»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / is mijn meme er nog???
Ingezonden:  06 Nov 2012 10:46
Mijn meme (grootmoeder) is bijna een jaar geleden gestorven thuis.
We hadden altijd gezegd dat als er iets was aan de overkant ze mij dat ging laten weten.
Ik weet dat dat zomaar niet gaat.
Nu was ik enkele dagen geleden bij mijn grootvader op bezoek en gingen we op de kamers boven en op zolder eens gaan snuisteren samen met mijn jongste spruit van 15 maand net voor we naar beneden gingen ging mijn pepe (grootvader) de kamer van mijn meme binnen , ik krijg daar direct een raar gevoel over me ( misschien wel omdat ik het er nog moeilijk met heb ) ze is in die kamer gestorven echt heel onverwacht. Ik ben er toen nog bij geweest.

Nu waar ik eigenlijk naartoe wil.
We gingen de kamer nog maar binnen en mijn dochtertje begon te huilen en van nee te schudden ze wou daar echt niet zijn , ik ben daar 2 minuten gebleven omdat mijn pepe aan het vertellen was en de hele tijd was ze aan het huilen tot we de kamer terug buiten waren.
Wat moet ik daarop uit maken?
Is mijn meme daar ?
Moet ik haar helpen ?
Is ze nog niet overgestoken?
Is er nog iets dat er moet gebeuren ?
Beseft ze niet dat ze is overgegaan?
De laatste tijd heb ik bij mij thuis tijdens de filmopnames van mijn kinderen met mijn gsm steeds voorbijflitsende lichtdingen , ik weet niet wat , soms heb ik dat en soms niet .
Wie kan mij helpen met mijn raadsels.
Lieve groetjes
Ingezonden:  06 Nov 2012 20:03
Kinderen zien altijd spirits, en als je aan je meme denkt, is ze bij je, dat heeft niks te maken met niet over te zijn gegaan.

Het kan voor je dochtertje misschien even eng zijn, omdat ze niet goed wist wie ze zag, en omdat jij emotioneel was, waardoor ze zo reageerde.
Ingezonden:  06 Nov 2012 20:03
Kinderen zien altijd spirits, en als je aan je meme denkt, is ze bij je, dat heeft niks te maken met niet over te zijn gegaan.

Het kan voor je dochtertje misschien even eng zijn, omdat ze niet goed wist wie ze zag, en omdat jij emotioneel was, waardoor ze zo reageerde.
Ingezonden:  06 Nov 2012 21:02
Ik ben vandaag terug gegaan om zeker te zijn of het niet gewoon van moeite was bij mijn kleine meid maar nee , weer begon ze ogenblikkelijk te huilen en wou ze buiten .
Waarom ziet ze ze enkel op de plek waar ze is overleden?
Thuis ben ik al heel emotioneel geweest en heeft ze nooit een kick gegeven , nu daar op de kamer begint ze dan wel zo te doen en het kan niet aan mij liggen want nu was ik niet emotioneel en de vorige keer was ik ook niet echt emotioneel ik had gewoon even een raar gevoel over mij toen ik binnenstapte.

Zou ze dan echt wel beseffen dat ze is overgegaan ?
Kan er iemand contact proberen te maken ???
Alvast heel hartelijk dank voor je antwoord roosmarie
lieve groeten
Ingezonden:  22 Nov 2012 20:37
Ik wil even mijn gedachten delen.

Mijn meme en ik praatten soms wel eens heel vluchtig over wat er na de dood zou zijn en we hebben altijd gezegd dat moest er iets zijn ze me dit zou laten weten en omgekeerd.
Nu denk ik dat dat haar teken was , of ben ik mis?

De 2 keren dat mijn dochter daar huilde op de kamer had ik haar iedere keer gezegd dat het meme was dat ze geen schrik hoefde te hebben maar dat hielp uiteraard niet .
Ik ben haar daarna de foto laten zien die hier nu op de kast staat en haar verteld dat dat meme is , mijn dochter reageerde heel positief , ik heb haar die 1 of 2 keer getoond en de andere keren "vraagt" ze het zelf.
Een voorbeeld:
We lagen op de bank te ravotten samen toen ze plotseling uit het niets met haar handje naar iets wees , ik dacht dat ze iets uit de keuken wou en omdat ik haar gebrabbel niet begrijp pakte ik haar op en liet haar het tonen en ze ging recht naar de foto , ik vond het een zalig moment.

Daarnet deed ze het weer toen ze even alleen in de zetel zat te spelen riep ze me en zei ze meme en wees naar de foto en wil ze hem effectief bij haar en beelde ze uit dat ze hem wou aaien

Dat is ook pas een nieuw woordje dat ze plots heeft geleerd en dat is meme voor de rest zegt ze enkel mama (als het echt moet, zoals als ze wakker is geworden snachts ) en bumba.

Wou het gewoon met iemand delen .
Groetjes

Oja en  enkele dagen geleden zijn we terug op de kamer gegaan en ze gaf geen kik meer .