»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Tijdsbeelden zijn geen geesten
Ingezonden:  08 Nov 2012 11:42
Hallo mijn beste,

Ik wil het hierbij heel eventjes hebben over tijdsbeelden.

Niet iedereen is zich ervan bewust maar soms is er paranormale activiteit dat je denkt of gelooft dat het een geest is. dit is niet altijd het geval.
Ik noem het volgende fenomeen: Spook

Een Spook is voor mij een tijdsbeeld.
wat bedoel ik daar nou mee?

Dingen uit het verre verleden die een emotionele gebeurtenis zijn geweest die zoveel energie uit die persoon heeft getrokken  kan mogelijk een bron van energie op een plaats vestigen.+
Als dit gebeurt word een fragment uit een leven geprojecteerd op deze plaats; Dit fragment zal zich blijven voordoen. daarom dat bijvoorbeeld die vreemde gedaante alsmaar de trap op rent. daarom dat er elke keer een huilend meisje bij je raam staat bijvoorbeeld. tijdsbeelden komen en gaan. Het is niet precies duidelijk wanneer een tijdsbeeld vergaat wel is het zo dat naarmate dat jaren voorbij gaan een tijdsbeeld in vorm afneemt en langzaamaan weer verdwijnt. daarom dat je bijvoorbeeld geen tijdsbeeld ziet uit bijvoorbeeld de steentijd enzovoorts.; dat is te lang terug.

Ik wil alsnog aanduiden: geesten bestaan wel.
alleen verwarren teveel ontwetende geesten met tijdsbeelden. Herken je het patroon dat ik heb beschreven? dan heb je geen geest maar een energiebron  van een verleden in huis.
Ingezonden:  08 Nov 2012 12:47
Ik noem geesten vaak liever entiteiten totdat ik zeker ben wat het is. Zo'n tijdsbeeld wordt ook vaak een echo uit het verleden of toekomst genoemd. Het hoeft namelijk niet per se uit het verleden te zijn, heb ook al eens vaak meegemaakt dat het een echo uit de toekomst betrof. Met deze echo's kan je ook niet communiceren, puur omdat een reflectie van een sterke energie is welke uit het verleden of toekomst gereflecteerd wordt.

Einstein heeft dit fenomeen in andere woorden als eens beschreven als dat een dimensie (inclusief tijd) niet een recht vlak is maar vol met vouwen zit. Denk aan een lint met een lus erin. Daar waar 2 delen lint vlak bij een lus bij elkaar komen is de grens tussen tijdslijnen erg dun. Een zeer sterke emotie/energie kan hier makkelijk de barrière doorbreken en een reflectie veroorzaken in de andere tijdslijn.
http://www.destoffenkraam.nl/media/328x246/46200-OrganzaLintFuchsia1_org.jpg
Ik hoop dat ik het zo een beetje duidelijk heb uitgelegd. Het principe is vrij simpel maar wat lastiger om op te schrijven.
Ingezonden:  08 Nov 2012 14:36
Dat van Einstein wist ik niet wel dat er onderzoek was gedaan naar het fenomeen alleen dat we nog niet zover zijn om nou echt te achterhalen waarom het nou precies gebeurt. Voor mij is het gewoon een betekenis dat tijden bestaan en dat het niet persee is uit te drukken in wat wij in tijd begrijpen.
Ingezonden:  08 Nov 2012 15:20
Einstein noemt het in de relativiteitstheorie, hij noemt hierin de vouwen in deze en andere dimensies. De link naar echo's heeft hij het echter niet over, maar deze is mede door zijn theorie makkelijk gelegd vindt ik. Met name ook als je de theorie kent dat een zwart gat zo zwaar is dat het een flinke deuk in de dimensie geeft. Nu kunnen wij dit natuurlijk niet maar wel zeer lichtjes met sterke emoties en andere energieën.
Ingezonden:  08 Nov 2012 22:02
Dat klinkt allemaal zeer logisch.
Ik ga straks eens de relativiteitstheorie van einstein opzoeken. Vind het intressant om dit eens te lezen. Bedankt steek ik er weer eens wat van op
Ingezonden:  09 Nov 2012 11:27
http://www.youtube.com/watch?v=G-R8LGy-OVs&am ... Ik heb ook nog op wikipedia gekeken.