vriend(in) doet Laat hem natuurlijk ook kennen wie jij bent, maar dit alles ontspannen, dus niet geforceerd.
Suc6
Ingezonden:  06 Nov 2012 09:43
Lieve, enbr

Je toekomst ligt in jou handen. Als je het ECHT wilt dan zal je het krijgen.
Soms komt het op momenten dat je het niet zal verwachten.. dat is immers zo in de liefde.
Geduld is hierin een grote nood
Probeer niets te forceren en volg je gevoel.
Ingezonden:  06 Nov 2012 19:30
Beste mensen allemaal, het is nogal verwarrend
De ene zegt: afwachten; de andere zegt: ga ervoor. Weet dat in februari dit jaar me gezegd is geweest dat ik iemand zou leren kennen binnen de 3md. Intussen is het jaar bijna om ....  Ja ik weet het, ik ben misschien ongeduldig. Ik voel gewoon dat de tijd er rijp voor is, heb het gevoel: nu of jammer genoeg nooit meer.  Kent er iemand van jullie een medium in België, waar jullie zelf naartoe zouden gaan als jullie in m'n geval zijn?  Welbedankt aan iedereen, Fijne avond.
Ingezonden:  06 Nov 2012 20:06
Liefde is iets wat je niet moet forceren, maar dat wil niet zeggen dat je op je stoel moet blijven zitten.
Ga dingen ondernemen die je graag zou willen doen, zo vergroot je al de kans op een ontmoeting.
Daarnaast heb je datingsites, doe gek en schrijf je in, je hebt niets te verliezen.

Maar als je iemand op welke wijze dan ook ontmoet, ga er dan niet direct vanuit dat dat de ware is voor je, maar leer elkaar eerst kennen.
Ingezonden:  07 Nov 2012 12:52
Precies, wat Roos zegt
Ingezonden:  07 Nov 2012 19:34
Hallo je weet het antwoord oop je vraag al als je naar je leven kijkt.....als je wat meer de deur uitgaat komt alles vanzelf ...je weet wel wat ik hiermee bedoel he
Ingezonden:  07 Nov 2012 21:47
hey allemaal, nog eens bedankt voor jullie idee. Goldster, ik denk dat jij me het beste kent: ik blijf toch ook zo graag thuis, ....
Ingezonden:  11 Nov 2012 18:40
Aan alle mediums, moeten jullie nu wat weten.  Sta vanmiddag m'n ramen te poetsen, komt er "een kennis" voorbij met z'n hondje. Vandaar ken ik hem omdat hij een hondje heeft en ik ook. En af en toe praten we eens.  Zegt hij na een tijdje tegen mij dat hij en z'n vrouw uit elkaar zijn, zonder ruzie, maar de kids zijn het huis uit. Z'n vrouw woont in een appartement en hij is in het huis gebleven.  Er schoot me ter plaatse een gedachte door m'n hoofd: zou hij dat nu zijn?  M'n vraag naar jullie mediums: is hij dat nu? Moet ik iets speciaals doen? Danke wel voor uw voorspellingen. Prettige avond,
Ingezonden:  11 Nov 2012 18:51
Als nuchter mens, nee, je zoekt teveel erachter op dit moment als je ni als denkt: zou hij dat nu zijn.
Laat los...
En nee, je moet gewoon jezelf zijn en blijven.
Ingezonden:  11 Nov 2012 18:53
Dag Roosmarie, welbedankt, dan hoef ik niet verder te dromen hé?  Welbedankt,
Ingezonden:  11 Nov 2012 18:55
Roosmarie, ben jij een medium?
Ingezonden:  11 Nov 2012 18:55
Dromen mag altijd, maar wel wakker worden als de wekker gaat
Ingezonden:  11 Nov 2012 18:56
Voor mijn gevoel nog niet, sommigen vinden van wel. Maar ik mag af en toe wel wat doorkrijgen.